Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אור .ס. - החלמה מהירה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לכולם, קודם כל תודה רבה על הדאגה, אז ככה:

סמוך לשעה 16:30 הערב, נסעתי בנס-ציונה, מכיון צומת ויצמן לבית עובד, פניתי שמאלה לכיון האצטדיון העירוני ע"מ לפגוש את אוראל ואלעד, אלא שהייתה אשה עם סובארו שהחליטה לגנוב את הרמזור, אני לא ראיתי אותה והיא העיפה אותי כמה מטרים בתוך הצומת.

אני שברתי את רגל שמאל, בשוק, יש לי עכשיו גבס על כל הרגל (עד למפשעה).

זו לא הייתה הבחורה עם הגולף (א. כי לא היה גולף במקרה הזה, ב. כי אני יודע מי זו).

עכשיו תקשיבו באיזה עולם של זונות אנחנו חיים:

לאחר התאונה אלעד הרים את הקטנוע וגרר אותו לתוך שיח סמוך, עד שנחזור לקחת את מה שנשאר.

הגיעו למקום ככל הנראה 2 אנשים שחשקו בשאריות הקטנוע, אלא שבמקביל אליהם הגיע אדם טוב, הוא הבריח אותם מהמקום, העמיס את הקטנוע על טנדר ולקח אותו לחווה שלו שנמצאת סמוך ודיוח למשטרה, שמצאה אותנו בדרכה החוצה ממנו כאשר אנחנו חיפשנו את הקטנוע בשיחים.

לגבי הפגיעה:

מה שיש לי עכשיו זה יחסית "קל", לפני 8 חודשים עברתי תאונה עם הטימקס שהיה לי (ביומולדת 23) ושברתי את רגל ימין + קרע ברצועה בברך, כלומר נזק שישאר לכל החיים.

מה שבטוח בטוח:

הפעם אני סיימתי עם דו"ג !!!

תודה לכולם על אחולי ההחלמה, בהצלחה לי בשעמום הכבד בשבועות הקרובים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

החלמה מהירה חביבי

תרגיש טוב

זאת אחד הסיבות שאני לא הולך להוציא רישיון על דו"ג

מצד אחד אני אוהב את זה, מצד שני הסיכון היומיומי שכרוך בזה לא שווה את הסיכון.

Toyota Yaris TS

פורסם

תרגיש טוב איש יקר.

וכמו שאתה יודע. יש חיים אחרי הגבס. אז תתעודד. יהיה טוב.

והכי חשוב. תמצא אותה ותתבע אותה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שתהיה בריא אחינו

גם אני עברתי תאונה (ברכב) והיום עם פלטינה בירך ולסת שלא התאחתה 100%

מסקנה - לא להכנס בעמוד עם אוטוביאנקי :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
מה שבטוח בטוח:

הפעם אני סיימתי עם דו"ג !!!

אור, אמרת את זה עשרות פעמים - מקווה שהפעם תעמוד בדברייך (לטובתך).

אפשרי לבוא לבקר היום? :-)

תרים לי טל' שאתה קם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אור, מזל שיצאת רק עם גבס וללא כל מיני מוטות שמשפדים את העצם לכל ארכה.

לגבי שיעמום אני מכיר טוב את הבעייה (חודש של שכיבה רק על הגב ועח"כ עוד 3 חודשים עד שהתחלתי לדדות עם קביים) ולצערי אין לי הרבה עיצות פרט ללהחזיק מעמד.

לגבי קביים, זכור טוב שרצפה טיפה רטובה ואתה נמרח איתם אז בזהירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אוראל, בתאונה עם הT, זה היה "הבהוב", עכשיו זה היה פרוג'קטור, כלומר בתאונה הבאה אני כבר לא אהיה כאן כדי לכתוב, לכן אני לא אעלה יותר על דו"ג בחיים.

אפשר לבוא לבקר (אם אני אהיה בבית, כי אני רוצה לשוב לבי"ח).

שי, אני רוצה ללכת לארגן כסא גלגלים, הגבס כבד מאוד היות והוא מכף הרגל ועד למפשעה, וקשה לי להתנייד בבית.

מעבר לזה אני רוצה להשתכן בדירת גן ע"מ שאוכל לצאת לנשום אוויר (כרגע אצל ההורים בבית קומות לצערי).

תודה לכולם :)

פורסם

לפני שאתה הולך לקחת כיסא גלגלים תמדוד את רוחב המעברים בבית ודאג לקחת כיסא שיכול לעבור בנוחות (יש כמה רוחבים של כיסאות).

בנוסף אל תוותר על כרית לכיסא כי אחרת הוא יפרק אותך (יש כריות ג'ל שהן הכי נוחות אבל לא יודע אם ניתן להשאיל כאלה).

אם אתה הולך להיות תקופה עם הגבס בדוק אפשרות להחליף לגבס פלסטי. הוא קל משמעותית וניתן להרטיב אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, אני יושב כרגע מחכה שיבואו לקחת אותי לבי"ח כי הגבס לוחץ ויש כאבים.

אני מאוד מקווה שיעשו לי עכשיו גבס עד לברך רק (פגיעה בשוק).

לגבי גבס פלסטיק: אמרו לי אחרי 10 ימים (8-2) לבוא לביקורת וישימו לי פלסטיק.

אח"כ אני כבר אוכל להתנייד עם קביים ולנהוג :)

• תוכן חדש...