Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

שאלה לא קשה להבנה אבל קצת ארוכה:

השתחררתי מצה"ל בתאריך ינואר 2008 עם פרופיל 21.

באותו זמן היה לי רשיון נהיגה בתוקף שהוצאתי עוד הרבה לפני הגיוס, ואחרי שהשתחררתי לא לקחו לי אותו.

אחרי השחרור שמתי לב שאנשים בטווח הגילאים שלי, שהוציאו רשיון לפני ואחריי, מתחילים לקבל את הרשיון החדש (הכרטיס הכחול יותר). אני לא קיבלתי אחד ולא התעניינתי ממש.

מספר חודשים לאחר מכן נעצרתי כאשר נהגתי (בטיפשותי) בשכרות, ונשפטתי ל8 חודשי שלילה סך הכל.

כיום נשאר לי בערך חודש וחצי עד לתום תקופת השלילה, עברתי נהיגה מונעת, ובינתיים לא קיבלתי שום מכתב או הודעה שמבשרת לי כי תהיה בעיה בקבלת הרשיון חזרה.

שאלתי היא כזו - האם יש סיכוי שבתום השלילה אני אגלה שבגלל הפרופיל הצבאי אני לא אוכל להחזיר את הרשיון?

והאם זה ייתכן שגם אם הרשיון יוחזר אליי, אני לא אוכל לחדש אותו בתום התוקף?

אני כרגע עדיין עם הכרטיס הצהוב, נשפטתי בחודש יוני 2008. יש למישהו מושג מהו התאריך שבו התחילה המדינה לחלק את כרטיסי הרשיון החדשים? או איך זה הולך בדיוק, מקבלים את הרשיון החדש רק שלכרטיס הישן (הצהוב) נגמר התוקף?

ניסיתי לשאול את משרד הרישוי בטלפון את כל זה, אבל הם בקושי מבינים על מה אני מדבר.

תודה מראש לעונים.

פורסם

אין שום סיבה שמישהוא יקח לך את הרשיון.יש בדיקה של משרד התחבורה שעולה 500 ש"ח,

ולפי אנשים שעשו אותה די קל לעבור אותה.בקשר למי שמקבל את ההזמנות לבדיקה יש שאומרים

שההזמנה אקראית ויש שאומרים שזה תלוי בסעיפים שבגינם קיבלת את הפרופיל.

פורסם

אולי תקבל זימון ממשרד הבריאות ואז תצטרך לעבור שאלון של איזה 300 שאלות כדי לבחון את האישיות שלך ולראות אם אתה יציב מבחינה נפשית , ואחר כך פסיכיאטר שואל אותך גם שאלות , מרוב שאלות באמת אפשר לצאת משם פסיכי :-).

אבל אם אתה לא עובר את השאלות או שמתרשמים שאתה לא כשיר יכולים לפסול לך את הרשיון ואז אתה צריך לקחת עורך דין בשביל לייצג אותך וגם פסיכיאטר עם חוות דעת אולי עלות של 20000 אלף שקל

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

כשנותנים לך21 לא כותבים לך על מה יצאת.

כתוב "מטעמי בריאות"

לך תבדיל בין 21ניק רפואי לנפשי.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יוליה (אני צודק?) צודקת, רשום מטעמי בריאות.

לא תהיה לך שום בעיה לקבל רישיון כחול, לך תצטלם עוד פעם.

והכי חשוב, מה אתה נוהג שיכור?! שלא יחזור שנית! :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רוב הסיכויים שתצטרך לעבור את הבחינה, הבחינה נקראת MMPI2 (פרויקט ענק של אוניברסיטת מינוסטה) כוללת 580 שאלות , ומאוד מורכבת , לא ניתן לתחמן גם בבחינה.

יש "פרופילניקים" , אנשים פשוטים שעברו את הבחינה בקלי קלות, ויש חברה מתוחכמים ומתוסבכים שנפלו בה פעם אחר פעם.

לא ניתן לעקוף משפטית את הבחינה.

פרט לבחינה ולשאר הבחינות בכתב יש ראיון קצר עם פסיכיאטר , אבל אם נפלת בבחינה , נפסלת בכל מקרה.

הבחינה מורכבת משאלות ברמת קריטיות משתנה : הווה אומר ,יש קבוצת שאלות קריטיות שפסילה באחת מהן תפסול את כל הבחינה, ויש קבוצת שאלות שהצטברות פסילות בכמה מהן (3 בד"כ) תגרום לכשלון בבחינה.

על פסילה בבחינה ניתן לערער, וניתן להבחן (אם לא היה שינוי) מחדש כעבור 3 שנים.

יש חברה בשם "פרופיל 21" שייכת לבעלה של רות עזריאלנט העו"ד ,המתמחה בהכנה לבחינה שנים רבות בהצלחה.

פורסם

הבא שיחליט לשים עצמו במקום ועדת שחרורים ולדון במידת רלוונטיות השחרור של פותח השרשור מהצבא, יקבל שבוע חופש. תסמכו על הצבא שכמו שהוא מחליט שאתה כשיר לגיוס - ואף אחד לא מתלונן - כך הוא גם מחליט שאתה כשיר לשחרור. את הכינוי "משתמט" תשמרו לעריקים.

ובחזרה לנושא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
רוב הסיכויים שתצטרך לעבור את הבחינה, הבחינה נקראת MMPI2 (פרויקט ענק של אוניברסיטת מינוסטה) כוללת 580 שאלות , ומאוד מורכבת , לא ניתן לתחמן גם בבחינה.

יש "פרופילניקים" , אנשים פשוטים שעברו את הבחינה בקלי קלות, ויש חברה מתוחכמים ומתוסבכים שנפלו בה פעם אחר פעם.

לא ניתן לעקוף משפטית את הבחינה.

פרט לבחינה ולשאר הבחינות בכתב יש ראיון קצר עם פסיכיאטר , אבל אם נפלת בבחינה , נפסלת בכל מקרה.

הבחינה מורכבת משאלות ברמת קריטיות משתנה : הווה אומר ,יש קבוצת שאלות קריטיות שפסילה באחת מהן תפסול את כל הבחינה, ויש קבוצת שאלות שהצטברות פסילות בכמה מהן (3 בד"כ) תגרום לכשלון בבחינה.

על פסילה בבחינה ניתן לערער, וניתן להבחן (אם לא היה שינוי) מחדש כעבור 3 שנים.

יש חברה בשם "פרופיל 21" שייכת לבעלה של רות עזריאלנט העו"ד ,המתמחה בהכנה לבחינה שנים רבות בהצלחה.

זה נראה ממש מפחיד , להיות בלי רשיון 3 שנים אם לא עוברים את הבחינה .

פורסם

הבחינה לא כל כך קשה... ולא כל כך מסובכת.

וכל מי שבמצב נפשי סביר,עובר.

לא עשיתי,ולא מתכנן לעשות - אבל מהיכרות עם אנשים שעשו... אל תדאג.

פורסם

הקטע שכבר היה לי רשיון מתי שיצאתי מהצבא על נפשי.. לא נגעו לי בו ולא קיבלתי שום הזמנה למבחן פסיכיאטרי.

למה שעכשיו אני יקבל הזמנה למבחנים האלה?

פורסם

זה לא בגלל שנהגת בשיכרות בכל מקרה אתה אמור לקבל זימון כזה . הריי בטח היית אצל הקצין בריאות נפש ועשית הצגות של פסיכי , זה ברור שאתה לא מטורף אלא רק רצית לצאת מהצבא אבל את משרד הבריאות זה לא מעניין , הם רוצים לראות שאתה באמת לא מטורף .

פורסם

הרבה הצלחה במהלך החיים .

הצבא לפעמימים אכזרי .

בכל מיקרה חבר שלי יצא על נפשי אחרי שבוע מהטירונות

וקיבל זימון אתה אמור לקבל זימון ישאלו אותך שאלות באמת מפגרות

ואחרי זה תקבל תרישיון החדש זה שטעיות אתה תעבור את זה בקלות תיהיה רגוע

ובהצלחה.

פורסם
זה לא בגלל שנהגת בשיכרות בכל מקרה אתה אמור לקבל זימון כזה . הריי בטח היית אצל הקצין בריאות נפש ועשית הצגות של פסיכי , זה ברור שאתה לא מטורף אלא רק רצית לצאת מהצבא אבל את משרד הבריאות זה לא מעניין , הם רוצים לראות שאתה באמת לא מטורף .

מה זה עניינך בכלל?

למה כל אחד נכנס לו לעניינים? מה אתה אבא שלו?

הבן אדם שאל שאלה, או שתענה לעניין או שתעבור לאשכול הבא.

פורסם

סליחה? זה שיש אנשים שחותכים את עצמם בחדר של הקב"ן לא אומר שכולם ככה.

סתם בשביל להשכיל אותך עוד טיפה - השתחררתי על סעיף קשיי הסתגלות, לא צרחתי על הקב"ן, לא בכיתי, לא שיחקתי אותה פסיכי, לא אמרתי שאני רוצה להתאבד ואפילו שנשאלתי עניתי שאני לא חושב שיש אצלי מחלה נפשית כלשהי.

בכל מקרה מה זאת אומרת "אמור לקבל זימון כזה" ?

נהגתי 4 חודשים אחרי שהשתחררתי מהצבא, ואז נשלל לי הרשיון בגלל שתפסו אותי נוהג בשכרות.

השאלה היא אם אני אמור בכלל לקבל כזה זימון, זה לא אמור להיות לפחות קרוב לתאריך השחרור שלי?

יש מצב שאם לא אמרו לי כלום 4 חודשים אז באמת אני לא אמור לעבור את הבחינות האלו?

אותה שאלה לtomush18 - תוך כמה זמן חבר שלך קיבל זימון לכזה מבחן אחרי שהוא השתחרר?

פורסם

אם השתחררת על סעיפים 31325 או משהו דומה לזה שזה סעיף נפשי ( ככל שהמספר בסוף קרוב יותר 5 ל אז ככה הסעיף הפסיכיאטרי קשה יותר) אז תקבל זימון , בכל מקרה אם היית בכלא כמה חודשים וכך השתחררת ואין לך סעיפים נפשיים אז לא תקבל זימון אבל אם כן יש לך סעיפים נפשיים אז בטוח יזמנו אותך , השאלה על איזה סעיף שיחררו אותך ?

• תוכן חדש...