Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי על האירוע הזה בתקשורת וזה מאוד העציב אותי.

 

לאחר מכן התחלתי לקרוא כל מיני תגובות בגנות המשטרה שבילבלו אותי.

 

המשטרה אשמה?!

אני לא בטוח.

 

אני לא יודע למי מכם יצא אי פעם לעבוד בתפקידי אבטחה.

אבל בין אם זה בתור מאבטח, שומר, חייל, שוטר וכו'. מאוד קשה לעבוד עם האוכלוסיה בארץ.

כל אחד שנכנס לקניון ואתה מבקש לבדוק לו את התיק ישר מתחיל בהערות מתחכמות: "מה אני נראה לך מחבל?"

תמיד יש לכל אחד את הרצון לנהל לך את העבודה: "תעשה ככה וככה, אתם בודקים את האנשים הלא נכונים וכו'".

ואם כבר תפסתם משהו ישר הוא מאשים אותך בזה: "הרסתם לי, בגללכם, מי אתם".

 

בארץ לא ייתכן ולא נתפס ששוטר לא רק שייקח בכוח מפתחות של רכב אלא אפילו לא ידבר בצורה מספיק יפה.

בארץ זה נורמה לקלל שוטרים, לירוק עליהם ולהעליב אותם, מי הם בכלל?

אבל אם שוטר לא סופג את הקללות וכו' בשקט אלא מגיב (לא באלימות פיזית) אז מייד הוא שוטר אלים, מגישים מח"ש והוא נכנס לסרט רע, כי אין מי שייתן לו גב.

לכו תקללו שוטר בניו-יורק.

 

בכל מקרה, מקרה שהיה כך היה.

צמד שוטרות (פה נראה לי שהייתה פאשלה, אני לא כ"כ בעד ששתי שוטרות יעבדו לבד ביחד, לפי דעתי צריכים לחלק את זה ככה שיהיה לפחות גבר אחד בניידת, דעתי לפחות).

בקיצור, צמד שוטרות עוצרות רכב לבדיקת שיכרות.

משהו סטנדרטי שקורה יום ביומו הרבה פעמים ביום.

הרכב נעצר.

הנהג יורד מהרכב, מקלל, עושה בעיות, גם סטדרטי.

אתם חושבים שהאוכלסייה בעייתית? נסו להתעסק איתם שהם שיכורים וחשים עבריינים "כנופיית רמת עמידר".

בקיצור בנהיגה בשכרות המטרה היא למנוע את נהיגת הנהג השיכור.

 

השוטרים לא מוציאים את כל יושבי הרכב, לא לוקחים מפתחות, וכו'.

למה? כי ככה נהוג, אלו הנהלים, והאמת? זה עבד יופי עד עכשיו.

ואם הדפוק ההוא שדרס את הבחורה לא הי חי בסרט שרודפים אחריו אז גם עכשיו כל זה לא היה עולה לכותרות.

 

שני החברים האחרים ביקשו לשבת במזגן.

אף אחד לא היה אכפת לו הם מלכתחילה הם היו נשארים ברכב.

לא צריך אותם שגם יישבו לשוטרות על הראש ויזיינו להן את השכל ויפריעו להן.

 

החברה יושבים ברכב, הנהג בחזקת השוטרות. מספר הרכב ידוע, כמו כן ידוע למי הוא שייך והבעלים אפילו נמצא עם השוטרות.

 

פתאום הרכב מניע ונוסע.

 

יש לנו כאן 2 אופציות:

1. מבצעים מרדף על מנת לתפוס את הרכב.

יתרונות:

א. זה כיף.

ב. הרכב יתפס ומי שנהג ברכב יואשם במקרה הטוב בנהיגה בשכרות + הכשלת שוטר, ולא יקבל כלום. במקרה הפחות טוב, סתם נחזיר את הרכב למיקום הבדיקה על מנת לתת אותו חזרה לבעליו (בעת הבדיקה לא נוכח קצין ולכן הרכב אינו מוחרם, אלא רישיון הרכב נלקח עד לזימון לקצין תנועה שיחליט האם להחרים את הרכב מנהלית ל-30 יום או לא. רק במקרים חריגים גוררים את הרכב במקום ע"מ למנוע המשך עבירה והנהג יכול לבוא למחרת לקחת אותו, אלא אם כן השימוע הוא למחרת ואז כבר תתקבל החלטה בעניין הרכב).

חסרונות:

א. זה מסוכן, מאוד.

ב. אין בזה מטרה של ממש.

 

אתם מבינים? אני יודע של מי הרכב ואיפה הוא כנראה יימצא.

במוקדם או במאוחר הרכב ייתפס, אז מה? שווה לנהל מרדף אחרי רכב כזה?

בידיעה שיש סיכוי גבוה שהנהג שיכור ומרדף יגדיל משמעותית את הסיכוי לתאונה?

 

לדעתי המשטרה נהגה כאן כמצופה ממנה.

כמובן שרמת הציפיות אינה גבוהה.

היא יכולה לכסת"ח את עצמה מצויין.

אין מקום להעמיד אף אחד מהשוטרים לדין.

 

ביום שמישהו שמה למעלה יחליט שחשוב לו יותר בטחון התושבים מאשר ביטחון העבריינים.

ויפסיקו להתנהג לשוטרים כמו עבריינים בפוטנציה ויתחילו להרחיב את הסמכויות שלהם ולצמצם את האחריות האישית שלהם, ככה ששוטר יחשוב יותר על איך לתפס את העבריין מאשר על איך לתת הסברים בבוקר למפקד שלו אז אני בטוח שיהיו מרדפים ושעבריינים יפחדו יותר.

 

עד אז. גם אני הייתי נוהג כמו השוטרות.

פורסם

למרות שאף אחד מאיתנו לא היה שם, ולא יכול לדעת בודאות מה קרה , אני מסכים לגמרי עם מה שכתבת.

 

אני גם חייב לציין, שעד היום נעצרתי פעמיים ( בדיקת רישיונות שגרתית ) ובשני הפעמים היחס של השוטרים היה בסדר גמור, לא מתנשא ולא דומה לזה ( ערב טוב, רשיונות בבקשה, כמה שאלות רגילות של לאן נוסעים והכל, ערב טוב וסע לשלום ).

 

 

 

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אכן, בניו יורק (מקום בו אני מתגורר כיום) , לא מתעסקים עם השוטרים, הם לכאורה מעל החוק.

 

אם שוטר עובר באדום למשל, אף אחד לא מעז לשאול למה, אם שוטר חונה בחניה אסורה או כפולה,משמע שיש לו סיבה.

 

אבל, גם כאן, לא תמיד הם יוצאים חלק מאירועים, ולמרות זאת, הכח המדהים והעצמתי מעל כל מה שהכרתי בעבר, מוכח.

 

כאן, כאשר נהג עולה על ההגה, הוא עסוק בלחשוב איך לא לעשות שום עבירה , ולו הקלה ביותר. כאן הדבר כבר גובל בפחד, ועדיף שכך.

 

יותר מכך. עשית עבירה? חידוש פוליסת הביטוח החדשה, תעלה לך פי כמה. גם כך היא לא זולה. אתה לא מתאר לעצמך, כמה משקל הכיס של הנהג, משפיע לטובה על נהיגתו.

 

עשית תאונה? אם היא קלה ופעם ראשונה, לא נורא, בסהכ תשלם פי שתיים או פי שלוש, בחידוש הפוליסה (ראה שורה קודמת).

עשית תאונה קשה, או יותר מפעם אחת? חפש מי יבטח אותך, הסכום כבר לא רלוונטי, תשאר בלי ביטוח, ועכשיו נראה אותך נוהג ונתקל בשוטר.

 

בארץ, לא רק שדבר זה כלל לא קיים, שוטר צריך לחשוב על ועדת החקירה שיעמוד מולה, אם כך, לא פלא שהם מתנהגים כך, ועם העונשים הקלים ממילא שמטילים על עברייני תנועה קשים, מורידים לשוטרים את החשק למינימום.

 

עד שלא יתנו לשוטרים כח מחד, ויוודאו שהשוטרים אינם מנצלים זאת לרעה, בין אם בתום לב, או בחוסר תום לב, לא יתקדם משמעותית דבר.

 

חבל.

 

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

לפי הספר המשטרה והשוטרים לא אשמים. וכאן בדיוק הבעיה, לשוטר (כמו לרוב עובדי מדינה ) אין מולו שום מטרה אחרת מאשר לחזור בשלום הביתה,להגיע לסוף החודש למשכורת, לחוות דעת מפקדים תקופתיות שלא יהיו משוכות בדרך לפנסיה.מעטים מאד מסתכנים בראש גדול. מה ייצא לו מזה ?

אם היו שם מתנדבים (שעצם הצורך בהם הוא תוצאת הר"מ,לא חוסר כ"א), מהסוג שאני מכיר, שאומרים למפקדים בפירוש ש"אני עושה מה שההגיון מחייב, לאו דווקא בהתאם להוראות, לא מוצא חן בעינך ? לא אתנדב." היו מטפלים אחרת. הביאו למעצר לא אחת, נגד ההוראות , נהגים שיכורים.גם במקרה זה השיכורים,לפי הבנתי,העליבו,הפריעו ותקפו שוטרות,-שכיח מאד.

אבל מעצר זה התעסקות וניירת שלוקחת זמן. לעיתים קרובות אחרי זמן סיום המשמרת.

פורסם

תשמע, אתה מתאר כאן מצב בעייתי מאוד.

מתנדב שבא ואומר: "אני קאובוי, פה זה טקסס, אני עושה מה בראש שלי"

הוא מתנדב שלפי דעתי עדיף שלא יתנדב.

יש חוקים ויש נהלים.

ואם המשטרה לא מקיימת את החוקים והנהלים, אז למה שאני בתור אזרח יקיים אותם?

 

בנוסף, מתנדב לא מפחד לאבד את מקום פרנסתו כמו שוטר.

 

השיטה לדעתי לתיקון המצב היא מרחיקת לכת וכוללת:

1. ביטול מח"ש או העברת מח"ש ממשרד המשפטים. פעם מח"ש היה בתוך המשטרה והרבה אנשים טענו שזה לא תקין ששוטרים יחקרו שוטרים אחרים. נכון. אבל היום מח"ש נהיה גוף ש"מחפש" שוטרים. לא תקין, הרחקנו לכת יתר על המידה. צריך לחשוב על שיטה אחרת.

2. שלמשטרה בתור גוף יהיה יותר אכפת אם העבריין ייתפס או לא מאשר אם ייגרם נזק לניידת וכו'. היום רק שתדעו אתם יכולים לתפוס 5 גנבים. אם במהלך התפיסה, נניח כתוצאה ממאבק נשברה מראה של ניידת, זהו, זה לא שווה כלום.

אני לא מדבר על ניגוח כלי רכב במהלך מרדף שזה BIG NO NO, שמה הניידת יכולה להיפגע.

3. יחידת הגנה לשוטרים. שוטרי בילוש, ימ"ר וכו' מתעסקים עם אנשים לא סימפטים. ונמצאים תחת לא מעט איומים. שתהיה יחידה משטרתית שתפקידה נטו להגן על שוטרים במצבים כאלו. שלא ייקרא מצב שרכז מודיעין מפיל עבריין גדול, מוחאים לו כפיים 5 דקות הוא גם מקבל תעודה יפה ופתאום שמתחילים האיומים על חייו כולם מתעלמים ממנו. ואז הוא מגיע למצב שהוא צריך לנסות לחסל את העבריין בעצמו על מנת להגן על משפחתו (ראו מקרה מיכאל מור בצפון).

 

יש עוד הרבה מה לומר כאן.

 

אבל מה שבאתי לבדוק זה האם ישנים אנשים כאן שחושבים שהמשטרה טעתה.

פשוט פתאום התחלתי לראות הרבה כתבות (כמו זו של הלל פוסק ב-YNET) ותגובות מתלהמות ואנטי-משטרתיות.

שלפעמים זה צודק, אבל הפעם לא נראה לי שיש מה לומר.

פורסם

ההתנהגות של השוטרות היתה התנהגות סבירה, פעם נעצרתי לבדיקת אלכוהול וביקשתי לחזור לרכב (שכחתי משהו שם) עד תוצאות הבדיקה.התוצאות הגיעו ,החזירו לי את הרשיון ושילחוני לדרכי עם ברכת נסיעה בטוחה.

אני מאמין שהם נתקלים בבקשה כזאת באופן שגרתי ,במיוחד כשמדובר לא בנהג אלא בנוסעיו.

 

הבעיה היא ששוטרים לא פעם מנצלים את הסעיף המתיר להם לעבור על החוק ,סתם... כי מתחשק, יש לציין שמודגש בחוק שמותר להם לעשות כן רק אם זה נחוץ בפעילות המבצעית שלהם, אבל הם משננים את מס' הסעיף ושולפים אותו כל אימת שמישהו מעיר להם משהו ,אבל אף אחד לא יגיד להם משהו. ואז הנהג הפשוט רואה כי טוב, וגם הוא יעשה כטוב בעיניו. (גם ככה השוטרים בקושי נמצאים בשטח)

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אני גם חייב לציין, שעד היום נעצרתי פעמיים ( בדיקת רישיונות שגרתית ) ובשני הפעמים היחס של השוטרים היה בסדר גמור, לא מתנשא ולא דומה לזה ( ערב טוב, רשיונות בבקשה, כמה שאלות רגילות של לאן נוסעים והכל, ערב טוב וסע לשלום ).

 

אתמול בדיוק סתם בדקו אותי בדיקה שגרתית, השוטרים היו אחלה, ממש לא התנשאו ואפילו צחקו איתנו.

אני גם חושב שבמקרה הנ"ל המשטרה לא הייתה אשמה, אבל יש להם מספיק פאשלות לדעתי.

פורסם

תפקידה של המשטרה הוא להתמודד עם עבריינים. העבריינים מעצם הגדרתם ככאלה הם אנשים פורעי חוק שהשימוש באלימות פיזית ובאיומים איננו זר להם.

עכשיו קחו עבריינים שהם בנוסף לכל גם שיכורים ונסו לעצור אותם עם זוג שוטרות מבוהלות. נכון שזה בלתי אפשרי? את התובנה הלא מסובכת הזו היה צריך להפנים גם האידיוט ששלח את צמד השוטרות למשמרת הזו.

מצידי שישלח את השוטרות עם זוג שוטרים לגיבוי שחמושים ברובים אוטומטיים.

 

אין ספק שהמשטרה מפגינה "יעילות" כשמדובר באכיפת החוק כנגד אזרחים מהשורה, הרי מדובר באנשים לא מסוכנים שרק המפגש עם לובשי המדים מפיל להם את הלב לתחתונים.

חבל שאת אותה הנחרצות לא מפעילים גם כנגד אנשים שיש להם קצת פחות מורא משלטון החוק. למה הליצנים מתקשים לפנות עבריינים שהשתלטו על קרקע? כי עם משפחת אלפרון הם פוחדים להתעסק?

ספרו על יעילות המשטרה לקרובי משפחתה של מרגריטה לאוטמן שנרצחה על חוף הים כשכל המשטרה הסמויה באיזור.

 

אם תבואו ותגידו שתפקיד המשטרה קשה ומסוכן, אני אזכיר לכם שזו בדיוק ההצדקה לקיומו של הגוף הזה, אנו האזרחים שומרי החוק מממנים מכיסנו את עלות שכרם של הבריונים לובשי המדים שאמורים להגן עלינו מפני בריונים אחרים - פורעי החוק.

 

משטרת ישראל תמיד "בסדר" לכל סקנדל יש להם הסבר נפלא מגובה באין ספור נהלים וצידוקים. רק דבר אחד קטן שכחו - שהאזרח הקטן כבר פוחד לצאת מהבית, שהטרור שמשתולל ברחובות מאיים ומציק יותר מכל דבר אחר.

 

ולא, אין לי שום נכונות לקבל את הסברי המשטרה, מי שלוקח את כספי המיסים שאני משלם כדי להגן עלי, אז במטוטא ממנו שגם יעשה את זה.

קשה? מסוכן? שעות לא נורמליות? שיחפשו להם מקצוע אחר. כל עוד הם במשטרה אז שיבצעו את הנדרש מהם.

פורסם

אין ספק שאם באותו אירוע, היה שוטר (גבר) שיודע לעשות את העבודה שלו כמו שצריך (ראש המשמרת לדוגמא), הרכב לא היה זז סנטימטר מהרגע שהוא עצר, והנהג היה נבדק ומקבל את העונש שלו כראוי, ואני יכול להגיד לכם שברוב המקרים זה פועל - מדי לילה עשרות אנשים (ובינהם עבריינים) מאבדים את הרישיון נהיגה שלהם כי נהגו בשכרות או ביצעו עבירת תנועה חמורה מאוד, ואף נעצרים ונכלאים כי העזו להרים יד על שוטר, וזה לא משנה אם זה מתנדב או שוטרת שהתגייסה אתמול.

 

באותו לילה זה לא קרה. למה? כי ראש המשמרת החליט שהוא נותן ל-2 שוטרות לעבוד לבד עם ניידת, והסיבה שבד"כ זה לא נהוג, כי כי במצבים מסוימים השוטרות לא מסוגלות להתמודד עם מה שקורה.

 

למרות זאת, ייתכן שהשוטרות עשו כמיטב יכולתן, ודווקא במצבים כאלה אזרחי המדינה מוצאים את המינוסים במשטרה, בחלקים שבהם התפקשש משהו קטן, אולי בגללו מישהו נהרג, אבל מה שאותם אזרחים שכחו, זה שלא רק השוטרות אשמות, מה עם זה שנתן לדורס את הרישיון? מה עם השופט ששחרר אותו מהמעצר האחרון? מה עם זה שבמדינה הזאת לא מחוקקים חוקים שנותנים לשוטרים סמכויות נוקשות יותר כמו במדינות אחרות?

 

ואתמול מישהו שאל אותי למה האזרח הפשוט כן מקבל דוחות על נהיגה עם פלאפון או חציית כביש שלא במעבר חציה, אבל נהג הג'יפ לא יכול היה להיעצר?

והתשובה היא פשוטה - האזרח הפשוט רואה רק שניה אחת מעבודת המשטרה - כשהיא חולפת את ביתו או רושמת לו דוח, אבל תפיסות רבות של נהגים מתחוללות במהלך כל השבוע ובהמון לילות, ודווקא בסיטואציה אחת, כשכמה דברים התפקששו, הדבר גרם למוות.

 

תבינו שכל הכתבים באינטרנט והאזרחים שמפנים אצבע מאשימה כנגד המשטרה, לא מבינים את הבעיה משורשה.

Xbox12341

פורסם

דורקי, מה יעזרו זוג שוטרים עם רובים אוטומטיים ברחובות ת"א? אתה לא באמת מצפה שהם יתחילו לרסס את הג'יפ הבורח באמצע העיר תוך סיכון חפים מפשע.

 

הבעיה האמיתית היא, כמו שאתה בעצמך כותב, חוסר היכולת של המשטרה לאכוף את החוק על גורמי הפשע הרציניים במדינה והתלהבות היתר בה אוכפים את החוקים על האזרח הקטן מן השורה. כל עוד השוטרים לא מקבלים את הגיבוי הראוי מהמערכת המשטרתית (וזה כולל הגנה על שוטרים, כמו שצויין קודם אבל כולל גם אמצעים אחרים), כל עוד בתי המשפט עצמם לא מרתיעים את פורעי החוק בעונשים כבדים וכל עוד קובעי המדיניות שלנו יעדיפו את האכיפה הקלה והפשוטה על פני פיתרון אמיתי לבעיית הפשע במדינה - הדברים ימשיכו להראות בדיוק כמו שהם נראים היום ואפילו גרוע מכך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל לדעתי לשוטרים במדינה יש מספיק כח וגיבוי.

פשוט לא תמיד משתמשים בכח הזה כנגד כולם באופן שווה.

כמו שכבר צויין, יותר קל לחלק דוחות לאזרח מסכן, מאשר להתמוד עם עבריינים רציניים.

זה לא אומר שצריך להיכנס לפאניקה ולהפוך למדינת משטרה.

זה שהמשטרה לא מנוהלת נכון, לא אומר שחסר לה כח.

חסר לה שכל.

פורסם
דורקי, מה יעזרו זוג שוטרים עם רובים אוטומטיים ברחובות ת"א? אתה לא באמת מצפה שהם יתחילו לרסס את הג'יפ הבורח באמצע העיר תוך סיכון חפים מפשע.

 

אתה צודק, אני ניסיתי להציג את הקיצוניות השנייה למשוואה.

 

הכל זה עניין של מורא מפני החוק והמשטרה, אם במשמרת היה צוות של שוטר חמוש היטב + שוטרת, אם הצוות היה מתייחס למשימה כפי שהצבא פועל במחסומים בשטחים, קרי אחד פועל והשני מחפה, אז האמן לי שלא היה צורך ביריות או מרדפים.

כשהצד השני משדר נחישות אז גם לא מתעסקים איתו.

 

לצערי יש למשטרה נחישות של אטריה שבושלה יתר על המידה.

 

לפני מספר חודשים שודרה בטלוויזיה תוכנית עם עבריין בדימוס בשם יצחק דרורי (שוד הכספות בבנק הפועלים). שאלו אותו "מה ההבדל בין אז להיום"? והוא ענה "בזמני כשראינו שוטר ברחוב עברנו למדרכה השנייה, היום השוטר עובר מדרכה".

פורסם

עבריינים ומשפחות פשע VS משטרה:

 

הכלים הכי חזק שעומד לידיי המשטרה בטיפול בעברות פליליות הוא פתיחת תיק פלילי.

מפה והלאה זה לא בשליטתה.

 

עכשיו, בשביל רובנו, אזרחים מן השורה, תיק פלילי זה פחות או יותר סוף העולם.

לא מתקבלים לשום עבודה, כתם שחור ענק.

 

לעבריינים זה לא ממש משנה.

יש להם כבר עשרות או מאות.

זה כמו צל"שים. הם אוספים את זה כמו כלום.

 

שאתה עוצר אותם הם צוחקים, גם ככה עוד חצי שעה אני בבית.

מה לעשות, עצוב אבל אמיתי.

 

כמו כן למשטרה אסור להתעסק בסכסוכים אזרחיים.

כמו השתלטות על קרקע שהוא סכסוך אזרחי נטו.

רק לאחר קבלת צו מבית משפט.

 

המשטרה למרות מה שכאילו נדמה כאן, לא מפחדת ממשפחות פשע.

אלפרון ואלפרון ג'וניור נעצרים פעמיים בשבוע.

היא פשוט חסרת עונים כי אין לה את הכלים להתמודד איתם.

וגם לא יהיה לה בזמן הקרוב.

 

ובנושאי תנועה, אני מבטיח לכם שכל אותם עבריינים סובלים מהצקות של שוטרי תנועה הרבה יותר ממה שאתם יכולים לדמיין לעצמכם.

 

למעשה משטרת התנועה היא הגוף היחידי במשטרה שיכול גם לאכוף לשפוט ולהעניש במקום.

את תוצאת המפגש מרגישים במיידי, ולכן עדיין יש להם איזשהיא התראה.

אם זאת, לצערנו הרב לא נחקק שום חוק שמאפשר הורדת נהגים מסוכנים שיש להם ריבוי עבירות מהכביש.

 

ולכן נהג מונית שיש לו מעל 100 עבירות תנועה, זה לא עילה לפסילת רישיון נהיגה.

פורסם

המשטרה למרות מה שכאילו נדמה כאן, לא מפחדת ממשפחות פשע.

אלפרון ואלפרון ג'וניור נעצרים פעמיים בשבוע.

היא פשוט חסרת עונים כי אין לה את הכלים להתמודד איתם.

וגם לא יהיה לה בזמן הקרוב.

 

אתה באמת מאמין למה שכתבת?

 

אלפרון פלש לקרקע לא לו, יש צו פינוי וכולם מצפצפים, את המשטרה זה לא מעניין (מפחדים?).

 

מי שיקרא את התגובות שלך יחשוב שאנחנו בשוויץ - לא פחות, בפועל אנחנו חיים בג'ונגל.

אני יודע את זה, אתה יודע את זה וכולם יודעים את זה (חוץ מהמשטרה שכדי ל"הראות" ירידה בפשיעה לא רושמת תלונות מהאזרחים).

פורסם

אני יכול להגיד לך שיום אחרי המקרה עצרו אותי לבדיקת אלכוהול

 

ביקשו רישיון + רשיונות רכב ואחרי 2 דקות ביקשו גם מפתחות רכב, כנראה שזה נוהל חדש ו"שכחו" בהתחלה, העיקר שיש מסקנות מהאירוע ואני מקווה שימשיכו לפעול ככה.

×
×
  • תוכן חדש...