Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל בעלי חברת פאלפון יש להם מבצע על דיסק מתנה, (פשוט לבוא לקחת) "מטווראקורד".

יש מבחר סביר של דיסקים(טובים לטעמי) חבל לא לקחת.

פשוט צריך להגיע עם הפלאפון לחנות לקחת וזהו.

תהנו.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סוף סוף אחרי יותר מעשור שהם דופקים אותי בכל מובן אפשרי הם נותנים לי משהו מתנה , יש גם ספרים בצומת ספרים ,הנחה בTNT, כרטיס לסופרלנד .

לקחתי ספר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חשבתי שאתה רוצה לכתוב שפלאפון עוברת אוטוטו לטכנולוגית UTMS וחבל להתחייב למכשירים שלהם.:twisted:

אבל אם לא כתבת - אני אכתוב.

אנטנות ברוב האיזורים כבר יש

צריך רק ללחוץ על ה ENTER

פורסם

טכנולוגיית UMTS טובה ויציבה עם קליטה רחבה ברחבי הארץ לקוח הרבה מאוד מאוד מאוד שנים לבנות, אני לא יתפלא שפלאפון עשו משהו בקומבינה ויההיו להם מאות אלפי ניתוקים ותנודות ברשת, זה לא פלאפון זה פלא-שאנחנו עדיין קיימים.

וזה מבלי עוד לדבר על ה HSDPA שלהם.

פורסם

למה לוקח הרבה מאוד מאוד מאוד שנים לבנות?

מה זה משנה אם אני מקים רשת בפריסה ארצית תוך שנה וחצי או תוך 5 שנים?

בשורה התחתונה, בשני המקרים יהיו כמה אלפי אנטנות עם כיסוי כמעט כלל ארצי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שטויות וולק

אני הייתי בפלאפון עוד בימי המכשירים האנלוגיים. כשהם עברו ל CDMA זה היה במקביל לרשת האנלוגית עד שהפריסה נגמרה וזה לקח כמה חודשים.

דווקא מבחינת קליטה לפלאפון יש כיסוי מעולה.

אני מסתובב בכל הארץ - וכל הארץ זה אומר צפון דרום בקעה גליל וערבה.

לא היה לי מקום בלי קליטה למעט כמה מאות מטרים בכביש הבקעה ששם אין קליטה לאף רשת.

נראה לך שפלאפון ישחחרו מכשירי UTMS בלי קליטה?

סלקום כבר עשו את הטעות הפטאלית הזאת וכולם עשו שיעורי בית מאז.

אגב - הרשת הגרועה ביותר מבחינת קליטה כיום היא מירס.

פורסם

דיסקובר כי רשת UMTS, שכוללת בתוכה משדרי HSDPA ו HSUPA לא יכולה סתם ככה להוולד תוך שנה, מדובר על אלפני אנטנות שיש להקים, לבדוק שהאנטנות האלה עומדות בעומסים גדולים על הרשת, וכמובן להפעיל את כל השירותים הנלווים לכל הטכנולוגיות הללו, אני עובד בתחום הסלולר ופשוט אומר שלפלאפון צפויות הרבה בעיות עם העניין הזה.

פלאפון היא רשת שמרנית מידי, ניסיון העבר שלה להוליד את ESC והמיתוג מחדש לא ממש עזרו לה, היא נמצאת בשוק סלולרי שכבר נמצא כמעט בשלבי הפיתוח הטכנולוגיים האחרונים, ולהפתיע בטכנולוגיות כבר הרשתות לא עושות מה שכן הרשתות מתחרות ביניהן על הצבעוניות, על האפשרויות להפתיע את הלקוח, בין אם זה מכשיר או בין אם זה שירות חדש, ובעניין הזה פלאפון נמצאת הרבה הרבה מאחור.

פורסם

Volk, תתפלא לשמוע, אבל גם דברים שלוקחים בחברה אחת 10 שנים, יכולים להעשות בחברה אחרת בשנה. הכל עניין של תקצוב (יותר כסף = יותר אנשים = יותר עבודה בפחות זמן).

לגבי בדיקת עומסים, שירותים נלווים וכו' - אני לא זוכר איזו חברה זכתה במכרז של פלאפון עבור הקמת הרשת (אאל"ט, או נורטל או אריקסון), אבל תהיה בטוח שזו אינה הפעם הראשונה שהם עושים את זה.

יש להם נסיון בהקמת רשתות בגדלים הרבה יותר גדולים מסביב לעולם.

אל תשכח שלפלאפון כבר יש אלפי אתרי אנטנות פזורים ברחבי הארץ אליהם אפשר להוסיף אנטנות שעובדות בשיטת השידור החדשה.

בשלב הראשון של ההשקה אולי הפריסה תהיה יחסית מוגבלת (אם כי ממש לא מצומצמת) - אבל התקציב השקעה של פלאפון ברשת החדשה עצום והם יגיעו לפריסה ארצית מלאה תוך זמן קצר (~שנה אחרי ההשקה).

בנוסף, למיטב זכרוני, הם חתמו על הסכם עם אורנג' שלקוחות פלאפון שלא יקבלו קליטה של הרשת יבצעו ROAMING לרשת של אורנג' ופלאפון תישא בהפרש העלויות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
וולק - איך התחלת (או רצית להתחיל לדבר) על רשת ה-HSDPA כשהיא עוד לא מושקת?

או בקיצור - חרטטן.

אתה אמיתי?!

המודם הסלולרי של אוראנג' על איזה תדר עובד?

המודמים הסלולריים של סלקום על איזה תדר עובדים?

HSDPA=דור 3.5.

ובכלל אין כזה דבר רשת HSDPA ,HSDPA זהו תדר שמתייחס ספציפית להורדת נתונים, HSDPA+HSUPA =דור 3.5

לא מבין אל תדבר, לך תלמד.

וידסקובר אתה שוכח דבר מאוד קטן, לספק קליטה ורק קליטה לדיבור ניתן פשוט להרכיב רכיבים על האנטנות הקיימות ותהייה לך קליטת דור 3.5 , אבל, שידור אינטרנט ושירותים נוספים יוצרים עומס מטורף על האנטנות הללו, בשביל ששידור ה 3.5 יהיה מהיר וזמין יותר, לגלישה סלולריתלמשל, חובה להתקין המון אנטנות חדשות ספציפית לדור 3.5 אחרת האינטרנט יהיה עילג ברמות, דוגמת חיבור 10 מחשבים על ראוטר אחד.

פורסם

בתור עובד פלאפון לשעבר, ובתור מי שמכיר הרבה מהצמרת של פלאפון

אני יכול להגיד פה בוודאות גמורה שעד ינואר פלאפון עוברים ל UMTS, הכוונה שבינואר כבר ימכרו מכשירים עם סים כארד.

רמז - היא פעילה כבר כיום.

• תוכן חדש...