Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והפיתרון? כמובן: הצבת עוד מכשירי אכיפת מהירות. גאוני.

הרי השוטרים התמקדו בעבירות מהירות והתעלמו לחלוטין מעבירות שאשכרה מסכנות אנשים. כמו נסיעה באדום, ליד ניידת שדפקה קופה. אה , סליחה, דוחות מהירות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מתי תבינו שהחינוך מתחיל לפני ניידת המשטרה?

בית, גן, בית ספר - אלה המקומות שיכולים לשנות את מצב התאונות והתנהגות של האנשים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תגיד לי אתה משוגע ?!?

אם יחנכו את האנשים הם עוד ינהגו טוב ואז בכלל יגמר תפקידה ההיסטורי של משטרת ישראל.

הרי חוץ מדוחות החניה אין למשטרת ישראל עוד יעוד.

פורסם
תגיד לי אתה משוגע ?!?

..

אני שפוי.

אם וכאשר זה יקרה, העצמות שלי בקבר כבר יתפרקו.:mm_nah:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הכתבה הזאת עם החוקים החדשים עושה לך חשק לקנות כל מוצר שניתן להתקין ברכב רק שישמור על הרשיון והארנק....

איפה הכיף!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

למה תמיד בכנסים האלו שואלים את השאלות הלא נכונות?

למה לא שואלים אותם איך הם מסבירים את כמות התאונות?

למה הולכי הרגל ורוכבי הדו"ג נהיו יותר פגיעים?

והכי חשוב, למה לא מפרסמים כל שנה את כמות הדוחות שניתנו על מהירות, אורות אדומים, אי מתן זכות קדימה, אי עצירה בעצור?

רק יודעים לתת שם כמו "דוחות איכות".

שיפרסמו מה הם נתנו ושהעמותות ישפטו מה בדיוק ה"איכות".

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

איכות מבחינת המשטרה? איכות = כל דו"ח מכל 500 ש"ח.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מעבר לכל הבלה..בלה.. המוכר, הבעייה היא שאין טיפול אמיתי ורציני לנושא כגון השקעה בתשתיות, לימוד נהיגה נורמאלי (במקום ללמד איך להזיז מכונית) ואכיפת עבירות מסוכנות באמת - חציית קו הפרדה רצוף, נהיגה בשכרות , נהיגה בפסילה ועוד.

למרות שנהוג ללעוג על כך, אכיפה נוקשה ונכונה, בהחלט יכולה להוריד את כמות הניפגעים בצורה דראסטית.

הדוגמא הטובה ביותר היא צה"ל; בסוף שנות ה 80' סבל צה"ל מכמות גבוהה של ניפגעים בתאונות דרכים, ואחד הפיתרונות שנינקטו היו אכיפה נוקשה וענישה כבדה על תאונות דרכים, אפילו כאלו שהיסתיימו בניזקי פח בלבד.

התוצאה היתה שתוך 3 שנים ירדו מספר התאונות והניפגעים ב 70%.

אני זוכר שהייתי נוהג ברכבים צבאיים בשרות הסדיר בזהירות יתרה - כל עבירת תנועה היתה ניגמרת ב 28 ימי מחבוש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

28 ימי מחבוש - הרבה השתנה מאז.

היום כבר שוללים לך את הרישיון הצבאי ותלוי בתאונה אבל עם נפגעים גם את האזרחי לחודשיים בערך.

הייתי נהג בצבא וראיתי הרבה מאוד "מחדלים" במילים עדינות, כאחד שמגיע מעולם הרכב בצה"ל.

לדוגמא, רכב נכנס למוסך עם בעיות בטיחותיות אלו או אחרות.

לצורך העניין ומנסיון- בעיה בגלגל ימני. משיכה חזקה מאד בעת בלימה או פנייה שמאלה, נסעתי ברכב והרגשתי כל הנסיעה שהרכב לא בסדר.

כשבדקתי בספר רכב מתי הוא עבר טיפול - שלושה ימים לפני.

לחץ אוויר היה תקין בגלגל.

המפקד שלי ידע מזה ולא אמר לי אחרי שנהגת אחרת הודיעה לו על הבעיה.

למה מוסכים עושים את זה אתה שואל? מחכים שהרכב יצא מאחריות ויעבור לאחזקה על חשבון צה"ל ואז "תופרים" לו מיליון תיקונים. לעיתים ברמה נמוכה כדי שהרכב יחזור לעוד תיקונים.

ברחתי ממקצוע הנהיגה בצבא לפני כמעט שנה וזאת ההחלטה הכי נכונה שעשיתי בשירות הצבאי שלי.

מעבר לכך כתבת

למרות שנהוג ללעוג על כך, אכיפה נוקשה ונכונה, בהחלט יכולה להוריד את כמות הניפגעים בצורה דראסטית.

הבעיה היא שרוב האכיפה ה"נוקשה" היא אכיפת מהירות. היא הכי קלה ואולי הכי לא יעילה.

אנשים לא מתים ממהירות אלא מתאונות במהירות, המדינה כבר יוצאת מנקודת הנחה שתעשה תאונה. אם תנהג על כביש החוף בשעה 23:00 על 140 קמ"ש ברכב משנת 2000 ומעלה זה אומר שתעשה תאונה? המדינה חושבת שכן.

והמשטרה נותנת לך קנסות ושלילות על המהירויות האלה כי זה הכי קל - גם לנפח את כמות הדוחות וגם את הקופה שלהם.

נקווה שהמחליף של מופז, כשיגיע זמנו יבין את זה.

דרך אגב אני יודע שכתבתי את ההודעה בניסוח קצת "וכחני" אבל להפך אני מסכים איתך ב 100% רק היו לי כמה נקודות להוסיף.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

ההודעה שלך לא וכחנית כלל - זו פשוט דעתך.

ברוב מדינות אירופה אוכפים עבירות מהירות מופרזת, והקנסות שמוטלים על נהגים שעברו על החוק גבוהים מאד ויכולים להגיע ל 1000 יורו !

"מותר" לך לנהוג על 140 קמ"ש בדיוק כמו שמותר לך לעבור צומת באור אדום, מבחינת החוק בשני המקרים עברת עבירה.

העיניין הוא מה העבירה שגורמת במישירין ליותר תאונות, וכאן התשובה ברורה.

אני גם לא מאשים את המשטרה בעניין - היא פועלת בלחצים שמוכתבים לה מגבוה לספק את ה "סחורה", קרי דוחות תנועה.

ואכיפת מהירות מספקת הכי הרבה דוחות תנועה.

עד שלא ישתנה סדר העדיפיות במשרד התחבורה, ולשם שינוי אולי יהיה שם שר נורמאלי, זה יהיה המצב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אנקדוטה קצרה... במהלך המשפט הגדול שמתנהל בימים אלו בירושלים בעיניין הינשוף ישבה לה אישה וכל הזמן רשמה משהו. שאלתי אותה האים היא בא מהתביעות. "לא אני נציגת הקורבנות", - ענתה האישה, - "הבן שלי..." הרגשתי כמובן הייתה מאוד קשה כי הרי אני מעיד נגד המכשיר.

לאחר מכן האישה נגשה לעו"ד קולקר ואז היסתבר כי בנה לא נהרג בתאונה אלה נתפס עם הינשוף...

פורסם

למדינה ממזמן לא אכפת מהאזרחים, אכפת להם רק מהכסף שהאזרחים מכניסים להם לקופה

כל כמה שנים מחליפים את ההרכב של ה 120 סוציומטים שלא אכפת להם משום דבר חוץ מהכיס והתחת שלהם

מושחתים - נמאסתם!

• תוכן חדש...