Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנעה אחורית עד 15K ( כותרת נערכה )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם...אני דיי חדש פה בפורום

ולשאלה האם יש רכב אם הנעה אחורית במחיר זול(15K)

אם כן?

איזה סוג הרכב

פורסם

פורד סיירה , דייהטסו שרמנט , במוו ישנות למינהם וזה מה שעולה לי לראש כרגע .

אני עדיין מנסה להבין איך זה קשור לפורום שיפורים ?

פורסם

ג'וניור נוסעת לא ניתן להשיג ב-15K ש"ח, תחשוב כפליים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רכב ב 15 אלף שקל זה רכב שנת 96 לערך, בשנים אלו ואפילו מוקדם יותר רכבים עברו להנעה קדמית מטעמי בטיחות (ואני יודע שתגידו לי שיש BMW,יגואר וכו ) מה שכן יש לך את וולוו שעד שנת 1999 נשארו עם הנעה אחורית עם הדגם S90 שעולה יותר מתקציבך, תחליף בשביל זה תקבל ב וולוו 940, אחלה אוטו. יש לך גם שברולט קפריס ועוד אמריקאיות זולות. תהנה, גם אני אוהב הנעות אחוריות

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
אלפתא/ג'ולייטה/ג'וניור

תהנה הרבה יותר

דווקא אלה ברחו לי מהראש , כמובן ה 75 ו ה 90 אם המנוע הנכון ירקדו יופי .:-D

פורסם

הנעה אחורית תמצא בוולוו 940 740 ואם תרצה גם 240 (ולא תרצה..), למה אתה מחפש? דריפטים בזול? שכח מהרעיון, מה שכן, 940 רכב מעולה (ראה חתימה) רק שב15 אלף תמצא אולי אחת שחוטה שנת 92 עם מנוע 2 ליטר עצלן ועיף שעושה טובה שזז, החדשות יותר (96 - 98 ) יעלו לך כפליים, ועוד לא דיברנו על כמה היא צמאה:shock:

פורסם

לא כל הנעה אחורית מהנה.

מה כיף בוולבו ששוקלת כמו ספינה,מתנהגת כמו ספינה,ושותה כמו ספינה?

E30 318 ידנית,ולחכות לגשם.... או לממטרות של הלילה :wink:

פורסם

אוקי הבנתי

ולא מחפש לדריפטים

חבר סתם שאל אותי...

וגם להרחב את הידע על הרכבים לא יזק

תודה על התשובות

פורסם

מה כיף בוולבו ששוקלת כמו ספינה,מתנהגת כמו ספינה,ושותה כמו ספינה?

איך ספינה שותה?:lol:

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

פורד סיירה גיאה זה אחלה של רכב, החיסרון היחיד שהדגם הגיע לארץ רק עם תיבה אוטומטית. אך זה לא בעיה להסב לתיבת ידנית. נעשה כבר מספר רב של פעמים בארץ.

פורסם

בתקציב כזה, בהחלט אפשר לרכוש אלפא 75 עם מנוע 1.6 ואפילו 1.8. לרכב הזה לא רק הנעה אחורית, אלא גם גיר אחורי - זה מאוד מיוחד במכונית עממית, בלמי דיסק אחוריים נימצאים על הציריות קרוב לגיר ולא בגלגלים.

יש לא הרבה מכוניות כאלו, אבל יש כמה מוסכים שמטפלים ברכבים האלו בצורה מקצועית ביותר. אני מכיר מוסך מעולה לרכבים האלו, יש במוסך מלאי חלקים לרכב, כך שלא תהיה בעייה.

למה דווקא ננעלת על הנעה אחורית?

kadosh1, יש הרבה רכבים מעניינים עם הנעה קדמית. במיוחד, רשמת שאתה לא מחפש דריפטים.

מה הדרישות מרכב?

הנעה אחורית דורשת יותר מיומנות, במיוחד עם כביש רטוב. רכבים בתקציב שצויין, בספק שיהיו מצויידים במערכת בקרת אחיזה וכד'. חבל שרכב כזה יסיים את הקריירה שלו בגלל ידיים לא מיומנות בעץ או עמוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בנוסף על האמור לעיל, סביר להניח שכדי למצות את מלוא יכולותיה (הגבוהות מאוד) של שילדת הטראנס-אקסל של האלפא, תצטרך להשקיע בחידוש מכלולי המתלים (בולמי זעזועים, בוקסות, מוטות פיתול ותפוחים). לאחר השקעה שכזאת אומנם תקבל רכב מושחז מאוד, אבל זה יעלה לך לא מעט.

שורה תחתונה: הרפתקה אחרת וכיפית, אבל רק למי שיכול לממן אותה. כל השאר יפשטו את הרגל או פשוט יקללו את הגרוטאה על לא עוול בכפה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...