Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילא לצוד חזיר בר אבל זה....?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ארז אלא אם אתה צמחוני טבעוני אדוק שניזון בעיקר בפוטוסינטזה, תהיתה פעם איך הפרה/ תרנגולת מגיעים אליך לצלחת ?

האם אתה חושב שחייה של אותה פרה היו טובים יותר מאשר של החזיר ?

הציד "מותר" גם על מנת לשמור על כמות מסוימת של חזירי בר והוא נעשה תחת פיקוח ובעונה.

די להיות יפי נפש, חוץ מאשר העניין הזה של המנשאה שעדיף היה לכולנו אילו היה מכוסה (ומאובטח) אני לא רואה שום בעיה.

*נשאר רק לתהות כיצד הבחור עבר עם הדבר הזה בטיילת בת ים והרכב והוא נשארו שלימים.

**ארז אני חושב שאתה צודק בקשר לג'יפים הצבאיים, אך זה עלול לפתוח דיון אחר.

אל תטעה, אני מפרק חזיר כזה עוד לפני שהוא מגיע אל המנגל. החזיר מבחינתי הוא ההוכחה שיש אלוהים, רק אלוהים יכול לברוא חיה כל כך טעימה. הבעיה שלי זה הצייד למרות חוקיותו. אני חושב שצריך להוציא את הצייד מחוץ לחוק. כשאני רואה את ה"צייד" שסוחב את שללו על גבי הג'יפ כמו בהמה, אני לא יכול שלא לחשוב כמה חיות הוא פצע והשאיר בשטח לפני שהצליח לצוד את שללו. אין לי אמונה באנשים האילו, שרובם לדעתי עוברים על החוק בצורה זו או אחרת. אני חושב שאת הצורך בדילול חיות הבר צריך להשאיר לפקחי שמורות הטבע ואת בשר החיות שהם צדים צריך לתת לגני החיות ולספארי.

ארז רונן

פורסם

תתפלא, גם בציד יש חוקים מסויימים שנוטים לכיוון ההגינות.

חייה פצועה אסור להשאיר חיה.

בכל הנוגע לציפורים למשל, אסור לירות בהם כשהם על הקרקע. את זה ידעת? טיפה עניין של מוסריות והגינות.

אני לא חושב שיש בארץ צייד שמכבד את עצמו וישאיר לכלוך או זבל איפה שהוא היה.

מלבד זאת, צייד בארץ הוא חוקי, יש איזורים משתנים שמותר לצוד בהם תוך שמירה על כללי בטיחות די מחמירים.

-

זה שהנהג שם חזיר על *הגריל* בצורה לא בטיחותית ולא נראה לי שהחזיר קשור בכלל זו כבר בעיה אחרת.

GS300.

פורסם

בציד בארץ יש עשרות חוקים שנוטים אך ורק לטובת החיה.

ישראל היא אחת המדינות שיותר מחמירות בחוקי הציד שלה וטוב שככה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

*נשאר רק לתהות כיצד הבחור עבר עם הדבר הזה בטיילת בת ים והרכב והוא נשארו שלימים.

תאמין לי שעם היית רואה את החבורה הזאת של בערך 7 אנשים בג'יפ סופה הזה גם אתה לא היית עושה כלום, כמו שכל האלפים שהיו בטיילת לא עשו.

אני מדבר על הרוסים מהזן המגודל

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני מדבר על הרוסים מהזן המגודל

ושיש להם רובים והם גם יודעים לקלוע :idea:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

התמונה הנ"ל ורוב ההודעות בטופיק זה גורמים לי להתבייש להיות ישראלי.

מצידי, תקראו לי יפה נפש, אבל אצלי מתעוררת חמלה רבה לאותו ייצור, שעונשו היחידי הוא שהיה בקרבת הצייד.

לא נותר לי אלא רק לקוות שאלוהים ימצה את הדין עם אותו צייד.

פורסם

אז מה הבעייה שלך? מפריע לך תיאור השלבים שבין 'חיה רצה בשדה' לבין 'סטייק בצלחת'?

אם כן, כדאי שתדע גם שתינוקות לא באים ע"י חסידות וסנטה לא באמת קיים.

פורסם
אתה אוכל בשר אבל מצד שני מקלל את זה שצד את הבשר בשבילך? קצת הזוי משהו

זו בעיה מאוד מוסרית, שהסבר מסודר באינטרנט אין לי לתת עליה.

זה מזכיר לי שפעם אחת הלכתי בדיזינגוף וראיתי שלט שתוכנו היה " מה היה קורה אם הכלב שלך היה פרה " , אני חייב להודות שלכמה רגעים הייתי קצת המום.

בכל מקרה, לעניינו, ונשתדל לא לגלוש יותר מדי לצדדים : לצוד חיה ולשים אותה בראש הרכב זה דבר כ"כ מגעיל ודוחה, שהשאיר אותי כעוס.

אז מה הבעייה שלך? מפריע לך תיאור השלבים שבין 'חיה רצה בשדה' לבין 'סטייק בצלחת'?

אם כן, כדאי שתדע גם שתינוקות לא באים ע"י חסידות וסנטה לא באמת קיים.

סנטה קיים (אין לי עצבים לרשום משהו רציני ולגרור שרשור אחריו).

פורסם

בקיצור - אם זה מפריע לך - תהיה צמחוני. עד אז אתה פשוט תצטרך לקבל את העובדה שהורגים חיות כדי שיהיה לך מה לאכול.

אמנם זה מאוד לא פוליטיקלי קורקט, חסר טאקט, מסוכן ודי מטומטם למען האמת לשים אותן על הרכב, אבל SHIT HAPPENS ואתה תיאלץ להתמודד איתו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

זה מזכיר לי את הקטע באייס ונטורה שג'ים קארי נכנס לנשם וראה "איזה חייה על הצוואר בתור צעיף" והוא נתן אגרוף לבעלה ושם אותו על הצוואר שלו בתור צעיף...(קונטרה ל"תאר לך שהכלב שלך היה פרה?").

לגבי עניין הציד, אין לי בעייה ספציפית איתו,אני אישית אוכל בשר,מכל המינים ומכל הצבעים,אם זה נראה אכיל מבחינתי זה שווה בדיקה.

יש לי בעייה אבל עם אנשים שלא מכבדים רגשות של אחרים.

החלטת לצוד ?

שיהיה לך בכיף,תהנה.

סיימת לצוד ?

מצידי שים את השלל שלך על גג האוטו,אבל תדאג ל-2 דברים:

1.שיהיה מאובטח.

2.שיהיה מכוסה.

אף אחד לא חייב לראות את הפגרים של החיות שהחלטת לצוד,יש ילדים קטנים בחוץ שרואים את החזיר ככה תלוי על הרכב ומפתחים פחדים או שמפסיקים לאכול בשר, יש דתיים שנפגעים מזה מבחינה דתית (ואני רוצה לראות את אותם רוסים\מקררים עוברים עם הרכב ככה בבני ברק,הדתיים שם היו עושים מהם חתיכות),ויש סתם אנשים שזה לא בא להם בטוב לראות את זה ככה, אני בינהם,ולא בגלל שאני צמחוני\טבעוני\אוכל עלים למחייתי.

יש עניין של תרבות.

את זה בהחלט אין ליושבי הג'יפ הזה,לא היה כזה קשה לקחת איזה סקביאס ולעטוף בה את החזיר,בטח ובטח לקבע את החזיר ולא לעלות איתו ככה לכביש המהיר(באמת מעניין אותי מה היה קורה אם רכב לפניהם היה בולם בלימת חירום).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...