Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

75% מהישראלים חוגרים. האומנם? (YNET)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659220,00.html

בYNET כתוב שרבע מהישראלים לא משתמשים בחגורת בטיחות.

מישהו פה חושב שהם צודקים או שהם פשוט המציאו נתונים ועיוותו אותם בצורה מגעילה?

הפעם האחרונה שראיתי מישהו בלי חגורה הייתה לפני שבועיים, וזה גם היה איזה עבריין בביואיק שעישן סיגר והיה 2 מטר מההגה במצב שכיבה, כך שזה לא מייצג כלום.

אני אומר שהנתונים שלהם הם בולשיט.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית הרבה פעמים לא חוגר וגם כשאני כן חוגר זה רק בגלל המשטרה. לא אוהב את החגורה מה לעשות...

אולי הסקר שלהם כולל נהגי מוניות שפטורים מחגורה בעיר:lol:

פורסם
לא אוהב את החגורה מה לעשות...

למות מרוח על השמשה הקדמית.

אל תשכח להשאיר שפכטל בתא הכפפות, לנוחות של זק"א.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מאז שאני זוכר את עצמי אני חוגר,וכשאני נוהג מוודא שכולם נוהגים.

למה אחרי שבן אדם רואה תאונה,הוא מתחיל להבין שכלום לא היה קורה אם הם רק היו חגורים...

פורסם

אני אומר שיהיה להם לבריאות.

מצד שני, כשאדם במודע אינו חוגר חגורה ונפצע בתאונה בשל כך, הוצאות האשפוז והשיקום שלו ממומנות מכספי ביטוח. היות וחברות הביטוח אינן מפסידות, מישהו אחר צריך בסופו של יום לשלם על הנזק הזה. המישהו הזה הוא אני.

כן, אפילו שאני מקפיד בכל נסיעה לחגור ומקפיד שכל מי שאיתי ברכב גם יחגור, אני עדיין צריך לשלם פרמיות ביטוח גבוהות יותר בגלל כל מיני פרזיטים למיניהם שהוצאות ההחלמה שלהם נופלות עלי בגלל התעקשות מטומטמת לא לחגור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, אותו דבר נכון גם לגבי אנשים שמעשנים.

הוצאות הטיפול בסרטן שלהם, תשלומים של ביטוח לאומי וכו' ממומנים מכספינו.

emotion of motion

פורסם

אם החברה שאני עובד היא מדגם מייצג (ואני חושב שלא) אז מתוך כשישים עובדים, עובד אחד בלבד לא חוגר חגורת בטיחות.

הנתון נראה מופרך כל שהוא, לא שאני מסתכל בכל רכב חולף לראות מה הנהג עושה. אך בכל זאת רבע מהנהגים שלא חגורים זה משהו שקופץ לעין.

לגביי הנתון של כ 50% מהיושבים מאחור שלא חגורים, הדבר נראה נכון ובעיקר נכון לגבי ילדים.

אני בכל אופן לא מתחיל בנסיעה עד שאני לא רואה (שואל) שכולם חגורים.

פורסם

אלכס, נכון חלקית. זה אומנם מעלה לי את הביטוח הלאומי, אולם דאגתי לבטח את עצמי באופן פרטי בביטוח חיים. היות ואינני מעשן, אני משלם פרמיה נמוכה יותר בהשוואה למעשן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני לא אומר שזה דבר חכם אבל מצד שני מה תגיד לכל האנשים שמעשנים ומסתכנים בלחלות ב1000 סוגי סרטן וכו' וכו'...

הכל עניין של פרופורציה בין מידת הסיכון למידת ההנאה. במקרה שלך, הרבה סיכון, אפס הנאה - טיפשות נטו.

עישון הוא גם בעייתי בגלל המימד הממכר שלו, אבל זה לא אומר שבחירה בעישון היא לא טמטום, אבל לפחות היא נותנת משהו למעשן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אומר שהנתונים שלהם הם בולשיט.

אז אמרת :roll:

יש סטיית תקן כלשהי, אבל הנתונים לא נשמעים לי הזויים בכלל.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

נשמע לי הזוי מאוד. בסביבה הקרובה שלי - אנשים שאני נוסעת איתם, חברות, אנשים מהלימודים, משפחה, אנשים שאני רואה נוהגים ברחוב - יוצא לי להפגש עם מאט מאוד נהגים ש"נותנים קונטרה עם הידיים"

כנראה שכדאי לפנות ללמ"ס שיעשו את הסקר הזה אחרת אין לו שום משמעות מבחינת אמיתות התוצאות.

לא הייתי סומכת על אור ירוק שיעשו סקר אכילת במבה בקרב ילדי הגנים באזור עמק חפר.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אני אישית הרבה פעמים לא חוגר וגם כשאני כן חוגר זה רק בגלל המשטרה. לא אוהב את החגורה מה לעשות...

זו בדיוק הדרך הדפוקה בה אני נהגתי בעבר. אדם יכול ללמוד את הלקח מזה ב-2 דרכים: או דרך הכיס, או חס וחלילה להפצע או גרוע מכך. אני למזלי למדתי את הלקח דרך הכיס (250 ש"ח כואב בטירוף כשאתה חייל) ומאז אני והחגורה קרובים מאי פעם...

• תוכן חדש...