Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו ליאונה מודל 91 וכנראה הבולמים האחוריים גמורים. אני מעונין להרכיב בולמים שיעניקו נוחות נסיעה טובה במחיר סביר. למי לפנות כדי לרכוש אותם וכמה הם אמורים לעלות? שאלה נוספת שהרכב עמוס החלק האחורי שוקע יותר מדי למטה . זכור לי שבעבר התקינו קוביות גומי בין הקפיצים האחוריים שהגביהו מעט את הרכב. האם ישנה אפשרות כזאת גם היום ? מהיכן לרכוש את הגומיות האלה? :-P

פורסם

בולמי גז-שמן של KYB (נפוצים בחנויות חלפים לרכב) וכריות גומי עבור הגבת הרכב אפשר להשיג גם כן בחנויות חלפים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפני שנה החלפתי את הבולמים האחוריים לקייבה כי הם נזלו, הבולמים האלו די מחורבנים,

והייתי צריך לבקש שישימו לי מונרו, (לאור ההמלצות החיוביות כאן בפורום) אבל המוסכניק המליץ לי רק קייבה.(למרות ששנהם אותו מחיר לדבריו)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מחורבנים ? טוב, אם זה מה שאתה אומר (אני הרכבתי אותם כבר על 5 [כולל לאונה] מכוניות שהיו לי והייתי מאוד מרוצה מהם).

בולמים שמתפוצצים אחרי שנה לא מחייב שמשהו בהם דפוק, אתה יודע...

כדאי שתבדוק טוב טוב את הקפיצים שלך :idea:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האמת היא שמתי שאני נוסע בכביש קצת משובש או שיש בו "עליות וירידות ", קטנות בכביש זה די מעצבן ,ומרגיש לא כל כך יציב , כמו סירה בים.

וגילו שהם נוזלים בטירוף רק מתי שבאתי להכין את הרכב לטסט,

ודבר נוסף איך אני בודק את הקפיצים, איך בודקים אותם?

פרטים בה"פ .

פורסם
האמת היא שמתי שאני נוסע בכביש קצת משובש או שיש בו "עליות וירידות ", קטנות בכביש זה די מעצבן ,ומרגיש לא כל כך יציב , כמו סירה בים.

ודבר נוסף איך אני בודק את הקפיצים, איך בודקים אותם?

קודם כל גובה, אתה מתלונן שהם נמוכים - כבר סימן לזה שהם לא תקינים.

תחליף אותם או תשים כריות (יש כריות מיוחדות לסובארו לאונה שמרכיבים אותם בחלק העליון של הקפיץ [צריך לפרק את הבולם והקפיץ ואז לבצע את ההתקנה] והן תורמות לשיפור משמעותי בגובה ובנוחות) ואז תבצע בדיקה.

אם אתה מעדיף להחליף שוב את הבולמים על הדרך, עדיף - אבל כדאי שתבדוק שנית אם הם לא נוזלים שוב.

אני חוזר ומדגיש שהבולמים האחוריים לדגם הזה הם משולבי גז-שמן וכשהם תקינים האוטו נוח ויציב (אני יודע שקשה לעכל את זה, אבל כן - האוטו נוח ! מניסיון על לאונה שקיבלה 4 בולמים חדשים).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

(לא זכור לי שהתלוננתי על גובה להפך הרכב שלי עם הגבהה קלה מקדימה ומאחורה)

החלפתי רק זוג בולמים אחוריים, ורציתי לדעת אולי צריך לבדוק ולהחליף את הקפיצים, כי הבולמים הקדמיים לא נוזלים

(ידוע לי שמחליפים בולמים רק כשהם מתחילים לנזול)

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...