Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שזה קצת מבוים אני עדיין חושב שזה יפעל במציאות.

מעניין מה היא הייתה אומרת עם הוא היה נוהג באיזה סיויק משופרת "מה נוסע לסגור חשבון"

"מה דקרו את ניסו?"

(עם זה הרכב שלכם,או שמכם אל תיעלבו הכל בגדר הצחוק)

פורסם

אז זאת הבעיה, שכן מקבלים דוח על סלולרי בגלל סטיגמה.

א. שוטר לא יישב כך לעולם על ניידת ולא יילעס מסטיק כמו השוטרת בפרק.

ב. שוטר לא ייצא עם פנקס דוחות מוכן לאזרח, זה לא פקח של העירייה.

ג. שוטר לא יוותר לעולם על דוח פלאפון בגלל אזרח פלצן כזה.

ד. עם תגובה כזו של האזרח (אני עו"ד), לא רק שיירשם דוח, הוא יירשם לאט לאט כדי שהנהג יבין את הטעות של הדיבור הזה אל השוטר.

Xbox12341

פורסם

רחמים!

לבן אדם היה יום קשה - לא מצא את המשקפיים (אפילו במפעל במילאנו) :crazyeyes.

השוטרת ויתרה למסכן כדי שיוכל לשלם עבור המשקפיים 8):mm_cool:.

ממש חלום רטוב..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הזוי לגמרי, ממתי מישהו מקבל דו"ח על דיבור בסלולארי, חניה כפולה, חניה באין עצירה, חניה עם הג'יפ על המקיאטו הקצר ? לא קיים מזמן. זאת לפחות ההתרשמות שלי והלוואי שאני מדבר שטויות.

פורסם
הזוי לגמרי, ממתי מישהו מקבל דו"ח על דיבור בסלולארי, חניה כפולה, חניה באין עצירה, חניה עם הג'יפ על המקיאטו הקצר ? לא קיים מזמן. זאת לפחות ההתרשמות שלי והלוואי שאני מדבר שטויות.

בתל אביב ליד הקירייה אתה רק מחנה בכחול לבן ועד שאתה חוזר מהמדחן כבר יש לך דו"ח.

דוחו"ת על סלולרי קיימים ועוד איך, רק לפני ימים ראיתי נהג שקיבל דו"ח.

אין בנאדם שמחנה מספיק זמן בחניה כפולה כדי לקבל דו"ח.

וג'יפ על מקיאטו קצר?! מי עושה את זה? רק מישהו שחש מינימום סלב ומרשה זאת לעצמו ובגלל שהוא מרשה לעצמו מגיע לו דו"ח.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

לא במקרה השמטתי עבירות של חניה בניגוד לחוקי העזר. שם מדובר במקור הכנסה מסיבי לעיריה ולא בהפרעה ממשית לתנועה ולכן, כמו תמיד שמדובר בכסף ולא בחיי אדם, סביר שתראה אכיפה מיידית.

פורסם

למרות שזה קצת מבוים אני עדיין חושב שזה יפעל במציאות.

מעניין מה היא הייתה אומרת עם הוא היה נוהג באיזה סיויק משופרת "מה נוסע לסגור חשבון"

"מה דקרו את ניסו?"

(עם זה הרכב שלכם,או שמכם אל תיעלבו הכל בגדר הצחוק)

תאמין לי הם מציקים מספיק לבעלי סיויק משופרת.

טוב שעכשיו רבים מהם יצטרפו למעגל האבטלה.

פורסם

אבל אם העבריינית היא בלונדינית אז אפשר לקבל דו"ח לא בגלל סטיגמה אלא בגלל סטינגה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...