Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעלתי את הרכב עם השלט החלונות עלו ונסגרו. למחרת בבוקר באתי לפתוח את החלון והוא לא יורד והחלון בצד השני כן יורד.

זה קרה לי פעם אחת והסתדר מעצמו אחרי כמה ימים.

האם למישהו יש פיתרון לבעיה בזאת?

אשמח לקבל תשובה.

תודה.

פורסם

אם הבעיה הסתדרה כניראה שמדובר בבעיה במגעים. שינויי טמפרטורה קיצוניים כמו בימים אילו עלולים להשפיע במידה מסויימת על מגעים שההולכה שלהם חלשה. כנראה שבחלון המדובר המגעים של הלחצן או בחיבור למנוע החלון איבדו מאיכותם המקורית ומושפעים משינויי הטמפרטורה.

פורסם

מניסיון עבר (היה לי קליאו) מדובר במתג הפיקוד של החלון, המלצה תחלי בין שתי המתגים (של הנוסע לנהג).

במידה ותר לך את הבעיה יש אפשרות לפרק את המתג ולנקת את מגעי הפלטינה בפנים.

פורסם

כמו שנאמר טמפרטורה קיצונית כמו כן יכול להיות חדירת מים או לחות לאיזור המנגנון או חיווט.

כמו שאמת אחריי זמן מסויים החלון החל לעבוד כניראה בכלל התייבשות המים.

פורסם

גם אני שאלתי את השאלה הזאת בפורום לפני כחודש,

גם ברשותי קליאו - ניגשתי לאיש מקצוע שבדק ואמר שהמרים שבק חיים ועלות תיקון היא כ 300 שח או ש ב100 שח אפשר לנתק את המרים של הנעילה ולחבר חזרה לחלון וכך החלון יעבוד אבל לא ייסגר בנעילה דרך השלט.

וכך עשיתי -100 שח ואני שוב :-P

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על תגובה של שירשור מלפני שנתיים אבל אף אחד לא הזכי משהו פשוט הרבה יותר. אני הלכתי לחשמלאי שהמליצו עליו פה, יש לו פינה קטנה באיזור התעשיה ברחובות. אקיצר: יש צמה של חוטים שעוברת איפה שהציר של הדלת עם הבודי של האוטו. יש שם מחבר של הצמה. במקרה שלי המחבר השתחרר, בהתחלה כמה חודשים הנעילה האוטומטית לא עבדה ואז גם החלון הפסיק לעבוד. שני מוסכים אמרו לי להחליף מנגנון של החלון, מרים, מוריד... ובעל מקצוע רציני קודם יבדוק לעומק ואז יגיד, במקרה שלי, יאללה לך הביתה ושיהיה חג שמח - עם חיוך.

• תוכן חדש...