Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אור .ס. - החלמה מהירה!


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

החלמה מלאה ומהירה!

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

דיברתי איתו טלפונית, ברוך השם רק שבר בשוק.

 

ואם כבר, אני אגיד את מה שאני חושב על דו"ג (ואני מכיר עוד כמה נהגים שנחשבים רוכבים טובים (על כלים שהם יותר מטוסטוס) והסכימו איתי): זה מסוכן. על כל טעות משלמים במזומן.

פורסם
אולי זו אותה אחת עם ה- GTI שהיתה בדרך לבדוק אם יש מצלמות? ;-)

 

הצלחת להפיל אותי מצחוק ליד המחשב עכשיו :-)

שתדע לך אם לא מדובר ביוזר פקטיבי, היא נשמעת דווקא נבונה.

חוץ מזה נהגת חדשה על גולף GTI...

 

דיברתי איתו טלפונית, ברוך השם רק שבר בשוק.

 

 

"רק"...

אבל יכל להיות יותר גרוע, ברוך השם לא קרה חלילה משהו חמור יותר.

 

מאז שחבר ללימודים בתקופת הביה"ס שבר את 2 הרגלים על קטנוע DT (נכנס במשאית חונה), אני נשבעתי שלא אתקרב לרכב דו גלגלי לעולם.

פורסם

אני אומר "רק" כי כשאני שברתי את הרגל בתאונת אופניים הרופא אמר שאם השבירה הייתה 15 ס"מ רחוק משם (בברך) זה היה מסתבך.

 

נ.ב אם כבר מזכירים את האופניים, גם מסוכן אם עושים שטויות (והייתי עושה שטויות - כמו לסגור סקאלה :lol: בספידומטר שהתקנתי באופניים בירידה רצינית שיש לנו כאן - הגעתי 50 מייל = 80 קמ"ש. שטות שעשיתי בגיל 13. ).

 

אגב, אם שוטר היה תופס אותי על 80 בכביש של 50 על האופניים - הוא יכול לתת דו"ח? שאלה מעניינת :lol:


×
×
  • תוכן חדש...