Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם השתחררת על סעיפים 31325 או משהו דומה לזה שזה סעיף נפשי ( ככל שהמספר בסוף קרוב יותר 5 ל אז ככה הסעיף הפסיכיאטרי קשה יותר) אז תקבל זימון , בכל מקרה אם היית בכלא כמה חודשים וכך השתחררת ואין לך סעיפים נפשיים אז לא תקבל זימון אבל אם כן יש לך סעיפים נפשיים אז בטוח יזמנו אותך , השאלה על איזה סעיף שיחררו אותך ?

איך אני בודק על איזה סעיפים השתחררתי? בתעודת שחרור רשום לי רק "מטעמי בריאות" ולא שום דבר אחר.

ושוב אני (נהיה קרציה) ושואל - אם אחרי שיצאתי על נפשי אף אחד לא דיבר איתי בכלל על לקחת רשיון, ורק אחרי 4 חודש נשלל לי הרשיון בגלל נהיגה בשכרות - זה לא אומר שאם אני מסוג המשתחררים שצריך לעבור את המבחנים, הייתי כבר מקבל זימון לעשות אותם?

אחרי הכל הייתי אחרי השחרור 4 חודשים וקצת עם רשיון תקין לגמרי ולא קיבלתי שום זימון לשום מבחן.

פורסם

פעם מזמן אמרו לי שאם יצאת מהצבא על 21 נפשי ויש לך רשיון ופתאום קבלת שלילה לא חשוב על מה , אז הרשיון בכלל לא מוחזר רק לאחר בדיקה של משרד הבריאות ברחוב הארבעה בתל אביב .

אם אתה רוצה לבקש רשיון על מונית או להיות מורה נהיגה אתה גם מוזמן לבידוק אם אתה פסיכי. הכי טוב לא לבקש מהם שום דבר תישאר עם הרשיון שלך וזהו רק אם יזמנו אותך תלך.

אבל אני לא יודע אם זה עדיין ככה , הכי טוב תתקשר למשרד הרישוי ותגיד שאתה ...(המערכון של הגשש אם אתה זוכר)

וברצינות , הכי טוב שתתקשר למשרד הבריאות ותישאל אותם ואם אתה יכול תעדכן .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
איך אני בודק על איזה סעיפים השתחררתי? בתעודת שחרור רשום לי רק "מטעמי בריאות" ולא שום דבר אחר.

ושוב אני (נהיה קרציה) ושואל - אם אחרי שיצאתי על נפשי אף אחד לא דיבר איתי בכלל על לקחת רשיון, ורק אחרי 4 חודש נשלל לי הרשיון בגלל נהיגה בשכרות - זה לא אומר שאם אני מסוג המשתחררים שצריך לעבור את המבחנים, הייתי כבר מקבל זימון לעשות אותם?

אחרי הכל הייתי אחרי השחרור 4 חודשים וקצת עם רשיון תקין לגמרי ולא קיבלתי שום זימון לשום מבחן.

מה הבעיה? סע ללשכת הגיוס , תבוא עם הפטור ות.ז , ובקש תשובה ,מה יכול כבר לקרות ? מקסימום יגייסו אותך.

פורסם

תשמע, מתוך 10 חברים שלי עם סעיף 21 רק 1 זומן למבחן לאחר כשנה וחצי ואמר שהמבחן

הוא רק כדי לגבות ממך כסף, גם אם תסע לשם שיכור תעבור אותו.

נ.ב

אחד החברים לאחר כמעט 3 שנים נתפס על מהירות קיבל שלילה ובסוף חזר אליו הרשיון בלי

שום מבחנים.

כל זה שטויות, אל תבלבל לעצמך את המוח אם ירצו יקראו לך תעשה את המבחן וסע לשלום.

פורסם
פרופיל 21 לא קשור לכלא.

סעיף אי התאמה שמסתמך על ימי תב"ן (דפוק) זה פרופיל 24.

אתה בטוח במה שאתה אומר?

בזמני 21 היה שחרור מצה"ל (מכל סיבה שבעולם, נפשית,בריאותית או כי החייל איבד את זוג הוריו ו 3 אחיותיו בתאונת דרכים).

24 היה 21 זמני כאשר יש סיכוי שהמצב ישתנב ויזמנו אותך עוד שנה לבדיקה מחודשת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תשמע, מתוך 10 חברים שלי עם סעיף 21 רק 1 זומן למבחן לאחר כשנה וחצי ואמר שהמבחן

הוא רק כדי לגבות ממך כסף, גם אם תסע לשם שיכור תעבור אותו.

נ.ב

אחד החברים לאחר כמעט 3 שנים נתפס על מהירות קיבל שלילה ובסוף חזר אליו הרשיון בלי

שום מבחנים.

כל זה שטויות, אל תבלבל לעצמך את המוח אם ירצו יקראו לך תעשה את המבחן וסע לשלום.

תחליף חברים ומהר.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

טוב אם אי אפשר בלי תגובה שקשורה באופי האנשים שיוצאים על 21 כל יום אז לא משנה תמחקו תנעלו או שתעשו מה שלא עושים פה בשביל לסגור נושאים :shock:

תודה רבה למי שעזר לי אני מקווה שיהיה טוב.

פורסם
אתה בטוח במה שאתה אומר?

בזמני 21 היה שחרור מצה"ל (מכל סיבה שבעולם, נפשית,בריאותית או כי החייל איבד את זוג הוריו ו 3 אחיותיו בתאונת דרכים).

24 היה 21 זמני כאשר יש סיכוי שהמצב ישתנב ויזמנו אותך עוד שנה לבדיקה מחודשת.

הן בזמנך והן בזמננו אנו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זכרתי שזה ככה ולאחר ברור שערכתי אתמול,לכל המתבלבלים למיניהם, אין שום קשר בין הפרופיל ובין מהות הגורם להורדת הפרופיל (משהוא כמו שנאמר פה שפיזי זה 24 קב"ן זה 21 וכלא זה 22.5).

הפרופיל קובע אך ורק את הכשירות שלכם, את הגורם לחוסר הכשירות קובע סעיף הפרופיל אשר מורכב מ 5 ספרות.

הראשונה היא קבוצת הבעיה (אורטופדיה, סרטן, אישיות, נפשית, השמנה וכו').

3 האמצאיות הן סעיף הליקוי עצמו (ז"א הבעיה הספציפית).

הסיפרה האחרונה היא בין 1-5 וקובעת את חומרת הבעיה (1 בעיה קלה ושולית, 5 בעיה חמורה שלרוב תופיע בפרופילים מ 72 ומטה).

כל המידע הנ"ל באדיבותו של חבר טוב, רופא צבאי בקבע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...