Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה יש כבל RG6 QUAD-SHILDED 75OHM?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובה שמספרה 9 נכונה.

כול הכבלים תוצרת מונסטר/גנגסטר/ביג כבל וחארטה בארטה מיוצרים בחלקם על-ידי בעל החנות שנקראת אבן אלקטרוניקה בשדרות הר-ציון בת"א.

כאשר אין לו לקוחות בחנות או אישתו/הבת נמצאים בחנות הבחור מתיישב להכין כבלים צבעונים וקונקטורים מוזהבים (תוצרת סין).

חלק מהכבלים מיוצרים על ידי אלקטרוניקה שדרות הר-ציון במחסןם האחורי שלהם והוא מוכר אותם בתור כבלים תוצרת כול חברה שתרצה.

לעניין...במידה ואתה בוחר כבל שים לב לסוג הבידוד הדיאלקטרי בין הסיכוך לגיד המרכזי שהינו חשוב באותה מידה כמו הסיכוך עצמו.

איזה כייף לי :)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה לשים לב

קומפוננט מעביר אות דיגיטאלית היות שכך המצב אין שום סיכוי להפרעות או שזה עובד או שזה לא עובד, ב0110011010010111000110011 אין עיווטים ואין כלום

אותו דבר כבל קואקס לאודיו, כבל אופטי, כבל DVI וכבל HDMI כל החיבורים הדיגיטליים איכות הכבל לא משנה כלום כל עוד זה עובד, אם זה לא עובד זה סיפור אחר ויתכן ובמרחק ארוך לדוגמא כבל עם סיכוך לא יצליח להעביר את האות וכבל עם סיכוך יצליח

אבל אם זה עובד זה עובד

לכן רכישה של כבל קומפוננט הכי פשוט שיש סוגרת את הפינה

פורסם

צודק. קומפוננט הוא אות אנלוגי ללא שום המרה. אבל, מכיוון שמדובר על תדרים נמוכים, ניחות הכבל הוא אפסי. הדבר היחיד שצריך לדאוג לא הוא בידוד מתאים מרעשים, ולכן DOUBLE SHEILDED מומלץ. מעבר לזה זה סתם פיין-שמעקריות.

פורסם

זה בדיוק מה שרציתי לכתוב, אבל התאפקתי.

האמת ש-HMDI זה משהו שהוא כבר נפוץ בשטח,

אפילו בארץ, כך שימי האנלוגי תמו באופן רשמי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא ממש, ממה שהספקתי להתעמק ה HDMI נועד למנוע העתקה פירטית ,ולא לשם העלאת איכות אות וידאו.

אין תחליף לחיבור קומפוננט באיכות אות .

פורסם

המרה לדיגיטלי מבטלת כמעט לחלוטין את הרעשים והאותות הלא רצויים המתלווים לאות הלא מקורי, עקב שימוש באלגוריתמים שמסוגלים "להתעלם" מהרעש.

אות אנלוגי נקי לעולם יהיה באיכות טובה מזה שעבר המרת D/A ו- A/D, אבל מעטים הם אלה שמסוגלים להעביר אות כזה בצורה מושלמת, וגם כאשר הכל מושלם, מעט מאוד אנשים יהיו מסוגלים להבחין בהבדל.

פורסם
כדאי שתתעמק קצת יותר:|

תשובה קולעת.

שמר, כל הקטע ב-HDMI/DVI הוא שאין לך המרות בכלל.

אני מזכיר לכם שאנחנו בשנת 2008:

המסכים המודרניים הם מזמן יצורים דיגיטליים, יענו רשתות של פיקסלים עם מחשב

שקובע איזה פיקסל להדליק, איך ומתי.

הסרטים והתוכניות שאנחנו רואים (DVD, בלו-ריי, WHATEVER) הם בכלל קבצים, יענו 10010101011001.

הדבר הכי הגיוני בעולם הוא לתת למסכים את אותם קבצים כפי שהם, ושהמסכים ישברו את הראש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
המרה לדיגיטלי מבטלת כמעט לחלוטין את הרעשים והאותות הלא רצויים המתלווים לאות הלא מקורי, עקב שימוש באלגוריתמים שמסוגלים "להתעלם" מהרעש.

אות אנלוגי נקי לעולם יהיה באיכות טובה מזה שעבר המרת D/A ו- A/D, אבל מעטים הם אלה שמסוגלים להעביר אות כזה בצורה מושלמת, וגם כאשר הכל מושלם, מעט מאוד אנשים יהיו מסוגלים להבחין בהבדל.

שמר כל הרעיון בHDMI הוא שאין המרות בכלל

המקור הוא דיגיטלי, העברה דיגיטלית זאת אומרת שמקובץ הMKV על המחשב ועד למעבד של המסך הכל עובר דיגיטאלית

להבדיל מקופוננט שממיר מדיגי לאנלוגי ואז מחזיר לדיגיטלי

פורסם

מזלך שאנחנו מכירים, אחרת הייתי שואל אם אתה אמיתי.

כל אות שהמוח האנושי מסוגל לעבד הוא אנלוגי, בין אם זה שמע, חוזי, וכו'.

קומפוננט לא ממיר שום דבר. הוא תרגום חשמלי של אותות השמע/חוזי.

פורסם

שמר, כל הקטע ב-HDMI/DVI הוא שאין לך המרות בכלל.

D = Digital, כלומר, ספרתי, שעבר המרה.

לא דיברתי בכלל על סוג מסך ו/או מגבר.

אות אנלוגי הינו הצורה הטהורה ביותר. כל המרה אח"כ תפגע באיכות, בדיוק כמו שרעש סביבתי (לבן) יפגע בה. אם אתה מסוגל להבחין בכך או לא, או אם המכשיר שלך מסוגל להציג את השינוי - זה כבר עניין אחר שאינו קשור.

כאשר אתה מבקש לטפל ב-SOURCE, הבחירה היא באות האנלוגי המקורי. אח"כ עושים לו את ההמרות השונות.

פורסם

עגבניות ותפוזים :roll:

אתה מדבר על תיאוריה (וכל מה שכתבת נכון),

אבל אני ושאר חברי השרשור מדברים על מכשירים שמציגים תמונות נעות.

• תוכן חדש...