Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילא לצוד חזיר בר אבל זה....?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא כזה נורא? תחשוב שזה נכנס לך מאחורה ברכב או יותר גרוע בהולך רגל.

דמיין את עצמך נוסע באיילון מאחורי רכב ופתאום נופל ממנו הגוש הזה.

מזכיר לי את הבדיחה:

אחד נוסע באיילון. מהמכונית שלידו צועקת לו מישהי "חזיר, חזיר".

הוא צועק לה בחזרה לה "סתמי, פרה".

מסתכל קדימה - ומתנגש בחזיר.

27n_hogzilla_wideweb__470x301,0.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אחרי שראיתי כמה תמונות של חברים בארה"ב, הדבר הוא די שיגרתי רק ששם ה"מנשאים" הללו נמצאים מאחורה.

*הציד הזה הינו דבר חוקי, אם זה מוצא חן בעינכם או לא זה עניין אחר, כמו כן המנשאים הללו דרושים על מנת לשמור על שלימות הרכב ונקיונו.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
בשר ציד נוטה להיות עשיר יותר בטעמים, שכן מדובר בחיה שאשכרה זזה כל חייה, בניגוד לחיות משק שלא זזות ומואבסות כל היום.

לנושא הספציפי כאן, נראה לי חוסר טעם משווע לשים את החזיר ככה לראווה. אנחנו לא במונטנה, ואנשים רגישים לכאלה מראות ממס' סיבות (כשרות, אהבת חיות, אסתטיקה). זה חוסר התחשבות מיותר, ועוד לא דיברתי על הסכנה, כי לא נראה שהחזיר רתום בכלל.

ציד? נראה יותר כמו ROAD KILL :) זה לא חוכמה לצוד עם רכב שטח:)

פורסם
אחרי שראיתי כמה תמונות של חברים בארה"ב, הדבר הוא די שיגרתי רק ששם ה"מנשאים" הללו נמצאים מאחורה.

*הציד הזה הינו דבר חוקי, אם זה מוצא חן בעינכם או לא זה עניין אחר, כמו כן המנשאים הללו דרושים על מנת לשמור על שלימות הרכב ונקיונו.

אני חושב שגם ג'יפים צבאיים צריכים מנשא כזה כדי לסחוב מחבלים הרוגים על מנת לשמור על שלימות הרכב ונקיונו.

ארז רונן

פורסם

ארז אלא אם אתה צמחוני טבעוני אדוק שניזון בעיקר בפוטוסינטזה, תהיתה פעם איך הפרה/ תרנגולת מגיעים אליך לצלחת ?

האם אתה חושב שחייה של אותה פרה היו טובים יותר מאשר של החזיר ?

הציד "מותר" גם על מנת לשמור על כמות מסוימת של חזירי בר והוא נעשה תחת פיקוח ובעונה.

די להיות יפי נפש, חוץ מאשר העניין הזה של המנשאה שעדיף היה לכולנו אילו היה מכוסה (ומאובטח) אני לא רואה שום בעיה.

*נשאר רק לתהות כיצד הבחור עבר עם הדבר הזה בטיילת בת ים והרכב והוא נשארו שלימים.

**ארז אני חושב שאתה צודק בקשר לג'יפים הצבאיים, אך זה עלול לפתוח דיון אחר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

למי שגר בחיפה תופעת החזירים מוכרת היטב, בפעם האחרונה שנתקלתי באחז כזה ב2 בלילה זה היה כשהוא נגח לי ברכב (טויוטה קורולה 2006) ופירק לי חצי רכב מקדימה, הסתובב קצת על הכביש והמשיך לרוץ לכיוון היער, לא נעים להתקל באחד כזה ביום גשם שוטף, למזלי לא נכנסתי ללחץ והאטתי בהדרגה , נכון שהסיפור לא כ"כ קשור לתופעה, אבל הציד של אותם חזירים לגיטימי ומותר ואף רצוי, מה שכן רצוי לקשור אותו היטב שלא יעוף בבלימה על מישהו כי כפי שאמרתי המפגש עם הדבר הזה לא נעים, וכן המראה של החזיר מוטל ככה לא הכי אסטתי אבל להכניס אותו לרכב זה כן אסטתי?? ,בתור אחד שלא אוכל את הנבלות הדבר היחיד שמפריע לי בתמונה הוא רתמת קשירה חסרה.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

למי אכפת איך זה נראה בתוך הרכב? לא זכור לי שדייגים נוסעים עם דגים מתנופפים להם מחוץ לרכב, או שמגדלי פירות וירקות נוסעים כשתוצרתם מתנופפת מחוץ לרכב.

בשביל זה יש דבר שנקרא "נגרר", מי שמשקיע שעות והרבה כסף בציד לא יזיק לו אם יקנה נגרר ראוי לסחיבת השלל שלו, אחרת שיכניס את השלל לתוך הרכב ולא יסכן אף אחד עם מנשא כזה או אחר.

ואם כבר חזירי בר, נתקלתי בחבורה של 20 חזירונים קטנים והאמא שלהם כאשר הם הקיפו אותי בתוך השיחים באחד הלילות בחושה על גדות הירדן (ולא נתקעתי שם וגם לא תקעתי שם), נעים זה לא היה!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

באסתטי יותר התכוונתי לריח וללכלוך לא למראה , לרות שגם המראה לא מלבב

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
בשר ציד נוטה להיות עשיר יותר בטעמים, שכן מדובר בחיה שאשכרה זזה כל חייה, בניגוד לחיות משק שלא זזות ומואבסות כל היום.

דווקא הבשר של חיות שאינן זזות הרבה הינו יותר עסיסי

אפילו היו מקרים שהיו מגדלים אותם בכלוב שהם בכלל לא יכולות לזוז בו מאחר והיה יוצא בשר שומני עסיסי ורך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
המנשאים הללו דרושים על מנת לשמור על שלימות הרכב ונקיונו.

סתם חבורה של ברברים שוויצרים שרוצים למשוך תגובות, גם אני הייתי פעם צייד ומה שהם עושים ממש מטומטם, את פרוק וניקוי החיה עושים בשטח, איפה בדיוק הוא הולך לפרק את החזיר הזה? באמבטיה של קומה 6?

זורקים את הכבל של הכננת על ענף עבה וגבוה, קושרים את הרגליים האחוריות של החזיר בכננת מגלגלים אותה וכך החזיר תלוי באויר עם הראש למטה. עכשיו שלב פשיטת העור, הניקוי והפרוק לחלקים קל. מהשטח יוצאים עם חלקים שמבחינתנו לא אכילים בלבד (וככה גם משאירים לחיות בשטח את החלקים האכילים) בתוך שקיות פח זבל.

זה לא חוכמה לצוד עם רכב שטח

רכב השטח משמש רק בכדי להגיע לגופה בכדי להעמיס אותה, הצייד אסור בתכלית האיסור מתוך רכב, לא משנה אם הוא בתנועה או נייח. כמו כן מישהוא העיר על רוסים עם בגדי הסוואה, הצייד ממארבים גם כן אסור בתכלית האיסור (בעקבות מקרי מוות של ציידים שהתחבאו בשיחים וציידים אחרים שמעו רעשים בשיחים... :shock:

בכלל, אני חייב להודות שחוקי הצייד בארץ מצויינים והם עושים חיים קשים מאוד לציידים ?(וטוב שכך).

בקשר לבשר הצייד, הוא מאוד עשיר בטעמים אבל יחסית קשה למה שאנחנו רגילים גם לאחר יישון ממושך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני עבדתי שנתיים במושב עופר שבחוף הכרמל, כל לילה ראיתי חבורות של ציידים מסתובבים עם השלל שלהם בעיקר סוזוקי סמוראי, אם אותו מתקן מקדימה.

לפני חודש היה מקרה ביער שמושב שציידים ארבו לחזיר, שמעו רחש מהסיחים, ירו ופגעו בצעיר שטייל שם, ריסק לו את כל הברך והירך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
דווקא הבשר של חיות שאינן זזות הרבה הינו יותר עסיסי

אפילו היו מקרים שהיו מגדלים אותם בכלוב שהם בכלל לא יכולות לזוז בו מאחר והיה יוצא בשר שומני עסיסי ורך

אמרתי עשיר בטעם, לא עסיסי ולא רך. אם אתה מוכן ללעוס יותר, או לבשל בצורה שונה, אתה תקבל הרבה יותר טעם על חשבון העסיסיות. נתח קצבים הוא דוגמה טובה לנתח כזה.

לגבי הכלוב, מדובר על עגלי חלב, שיטה אכזרית מאוד, ולדעתי כבר אסרו עליה בכמה מדינות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...