Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעייה לעשות טסט ביום הולדת 17, אבל עד כמה שאני זוכר אין אפשרות לעשות תיאוריה לפני גיל 17,ובלי תאוריה אתה לא יכול לגשת לטסט.

אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי:

לעשות את התאוריה בגיל 17,ואחרי יומיים לעשות את הטסט,ככה אם תכשל תוכל לגשת שוב לבחינה ביום שלמחרת, ולא תצטרך לדחות את הטסט או משהו כזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אפשר לעשות, אני ניגשתי ביום הולדת 17 ועברתי :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
אין בעייה לעשות טסט ביום הולדת 17, אבל עד כמה שאני זוכר אין אפשרות לעשות תיאוריה לפני גיל 17,ובלי תאוריה אתה לא יכול לגשת לטסט.

אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי:

לעשות את התאוריה בגיל 17,ואחרי יומיים לעשות את הטסט,ככה אם תכשל תוכל לגשת שוב לבחינה ביום שלמחרת, ולא תצטרך לדחות את הטסט או משהו כזה.

כיום החוק מאפשר לעשות תיאוריה בגיל 16 וחצי, טסט 17.

המורה שלי הגיש אותי ב17 ויום בטענה שהמחשב לא עיבד את העובדה שאני בן 17 או משהו כזה.

פורסם

יש משהו לא מובן בחוק?

ניתן לגשת למבחן נהיגה מעשי החל מגיל 17, הווה אומר - החל מהיום שבו מלאו לך 17 שנה (יום הולדת) ניתן לגשת לטסט. תשאיר למורה הנהיגה שלך את העבודה הזו.

אני אחסוך לך שאלה נוספת שתבוא עוד 3 חודשים: "נגמר לי המלווה ב-20.4.09. מתי מותר לי לנהוג?". התשובה היא רק החל מה-21 לחודש.

ועוד שאלה שתגיע עוד שנתיים: "נגמר לי הנהג חדש ב-20.4.2011 וקיבלתי רישיון זמני. האם אני כבר לא נהג חדש?". התשובה היא כן. אתה כבר לא נהג חדש מהיום בו שילמת את האגרה של הרישיון החדש.

Xbox12341

פורסם

יש תקופה מינימלית של שבועיים בין טסט לטסט לא?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן צריך לחכות שבועיים בין טסט לטסט, ( לא שאני חיכיתי או משהו ).

וד"א אני עברתי טסט ביום הולדת ה17 שלי באותו היום , אבל ה"באסה" שזה יצא יום חמישי אז קיבלתי את הרשיון יום ראשון.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
יש משהו לא מובן בחוק?

ניתן לגשת למבחן נהיגה מעשי החל מגיל 17, הווה אומר - החל מהיום שבו מלאו לך 17 שנה (יום הולדת) ניתן לגשת לטסט. תשאיר למורה הנהיגה שלך את העבודה הזו.

אני אחסוך לך שאלה נוספת שתבוא עוד 3 חודשים: "נגמר לי המלווה ב-20.4.09. מתי מותר לי לנהוג?". התשובה היא רק החל מה-21 לחודש.

ועוד שאלה שתגיע עוד שנתיים: "נגמר לי הנהג חדש ב-20.4.2011 וקיבלתי רישיון זמני. האם אני כבר לא נהג חדש?". התשובה היא כן. אתה כבר לא נהג חדש מהיום בו שילמת את האגרה של הרישיון החדש.

:lol::lol::lol:

אתה צריך להשלים את זה, אחרי שסיימת נהג חדש, אתה נהג צעיר!! No Pund Intended.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא נכון. נהג חדש הוא למשך שנתיים מיום קבלת הרשיון ולא עד שמקבלים את הרשיון מנייר ללא מגבלת הנהג חדש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...