Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדאו vs פאסאט vs קאמרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראשית - הקאמרי טובה בהרבה ממה שאתה מייחס לה.

שנית - גם אם לפאסאט ישנם יתרונות מסוימים (ויש) על הקאמרי הם בטלים מול העובדה ששירות לפאסאט צריך לקבל מצ'מפיון.

זה לכשעצמו מספיק בשבילי כדי לפסול רכב. אם תריץ חיפוש (או בפרטי) גם תדע למה.

אתה סיפרת לי למה צ'מפ מאוסה עליך, אבל תלוי באיזה מוסך אתה מטפל.

המוסך המרכזי ידוע בבעיתיות שלו, אך המוסך בו אני מטפל דווקא שירות מעולה.

זה תלוי, וצריך לשמוע המלצות על מוסכים.

זה דבר פחות מדאיג.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון, סיפרתי לך על "החלפת" נוזלי הבלמים במכוניות שלנו, לא לך סיפרתי על התקלות הבלתי פוסקות בפולקסווגן שהייתה לנו וההתייחסות הנבזית של צ'מפיון לכך.

גם לא ניכנסתי לדיון על אורך החיים הצפוי למגדשי הטורבו או לתיבות ההילוכים של הרכב או על החשש הכבד שיש לי מפני קילופים בפלסטיקים שבתא הנוסעים.

מהסיבות האלה אין אצלי הכרח שרכב שניצח בנסיעת מיבחן יהיה גם זה שעליו אני אוציא את כספי - ישנם שיקולים נוספים.

ממש אין לי רצון להכנס לוויכוח בעניין האמינות הצפויה לרכב, הרי בפורום ישנן שתי דתות והמאמינים כמעט ואינם עוברים מדת אחד לאחרת.

אגב, לא במקרה אני משתמש במינוח "דת", הרבה מאוד אמונות ודיעות קדומות יש בכל אחד מהצדדים. אני בכל אופן החלפתי את דתי, אלוהי אינגולשטט הוחלף באלוהי השמש העולה.

לכן, אצלי הפאסאט (כמו גם כלי רכב האחרים של הקונצרן) נמצאים בעדיפות נמוכה. מאידך, אם אתה נהנה מהרכב שרכשת, אני יכול לאחל לך (לא בציניות) רק המשך הנאה מלאה ממנו.

פורסם
בכל עיתוני הרכב ובכל המיבחנים שנעשו בארץ המונדאו לקחה,אז לפי מה אתה אומר שהפאסאט עדיפה?

מבלי להתייחס לדברי PIZO,

1. אם אינני טועה, המבחנים היו בתקופה שלפני הורדת המחיר ושדרוג המנוע של הפאסאט...

2. עם כל הכבוד לעיתוני הרכב, דעתם אינה תורה מסיני. בנוסף, מה שמתאים ועדיף ל-X לאו דווקא טוב ל-Y (ממש כמו שבשרשור הזה ישנה כביכול עדיפות לרכב בעל בידוד רעשים).

פורסם
בכל עיתוני הרכב ובכל המיבחנים שנעשו בארץ המונדאו לקחה,אז לפי מה אתה אומר שהפאסאט עדיפה?

בדבר אחד אני מסכים איתך וזה שה-C5 החדשה הולכת ליהיות להיט מכירות.

קודם כל המונדאו רכב טוב אפילו טוב מאד המנוע קצת חלש על הגוף הגדול והכבד והוא הגרסה הקודמת של המזדה 6 ולא ה2.5 המתקדם יותר.באופן כללי חטיבת הכוח בפאסאט יותר חזקה ומתקדמת-1.8 tsi והרכב יותר זריז בהפרש לא קטן. מבחינת עיצוב תא נוסעים הפאסאט נותנת תחושה הרבה יותר טובה ונעימה לעין למרות שהפורד מודרנית ואיכותית. הפאסאט מבודדת במיוחד מרעשי כביש יותר טוב מהמונדאו. החסרון של הפאסאט הוא איבזור לא מאד מרשים{במיוחד בtsi קבוצה 5}והמרווח פנים הפשוט מדהים של המונדאו {שאסי של s80}.דרך אגב אני לא יודע אם זה נכון אבל קראתי שהיתה בעיית תוכנה במזגן של המונדאו והרכב לא קירר טוב אני לא יודע אם הבעייה נפתרה.

פורסם
מה דעתכם? עם הסבר קצר על בחירתכם.

חשוב לי שתהיה נסיעה שקטה,בידוד רעשים מושלם,איך המונדאו בבידוד רעשים?

תודה.

אם אלו הדברים החשובים לך, עדיף שתתרשם לבד בנסיעת מבחן בכל אחת מהמכוניות. ביחוד מומלץ שתעשה כך, כיון שכפי שנאמר כאן בגילוי לב על ידי אחד החברים, הרי שאצלו לפחות המלצה על מכונית או שלילתה, אינה תמיד נובעת מהיכרות, בחינה, בדיקה או סתם קריאה, זה פשוט ענין של "דת".

פורסם
קודם כל המונדאו רכב טוב אפילו טוב מאד המנוע קצת חלש על הגוף הגדול והכבד והוא הגרסה הקודמת של המזדה 6 ולא ה2.5 המתקדם יותר.באופן כללי חטיבת הכוח בפאסאט יותר חזקה ומתקדמת-1.8 tsi והרכב יותר זריז בהפרש לא קטן. מבחינת עיצוב תא נוסעים הפאסאט נותנת תחושה הרבה יותר טובה ונעימה לעין למרות שהפורד מודרנית ואיכותית. הפאסאט מבודדת במיוחד מרעשי כביש יותר טוב מהמונדאו. החסרון של הפאסאט הוא איבזור לא מאד מרשים{במיוחד בtsi קבוצה 5}והמרווח פנים הפשוט מדהים של המונדאו {שאסי של s80}.דרך אגב אני לא יודע אם זה נכון אבל קראתי שהיתה בעיית תוכנה במזגן של המונדאו והרכב לא קירר טוב אני לא יודע אם הבעייה נפתרה.[/quote

בעצמך אמרת שהפאסט מגיע באיבזור עלוב בעוד שהמונדאו באותו הסכום מגיע בדגם המפואר ביותר! אז ביחס של תמורה למחיר המונדאו עדיפה!

:fadein:
  • תוכן חדש...