Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר התייאשתי לחפש כבלי הצתה של חברת BERU לפג'ו 205 שלי.

הכבלים הנוכחים הם כבר לא כבלי הצתה, אלה סתם חוטי חשמל שמחוברים לפלאגים.

הHC גודל מיום ליום, עומד על 700BPM, שאר הכבלים זולים ולא איכותיים, מה שכן איכותי אני צריך למכור את הרכב כדי לרכוש אותם.

מישהו מוכן לעזור לי למצוא רבעייה כזאת? אני מתגורר בשדרות.

הטיפול 10,000 מתקרב, ועדיין לא מצאתי כלום. איפה הכי קרוב לי? למי להתקשר לברר?

ועל הדרך, כמה עולה ניקוי רדיאטור לרכב שלי?

תודה רבה מראש!

פורסם
כבר התייאשתי לחפש כבלי הצתה של חברת BERU לפג'ו 205 שלי.

הכבלים הנוכחים הם כבר לא כבלי הצתה, אלה סתם חוטי חשמל שמחוברים לפלאגים.

הHC גודל מיום ליום, עומד על 700BPM, שאר הכבלים זולים ולא איכותיים, מה שכן איכותי אני צריך למכור את הרכב כדי לרכוש אותם.

מישהו מוכן לעזור לי למצוא רבעייה כזאת? אני מתגורר בשדרות.

הטיפול 10,000 מתקרב, ועדיין לא מצאתי כלום. איפה הכי קרוב לי? למי להתקשר לברר?

ועל הדרך, כמה עולה ניקוי רדיאטור לרכב שלי?

תודה רבה מראש!

טוב לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל יש מקום בחיפה שמוכר חוטי הצתה של BERU מכל הסוגים והגדלים.

מציע לך לנסות לדבר איתם אולי הם יש להם שליחים או משהו דומה אולי אפילו בדואר.

"עמנואל" -048416319

בהצלחה.

פורסם

בוא ואספר לך סיפור. חיפשתי כבלי הצתה לקליאו B 2002 ולא מצאתי כלום חוץ ממוצר חלופי BS נראה לי השם. וגם מחירו היה גבוה כ500 שקלים אם אני לא טועה.

ניגשתי לחנות חלפים ושאלתי כמה עולה של BERU. הוא התקשר למחסן חלפים של רנו וגילה שמקוריים של BERU עולים 280 בעוד שחלופי של BS עלה סביב ה500. התקשר למחסן חלקים של פג'ו ושאל את המחיר. אולי גם לך יהיה מזל

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שלום, אם תרצה לרכוש בירו ל205, הסט צריך להיות באיזור 120-150 ש"ח, לא יותר מזה.

ניתן להשיג בכמה מקומות באיזור ת"א (בצע חיפוש אני מאמין שיהיה תשובות, אם לא אני אסביר).

כמו כן יש עוד מקום ביפו, שמייצר חוטים (על רחוב סלמה לא זוכר את שם המקום או מספר רחוב), סה"כ חוטים לא רעים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לגבי הכבלים אני רואה שקיבלת תשובות,

לגבי המצנן עלות של מצנן אינה נוראית לכן במידה והמצנן שלך סתום איני רואה סיבה למאמץ גדול לניקוי שלו (ביחוד עם הוא ישן מאד)עקב כך שהנזק מהתחממות הרכב יהיה שולי מול מחיר המצנן.

בהצלחה \

פורסם

יש מבחר של חוטי הצתה תחלפיים ברמה גבוהה בחנויות כמו למשל חברת WARCO. אין לחברה הזו שום בעיה והחוטים מחזיקים המון זמן.

פורסם
שלום, אם תרצה לרכוש בירו ל205, הסט צריך להיות באיזור 120-150 ש"ח, לא יותר מזה.

ניתן להשיג בכמה מקומות באיזור ת"א (בצע חיפוש אני מאמין שיהיה תשובות, אם לא אני אסביר).

כמו כן יש עוד מקום ביפו, שמייצר חוטים (על רחוב סלמה לא זוכר את שם המקום או מספר רחוב), סה"כ חוטים לא רעים.

אם מדובר על המקום שנמצא מול המשטרה

החוטים שם ברמה נמוכה ביותר בכמה רכבים שלי החוטים החזיקו +- שנה

עד שהתחילו ניתוקים בחוט

פורסם

למישהו באיזור של הפרסי יש כבלים כאלו (BERU) לZX?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

שלום, פרוחזאד(הפרסי) עובדים עם היבואן של בירו, ניתן להזמין דרכם את החוטים.

(אני הייתי עובד אצל היבואן ומשווק אליהם)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...