Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום ראיתי צ'רגר משנות ה - 70 צבע כחול עם גג שחור עם פסים שחורים , מדהימה ברחוב רא"ם בתל אביב, האיזור של המוסכים ליד המסגר.

הייתה אצל המשפץ סטרטרים שם ברחוב, שייכת למישהו מהפורום ? תמונה מדוייקת להמחשה:shock:

אייל? צבעת כחול?
  • תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב לדעת שיש עוד אחת בארץ :-D. אני מחכה לראות בארץ טורינו, כמו בסטארסקי והאץ'.. ואם כבר פנטזיות, למה אין למצא XB FALCON (הרכב כמו במקס הזועם) למכירה בארה"ב?

פורסם
טוב לדעת שיש עוד אחת בארץ :-D. אני מחכה לראות בארץ טורינו, כמו בסטארסקי והאץ'.. ואם כבר פנטזיות, למה אין למצא XB FALCON (הרכב כמו במקס הזועם) למכירה בארה"ב?

כיוון שהפאלקון אוסטראלית עד כמהשידוע לי.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

התכלת זו אולדסמוביל קטלס סופרים והשניה זו שברולט קפריס קלאסיק.

אגב, אתמול ראיתי קפריס במגרש גרוטאות שצמוד לרכבת בלוד (זה עם הפיג'ו 403)

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

יש לפחות עוד צ'ארג'ר אחד, בצבע זהב משהו, ראיתי אותו מזמן בת"א... פאלקונים האלה, לצערינו, לא יוצרו עם הגה שמאל מעולם, ככל הידוע לי, ולכן אין סיכוי להביא אחד לארץ. אלא אם קיים קיט הפיכה, אבל גם אז זה לא יצא מהמפעל ככה, ואני לא חושב, שיקבל אישור ליבוא...:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש לפחות עוד צ'ארג'ר אחד, בצבע זהב משהו, ראיתי אותו מזמן בת"א... פאלקונים האלה, לצערינו, לא יוצרו עם הגה שמאל מעולם, ככל הידוע לי, ולכן אין סיכוי להביא אחד לארץ. אלא אם קיים קיט הפיכה, אבל גם אז זה לא יצא מהמפעל ככה, ואני לא חושב, שיקבל אישור ליבוא...:cry:

צודק, אני זוכר אותה, הופיעה בקלאסיקאר ב2004-5, היתה למכירה ב100K.

פורסם
שברולט משהו בכפר קאסם טובה לחלקים ושברולט משהו בפ"ת מגדלת עצים.

אתה יודע מה הסיפור של האולדסמוביל בכפר קאסם?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אתה יודע מה הסיפור של האולדסמוביל בכפר קאסם?

בעיקרון מיועדת לברזל.

ככל הנראה תקולה.

פרטים בה"פ.

פורסם

אני הייתי מהמר על תשובה אחרת

זאת מהכרותי הטובה מאד את האזור ואת הכפר הספציפי

אני גם מזהה את הצילום ואת האזור בו צולם.

מדובר על אזור בו פועלות עשרות משחטות רכב לא חוקיות של רכבים שחלקם הגדול גנובים.

אני הייתי רושם מספר שילדה של הרכב ובודק טוב מאיפה הגיע .

ולא אני לא מדבר על סתם השערה .

אלא מהכרות רבת שנים בפעילות משטרתית באזור.

בעיקרון מיועדת לברזל.

ככל הנראה תקולה.

פרטים בה"פ.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

באזור תעשיה קרית ביאליק ברחוב הראשי של אזור התעשיה באחד המפעלים, יש כזה בדיוק מונח על מכולה בכניסה למפעל עומד על בלוקים אך נראה במצב טוב יחסית.

אופל קדט C

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

במסוף "אוברסיס " אשדוד בשורה "הנסתרת" שבה עומדים כמה רכבים שלא שוחררו כבר שנים (ככל הנראה ננטשו שם) יש רכב שדומה מאד לרכב המופיע בצילום . לצערי לא הצלחתי להתקרב לרכב עקב אנשי הביטחון של החברה שמסתובבים שם.

אגב במסוף קונטראם יש 3 רכבים די מענינים שממתינים לשחרור , לצערי הצלחתי לזהות רק אחד ככל הנראה ביואיק, ולידו מכוסה רכב שנראה כרכב משנות ה 50 , ועוד רכב ללא פנסים לא מזוהה אבל נראה מיוחד .

היום ראיתי צ'רגר משנות ה - 70 צבע כחול עם גג שחור עם פסים שחורים , מדהימה ברחוב רא"ם בתל אביב, האיזור של המוסכים ליד המסגר.

הייתה אצל המשפץ סטרטרים שם ברחוב, שייכת למישהו מהפורום ? תמונה מדוייקת להמחשה:shock:

1970-Dodge-Charger-Blue-fa-500-sy.jpg

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...