Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, אני לא יודע מה היה הסיפור ספציפית במקרה האלפרון שמה ולכן אני לא רוצה להתבטא בנדון.

אז מצטער.

הנקודה שלי יותר הייתה שאמצעים שביידי המשטרה אכן יותר מאיימים על האזרח הרגיל מאשר על עבריינים.

(תיקים פלילים + מעצר).

מה לעשות?

שאתם תשבו בכלא זה יהיה נורא ואיום.

שעבריין כבד יושב בכלא, הוא מרגיש יותר טוב מאשר בבית.

פורסם

הנקודה שלי יותר הייתה שאמצעים שביידי המשטרה אכן יותר מאיימים על האזרח הרגיל מאשר על עבריינים.

(תיקים פלילים + מעצר).

מסכים.

תביא בחשבון עוד נקודה אחת "קטנה": כשישנה מעידה חד פעמית או שכשישנו גוף שבד"כ מספק שירות טוב ורק מקרה מסוים שנוי במחלוקת - אז נותנים לאותו הגורם להנות מהספק ומשמו הטוב.

כשיש עניין עם פשלונר סדרתי אז גם כשהוא בסדר הוא לא בסדר.

למשטרת ישראל אין שם טוב - רחוק מזה.

פורסם

לצערנו הרב, מי שמגלה בשנים האחרונות אוזלת יד משוועת מול משפחות הפשע הם דוקא רשויות המס בישראל.

הרי הם בלחיצת כפתור הופכים את החיים של רוב המשפחות לקשים שבעתיים, זימון לחקירות מס, הקפאת חשבונות בנק, עיקול (פיזי, לא ברשיונות) של רכבים ועוד.

בקשר לכתבות שמתלהמות על המשטרה, מעניין מה היה קורה אם הדריסה הייתה מתרחשת תוך כדי מרדף, גם אז היו לכל מחפשי הכותרות האלה טענות על המשטרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקשר לכתבות שמתלהמות על המשטרה, מעניין מה היה קורה אם הדריסה הייתה מתרחשת תוך כדי מרדף, גם אז היו לכל מחפשי הכותרות האלה טענות על המשטרה.

בגירה, טוב עשתה המשטרה שלא ניהלה מרדף, אם כי במאמר מוסגר אציין שלדעתי לא התנהל מרדף לא משום החלטה מושכלת אלא מתוך אזלת יד גרידא.

ההבדל בין חכם לפיקח הוא שחכם לא יכנס לצרה שפיקח יצא ממנה בשלום.

זה ששלח את השוטרות הוא בוודאי שלא חכם כי הוא היה צריך לצפות את הארוע או ארוע שוו"ע.

גם פיקח הוא לא, כי הארוע לא עבר בשלום.

נדמה לי שאדיוט זו ההגדרה הנכונה.

• תוכן חדש...