Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

kleber: dynaxer hp2/ viaxer

גודייר DURAGRIP

יונריאל ריינספורט

יוקוהאמה A DRIVE

ברידג'סטון TURANZA GR-80

מבחינת אחיזה ,התנהגות, ואורך חיים ,

אם יש אחרים טובים יותר אשמח לשמוע , המידה 185/60/14

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו לי GOODYEAR DURAGRIP על אלפא 164. לצמיגים האלו יש אחיזה טובה. אחרי צמיגים סיניים ללא שם שהיו מותקנים עליה, לצמיגים האלו הייתה אחיזה מעולה יחסית.

נסעתי עם הצמיגים גם בגשם וגם בתקופה ייבשה. הצמיגים לא איבדו אצלי אחיזה מעולם. יש לציין שהנהיגה הייתה רגועה, בלי פרובקציות לאיבוד אחיזה וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבין הצמיגים שציננת ההיתי הולך על הברידג'סטון

או על היוקוהאמה אם תמצא את דגם ה c drive

וחוץ מזה תבדוק על צמיגי TOYO שגם הם צמיגים מעולים

ציין תקציב ונעזור יותר

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

לא בטוח שה-C.Drive הכי טוב במידה הנ"ל, אבל אין ספק שהוא איכותי וטוב.

מצטרף להמלצות על הצמיג הנ"ל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם אתה מחפש צמיג עם אופי ספורטיבי יותר אז לך לכיוון היוקו C-DRIVE או גודייר אקסלנס.

לי יש ניסיון עם הדורגריפ - בתור צמיג שמשמש לנסיעה יומיומית רגילה (וקצת התגרזנות) הוא מעולה. יש לו אחיזה טובה גם על יבש וגם על רטוב (וגם על מעבר מיבש לרטוב). הצמיגים רכים יחסית ובפניות על המגבלות מרגישים שהם "נמרחים". אני מאמין גם שעם צמיג ספורטיבי מגבלות האחיזה יהיו גבוהות יותר.

בסך הכל "דורגריפ" הוא צמיג טוב ובטוח מאוד למחיר שלו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מחפש אופי ספורטיבי, הבנתי שיש מחסור במלאי כרגע אצל יבואן יוקוהמה .

מחפש את הטוב שכרגע (טווח של לא יותר משבוע )הניתן להשיג בארץ, ממה שנראה כרגע עולים לרבע גמר : היוקוהמה C או S ,האקסלנס, הברידג'סטון והקלבר.

הקלבר וייקסר זמינים מיידית.

פורסם

במידה הזו יש לי ניסיון רב על הפאלקן 512 ועל הטויו פרוקסס TPT.

אם יש השוואה ביניהם, הפאלקן עדיפים, למעט במעבר ראשון על מים שאז הם נוטים לאבד אחיזה.

גם אני חושב שאין S DRIVE במידה הזו. שיהיה בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גודייר אקסלנס אין בארץ בנתיים.

C דרייב לפי מה שביררתי גם חסר. אבל צמיג מעולה למידה

יש את הפאלקן 912 שהוא ברמה(קצת פחות) מהCדרייב

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

ה 912 בנוי יותר לנוחות וסובל מדופן רכה מידי , ה 512 ספורטיבי יותר ונגמר אחרי חצי שנה .

אז לא לענין.

ה C.DRIVE נראה בחירה טובה , אבל הזמינות רעה.

יש למישהו נסיון עם הברידג'סטון או הקלבר ?

פורסם

מאזדה מוציא את הרכבים מהמפעל אם ברידג'סטון

אז זה לא יכול להיות צמיג רע

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
מאזדה מוציא את הרכבים מהמפעל אם ברידג'סטון

אז זה לא יכול להיות צמיג רע

לא, זה פשוט אומר שזה הכי זול ומשתלם להם.

מזדה 3 "קומפורט" - Turanza ER30 - צמיג ישן למדי, מרעיש יחסית והדפנות שלו רכות יחסית.

מזדה 3 "ספיריט" - Potenza ER040 - צמיג ישן למדי, מרעיש, נשחק מהר ויקר.

היצרנים עובדים עם מי שנותן להם את הדיל הטוב ביותר.

במקרה של הגרמניות - קודם כל יצרנים גרמניים ואח"כ יצרנים אחרים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...