Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה הבאתי (הבאתי = רכשתי) GOLF 2.0! :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע אנשים?

בשעה טובה, היום קיבלתי את הגולף שלי מסוכנות אוטודיל סוף סוף! :-) שנת 2003 מנוע 2.0 אוטומט

יצא לי לנסוע על האוטו בערך חצי שעה והוא מעולה לפי מה שאני מרגיש, הוא נוסע חלק נעים לשבת בו ופשוט הכל כיפי! אין אני מרגיש שעשיתי בחירה מעולה!

מחר אני אפרסם תמונות של המותק.

בנוגע לגולף, יש לי רק שאלה אחת קטנה למבינים שביניכם, אני יודע שזאת תהיה שאלה של ילד מתלהב אבל אני חייב לשאול:

אני גר בירושלים, ועכשיו בלילה יצאתי לסיבוב קטן בגילה (בעיקר לעלייה חח) ולהר חומה (שוב, לעלייה של הר חומה), רציתי לראות כמה מהירות המכונית תסגור בעלייה של הר חומה ושל גילה.

בהר חומה, בלי למשוך הילוכים (האוטו אוטומט אבל מתחת למצב D יש מצבים 1-2-3 שאפשר למשוך את ההילוכים הראשונים) הגעתי ל 120 אבל הכביש לא היה הכי חלק כי היו בו כמה מכוניות אז הייתי צריך להאט.

בעליית גילה, הגעתי ל130-140 אבל שוב לא בצורה חלקה.

רציתי לדעת אם זה נורמלי? כיוון שאני יודע שמכוניות שהם 1.6 ולא 2.0 שהם אוטומט מגיעות גם ל 120-130 בעליות כאלה, אז איך זה הגיוני?

אני לא אמור לעלות עלייה כזאת על 200-180?

חח סליחה על השאלה המפגרת אבל אני חייב שתענו לי, זה ישקיט לי את הלב.

לילה טוב,

רועי.:wink:

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לעלות עליה עם גולף 2ליטר אוט' ב-200:roll:.

תגיד תודה אם בקו ישר תגיע ל-200:shock:.

תתחדש:-D

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

א.אני לא מכיר שום 1.6 אוטומטית שעולה את גילה 120-130 100 אולי חנוק.

ב.גם עם STI או כל מפלצת אחרת כמעט ולא סביר לפתח שם 180.

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם
בעליית גילה, הגעתי ל130-140 אבל שוב לא בצורה חלקה.

רציתי לדעת אם זה נורמלי? ... אני לא אמור לעלות עלייה כזאת על 200-180?

חח סליחה על השאלה המפגרת אבל אני חייב שתענו לי, זה ישקיט לי את הלב.

ישקיט לנו את הלב לדעת שלא תטפס עליות כאלו על 140 קמ"ש בתקווה ל- 200 קמ"ש, אלא תסתפק במהירות המותרת ע"פ החוק, בעיקר אם אתה נוהג על רכב שאתה לא מכיר אותו כמו שצריך, ושאותו הרגע רכשת. :shock:

בכל מקרה, תתחדש.

פורסם

אם אפשר, תוכל לספר לנו קצת פרטים על הרכב?

כמה ק"מ המנוע עבר? איזו יד אתה? האם לקחת לבדיקה, ואם כן איך הרכב עבר אותה?

איך עבר תהליך הרכישה ב- "אוטו דיל"?

פורסם

בעיקרון אין הרבה מה לומר, הרכב נראה מעולה ובמצב מעולה.

אני פתחתי אשכול בפורום כשהתלבטתי בין גולף 1.6 ל-2.0 ולבסוף אחרי כל העצות שקיבלתי כאן בפורום וגם חשיבה ביני לבין עצמי, הגעתי למסקנה שאקח את ה2.0 אוטומטית.

המנוע עבר 92 אלף קילומטר והוא שנת 2003 יד ראשונה.

אני ראיתי פה בפורום אשכול על מישהו שסוכנות ליסינג רימתה אותו ונילחצתי ולכן לקחתי את הרכב לבדיקה נוספת מצדי והבדיקות של מ.מ.מ של אוטודיל היו זהות לחלוטין עם הבדיקות של המוסך שאני בחרתי.

בנוסף, סוכן הרכב לקח אותי לצ'מפיון, שילמתי 30 שקל והדפיסו לי מלא דפים של כל הטיפולים שהרכב עבר בצ'מפיון(כנראה שבעל הרכב הקודם היה מטפל ברכב אך ורק בצ'מפיון, אפילו היה שם היסטוריה של טיפול של החלפת מנורת איתות, כל דבר קטן הוא החליף שם!).

האוטו הגיע עם מכה קטנה בדלת הימנית, אבל לא בשלדה, ואני לא אהבתי את זה ולכן הם עשו לי פחחות על חשבונם של אוטודיל וזה יצא מעולה, לא ראו את השריטה\מכה.

בנוסף לכך כדי לוודא שהרכב לא "נאנס", עשיתי משהו שאני חושב שאסור לעשות, בהיסטוריית הטיפולים של הרכב היה את מספר הטלפון של בעל הרכב הקודם (שכבר ככה באוטודיל הראו לי את תעודת הזהות שלו וראיתי שזה בנאדם זקן), התקשרתי ואמרתי לו שאני רוכש את הרכב ושאלתי אותו מה עבר עליו בכלליות.

הבנאדם סיפר לי שהוא סבא ל3 נכדים ושהיה מסיע אותם לגן בבוקר וחזור ומדי פעם נוסע לשוק וזהו ושלא היה נוסע המון על האוטו אלא רק מדי פעם ושאך ורק הוא נסע עליו ולא קרובים שלו ולא אף אחד אחר!

בנוסף לכך, אולי זה יהיה קצת מצחיק, אבל כשקניתי את האוטו ושמתי רדיודיסק אז היה בפנים דיסק של ילדים של יובל המבולבל או משהו שירים של ילדים קטנים כאלה כנראה שהנכדים היו מקשיבים לשירים באוטו.

ת'כלס האוטו שמור ואין בו מכות מבפנים והכל בסדר ואני מאמין שעשיתי בחירה מאוד נבונה ושאני אהנה מהאוטו :-)

פורסם

כל הכבוד, עשית בדיוק מה שצריך לעשות, אני רואה שלא פסחת אפילו על שלב אחד ברכישה!

אגב, הרכב עבר כ- 15K בשנה, אם הוא אמר לך שהוא עוד לא נסע הרבה, כנראה הוא לא מודע למה שהולך כיום בשוק... (בלי בדיחות על הפאביה, תודה, המבין יבין). :-)

את מה שעשית לגבי יצירת קשר עם הבעלים הקודמים- גם אני הייתי עושה.

באופן אישי אם היו מתקשרים אליי ושואלים אותי פרטים על אחד המכוניות שהיו בעברי, הייתי עונה בשמחה, אין פסול בכך.

מחכים לתמונות, ואין לך מה להיות מודאג בקשר למהירות, סע לאט!

פורסם

היי, תתחדש.

מי כמוני מבין את "הילד המתלהב שבך" ואין בזה רע אך כוון את זה בבקשה לבחורות או לנסיעה במקומות שיותר מיועדים לענינים כאלה.

בקשר למהירות בגדול אין הבדל גדול בהספקים בין מנוע השני ליטר של הגולף 4 לבין מנוע ה1.6 עקב סידורי שסתומים (שני שסתומים לצילינדר ב2 ליטר). בזמנו הייתה בבעלותי גולף ג'יטיאיי חדשה, המגיעה למהירויות אותן ציינת, במישור. אין זה סביר שהרכב שלך יעבור את המהירויות אליהן הגעת לכן אין טעם לנסות אלא לפנות להשקעה בבחורות, הנה הפיתרון.

בברכה

פורסם
א.אני לא מכיר שום 1.6 אוטומטית שעולה את גילה 120-130 100 אולי חנוק.

ב.גם עם STI או כל מפלצת אחרת כמעט ולא סביר לפתח שם 180.

מאזדה 3 1,600 טיפסה שם כמו גדולה על 110-120

(לא נסיתי ללחוץ יותר)

Toyota Yaris TS

פורסם

כן אחי, רשום לי ברשיון רכב גם GTI אבל אני לא חושב שזה GTI...

GTI זה אך ורק ידני לפי מה שהבנתי אז למה רשום לי ברשיון רכב 2.0 אוטומט GTI אני לא יודע.

• תוכן חדש...