Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

אתמול נפל לי פאנל של ECLIPSE CD7000 בכיסוי מקומה שניה, הכיסוי לא נפתח, ואמרתי אם לא נפתך אז אין פגיע בפאנל (בגלל ספוג פנימי).

היום בדרך לעבודה הבנתי שיש לי מזל. הכול עובד חוץ מדבר אחד "אין תצוגה" :-(

איפו ניתן לתקן את מכשיר?, ומה סיכוי שזה שבר במסך?

תודה לכול עונים

פורסם

המכשיר נקנה בארץ? אם כן אפשר לנסות לפנות ליבואן למרות שנראה לי שאחריות לא ממש תעזור במקרה הזה אבל אולי הוא יוכל לעזור במציאת תחליף כזה או אחר.

היבואן הוא AUDIO SYSTEM (דרור סויסה) ואתה יכול לפנות אליו במייל [email protected]

בהצלחה.

פורסם

תנסה אולי לבדוק מי היבואן שלהם בארץ או לנסות ליצור קשר עם היבואן של פוג'יטסו בארץ מכיוון שאקליפס שייכים עליהם ואולי דרכם תוכל לתקן את המכשיר.

כמו כן אם זהו מכשיר חדש שנרכש ממקום מכובד אז יש לך אחריות עליו ותנסה דרכם לתקן.

אם אף אחת מהדרכים שהצאתי לא עבדו תנסה למצוא מעבדת אלקטרוניקה שיכולה לסדר לך את הפאנל,רוב הסיכויים שכנראה משהו במגעים נהרס או שהמסך נשבר.

הנה שני יבואנים של פוג'יטסו בארץ נסה ליצור איתם קשר:

http://www.techdata.co.il/home/default.aspx

http://www.yanir.co.il/yanir/flash/forms/serviceForm.asp?catID=163

מקווה שעזרתי,בהצלחה.

פורסם

אני לא חושב שזה שבר במסך אחרת הייתה רואה חלק מהמסך\צבעים מוזרים\תצוגה לא תקינה.

אבל..

אני מבין שפשוט אין לך תצוגה בכלל,מסך שחור.

אני מאמין שמהמכה אולי השתחרר איזו הלחמה.

אני מציע שתשלח אותו למעבדה טובה עדיף אצל היבואן.

לפי דעתי זו סתם הלחמה (אני מקווה בשבילך)

לא חשוב מה קרה, זה ניתן לתיקון. השאלה היא כמה זה עולה :wink:

בהצלחה.

• תוכן חדש...