Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הרכב הנ"ל, ואין לי כסף כדי לשפר את הביצועים שלו אז אמרתי לפחות נשפר את הסאונד שלו.

רציתי לדעת האם קיים ביכלל פילטר פתוח לגרוטאה שלי אם כן איפה ניתן להשיג וכמה עולה העניין?

והכי חשוב האם זה באמת ישנה את רעש המנוע והאם אפילו יגרום למנוע לנשום טוב יותר ולהפיק אולי תגובות

טובות יותר?

פורסם

קיים פילטר פתוח לכמעט רוב המכוניות וגם אם לא, יש מתאמים.

לרכב שלך יש! במחיר של 250 עד 300 שקל אתה תמצא אחד חדש!

אין לי מושג כמה התקנה תעלה אבל זה עסק ממש פשוט, אפילו אתה בעצמך יכול, אבל אם אין לך ניסיון עדיף שלא.

תשלם עוד 50 שקל למוסכניק שיתקין לך.

הסאונד אכן ישתפר! בצורה נחמדה מאוד אפילו, וביצועים? אל תצפה ליותר מידי הייתי אומר אולי 1-2 כ"ס מקסימום.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אוקיי, הבנתי אבל השאלה שלי היא כזאת, בחיים לא שמעתי רכב לפני ואחרי פילטר פתוח ככה שאין לי מושג ולכן אני

שואל אותך, השיפור בסאונד יהיה משמעותי שזה קנייה משתלמת או שזה סתם הוצאת כסף מיותרת בשביל להגיד

"יש לי פילטר פתוח באוטו" כי אם זה לא משהו ששומעים והריי כ"ס אני לא מצפה לקבל ממנו אז זה מיותר לדעתי

מה שכן אני מצפה לקבל תגובת מנוע מהירה יותר.

פורסם

שלום רב !

רק תראה, מה חיפוש ,יכול להשיג לך :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=234098

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...