Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדאו vs פאסאט vs קאמרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם? עם הסבר קצר על בחירתכם.

חשוב לי שתהיה נסיעה שקטה,בידוד רעשים מושלם,איך המונדאו בבידוד רעשים?

תודה.

פורסם

בשביל בידוד רעשים, קרוב ככל האפשר למושלם בתחום רכב, אתה צריך להוסיף עוד בסביבות חצי מיליון שקל לרכב כמו מרין S קלאס.

מאיזה רכב אתה רוצה להתקדם. הייתה ברכב הזה בעיית רעש מיוחדת?

ממליץ לעשות חיפוש, כבר היו דיונים על כל אחד מרכבים שציינת, באחד השרשורים יש קישור לואלה!רכב שמשוים בין כמה מכוניות בינהן מונדאו.

בעיקרון, מונדאו זה רכב מומלץ מאוד. הוא מקבל ביקורות חיוביות.

בנוסף, ממליץ לעשות נסיעת מבחן על כ"א מהרכבים האלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אצלי השקט בעדיפות א ואחרי שנסעתי בכולן בחרתי במאליבו. אני לא מצטער,הדבר היחיד ששומעים הם ההנקוקים S התמוהים ונחליף ל W או V.

פורסם

את הקאמרי הייתי מוריד מהרשימה ניראת ומרגישה כמו קרולה מנופחת, הפאסאט רכב מצויין וכך גם המונדאו שבתור חבילה שלמה עדיפה(איבזור,מחיר) דובר רבות על המונדאו בהחלט רכב מומלץ ולך כדאי לעשות חיפוש פה בפורום הנושא עלה כאן לדיון והרבה.

פורסם

1.פאסאט

2.מונדאו

תלוי באיזה דגם, הסולר מעט רועש יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
את הרשימה שלך הייתי מדרג כך:

1. מונדיאו

2. קאמרי

3. פאסאט

לרשימה הייתי מוסיף את המאזדה 6.

תתחדש ובהצלחה.

פעם ראשונה שאני רואה מישהו שמדרג את הפאסאט מקום לפני הקאמרי.

המונדאיו מקבלת מקום ראשון בכבוד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

עד כמה חשוב לך בידוד רעשים? מספיק כדי ללכת על רכב משומש ולא חדש?

אם כן, חפש לקסוס IS250 בתקציב שלך, אף אחת אחרת לא מתקרבת. וכערך מוסף תקבל ביצועים, ניהוג, גאדג'טים וכל זה בלי פוזה (הרבה אנשים לא מבדילים בינה לבין ה-6)

פורסם

סדרה 5 כמשומשת, אין תחליף לרכב הזה, חזרתי עכשיו מאנגליה, 2000 ק"מ ב 5 ימים על 520D רכב מעולה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא מבין את התגובות פה.. בתור אחד שנסע בשלושת המכוניות

הקאמרי הרגישה לי הכי איכותית , מפוארת ונוחה.

גם מבחינת מחיר ממוקמת יותר גבוה (נכון לא יתרון)

אבל מבחינת בידוד רעשים הקאמרי לוקחת לפי דעתי....

פורסם
אני לא מבין את התגובות פה.. בתור אחד שנסע בשלושת המכוניות

הקאמרי הרגישה לי הכי איכותית , מפוארת ונוחה.

גם מבחינת מחיר ממוקמת יותר גבוה (נכון לא יתרון)

אבל מבחינת בידוד רעשים הקאמרי לוקחת לפי דעתי....

דווקא לי זה בדיוק ההפך, לי היא הרגישה כמו טויוטה - איכותית יחסית, אבל פשוטה, ממש לא מפוארת, ואולי נוחה.

המונדאו והפאסאט ללא ספק מרגישות איכותיות ומפוארות ממנה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
פעם ראשונה שאני רואה מישהו שמדרג את הפאסאט מקום לפני הקאמרי.

.

ראשית - הקאמרי טובה בהרבה ממה שאתה מייחס לה.

שנית - גם אם לפאסאט ישנם יתרונות מסוימים (ויש) על הקאמרי הם בטלים מול העובדה ששירות לפאסאט צריך לקבל מצ'מפיון.

זה לכשעצמו מספיק בשבילי כדי לפסול רכב. אם תריץ חיפוש (או בפרטי) גם תדע למה.

פורסם
המונדאו טובה מאד אבל הפאסאט נותנת תחושה יותר טובה ה1.8 tsi קבוצה 5 החבילה הטובה ביותר כיום עד להגעת הc5 החדשה.

בכל עיתוני הרכב ובכל המיבחנים שנעשו בארץ המונדאו לקחה,אז לפי מה אתה אומר שהפאסאט עדיפה?

בדבר אחד אני מסכים איתך וזה שה-C5 החדשה הולכת ליהיות להיט מכירות.

:fadein:
  • תוכן חדש...