Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילא לצוד חזיר בר אבל זה....?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי בעייה אבל עם אנשים שלא מכבדים רגשות של אחרים.

וגם לחזיר הזה מגיע איזה שהוא כבוד מינימלי (אפילו שהוא חיה ואפילו שהוא מת).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לצוד חיה ולשים אותה בראש הרכב זה דבר כ"כ מגעיל ודוחה, שהשאיר אותי כעוס.

עם זה אני מסכים וחושב שזה בהמי (חשבתי לכתוב 'חזירי'), חסר כבוד (מזכיר לי קצת את הסיפורים מהאודיסאה, שהמנצח בקרב קשר את גופת המנוצח לחבל המחובר לכרכרה וגרר את הגופה סביב העיר) וכמובן לא בטיחותי לנסוע איתה כך.

פורסם
בקיצור - אם זה מפריע לך - תהיה צמחוני. עד אז אתה פשוט תצטרך לקבל את העובדה שהורגים חיות כדי שיהיה לך מה לאכול.

אמנם זה מאוד לא פוליטיקלי קורקט, חסר טאקט, מסוכן ודי מטומטם למען האמת לשים אותן על הרכב, אבל SHIT HAPPENS ואתה תיאלץ להתמודד איתו.

אם אני אהיה צמחוני, שום דבר עדיין לא יישתנה.

פורסם

אני לא באה לומר לך מה לעשות או איך לחשוב, אבל אם זה מפריע לך לאכול בשר - לדעתי, אל תאכל.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הבנתי את הנקודה עוד לפני שנכנסת לדיון.

מה שניסיתי לומר זה שלמרות שזה מגעיל, לא אסטתי, פוגעני ומטומטם לצערנו הרב לאף אחד מאיתנו אין את הכלים כדי לגרום לזה להפסיק.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חבל לריב, "כל ד'אלים גבר" זה החוק והכבוד היום במדינת ישראל. אף מילה נוספת - אחרת גם אנחנו נגמור בקדמת הג'יפ אז בואו נמשיך לשתוק כי זה מגיע לנו.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
(מזכיר לי קצת את הסיפורים מהאודיסאה, שהמנצח בקרב קשר את גופת המנוצח לחבל המחובר לכרכרה וגרר את הגופה סביב העיר).

כמה פעמים ראית טרויה..?! :wink:

בקשר לנושא, במילה אחת - זוועה!

אין בושה, מה עם ילדים קטנים, אנשים בעלי לב חלש, צמחוניים ועוד.. שעלולים לראות את המראה המלבב הזה? פשוט בושה!

פורסם
אם אני אהיה צמחוני, שום דבר עדיין לא יישתנה.
אם הייתי צמחוני הייתי אומר לך ששום דבר לא משתנה בדיוק בגלל אנשים כמוך. בגלל זה הם משכנעים אחרים להיות צמחונים.

ולנושא: מה אכפת לכם?! הבעיה היחידה שאני רואה בזה היא שהחזיר לא קשור (ואני אישית לא אוכל חזיר, אבל מי שאוכל מי אני שאגיד לו לא). לצמחונים אני מבין למה זה מפריע אבל מי שאוכל בשר ומרחם על חיות שצדים אותן הוא צבוע. דווקא בצייד החיות עוברות פחות סבל.

ילדים קטנים ואנשים עם לב חלש? אפשר לחשוב שהוא נסע עם החזיר פתוח עם כל האיברים הפנימיים בחוץ. צריך לגדל את הילד בבועה, שיחשוב שבשר צומח על עצים?

צמחונים עלולים לראות את המראה המלבב הזה? כן, וגם אנשים ששונאים ג'יפ סופה אז שלא יסעו בכלל.

פורסם
אבל מי שאוכל בשר ומרחם על חיות שצדים אותן הוא צבוע.

אני חושש שאתה טועה, אין צבוע שמרחם על החיות שהוא צד אלא אם הוא צבוע אשכנזי

(וכנראה מאוד רעב) .

tsavoa.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...