Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגאן:

בעד- מודל, גודל, נוחות, בטיחות, מראה חיצוני.

נגד- מוניטין אמינות לא גבוה.

קורולה:

בעד- מוניטין אמינות.

נגד- מודל, גודל, נוחות, בטיחות, מראה חיצוני.

אם תיתן עוד פרטים על שני הרכבים יהיה קל יותר להמליץ.

בעיקרון הקורולה היא מכונית אפורה שחוץ מהיותה אמינה(למרות שכאן הדבר תלוי כבר במצבה הנוכחי ואיך היא טופלה) לא ניתן להגיד עליה שום דבר נוסף.

המגאן כרכב היא רכב טוב יותר הבעיה היא המוניטין שלה כרכב לא אמין.

מנסיוני עם 2 מגאנים 2006 ו2008 שצברו בסך הכול 180000 ק"מ ביחד אני יכול להגיד שהכול סיפורי סבתא.

מגאן ראשונה הייתה דיזל ידנית ונסעה 120K קילומטרים ללא תקלות למעט מנגנון חלון שהוחלף במסגרת האחריות.

מגאן שניה היא 1.6 אוטומטית שמתקרבת בצעדי ענק ל60K הקילומטרים שלה ועד עתה לא עשתה שום תקלות.

אוכל לומר שמה שחשוב לבדוק במגאן הוא הגיר האוטומטי שאומרים שרגיש ויכול להיות שצודקים למרות ששוב אצלנו אין איתו בעיות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מה עדיף לך לקנות?

מה הדרישות שלך מהרכב?

אם יש לך משפחה של 5 נפשות או\ו צריך מקום בבגאז' לעגלת תינוק- מגאן.

אם חשובה לך הבטיחות והנוחות - מגאן.

אם חשובה לך שמירת ערך (הכוונה להחזיק רכב שנתיים-שלוש) - קורולה.

קורולה גם יותר זריזה ממגאן.

שמירת ערך (נכון לעכשיו) היא יתרון גדול של קורולה וחיסרון לא פחות גדול של מגאן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מגאן 2006 או קורולה 2004 - זאת התשובה לשאלתך על ירידת ערך (הודות ליצחק לוי).

אני אישית במקומך לא הייתי נדחף לקורולה עם 5 אנשים בגלל ירידת ערך קטנה יותר.

קונים רכב לפי הצרכים קודם כל, וגם ( לדעתי) הבטיחות קודמת למחירי מחירון בעתיד הרחוק.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לטעמי אין פה כל שאלה, המאגאן במיוחד למשפחה בת 5 נפשות היא רכב עדיף על הקורולה.

אני באופן אישי בחרתי במאגאן זו הפעם השניה , עם 5 כ"א וציון גבוהה בריסוק לטעמי זה שווה את אובדן הערך של הרכב.

קח בחשבון שאם תמצא רכב מיד פרטית , תוכל לרכוש מאגאן מפוארת ומצוידת במחיר מצחיק..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אתה יודע, אני במקומכם הייתי הולך לכיוון של רנו סניק או סיטרואן קסארה פיקסו - למשפחה של 5 אנשים הרכבים האלה מתאימים יותר טוב מכל רכב פרטי רגיל (לא מיניוואן ).

תראה באיזה מחיר הם נסחרים:

פיקאסו

סניק

פורסם

כמה שירשורים למעלה וגם בפורום הטכני, תמצא אולי סיבה למה אמינות אינה בהכרח ממעלות הקורולה. ולחשוב שבמחיר של מגאן כמעט חדשה אתה צריך לרדת שנתיים אחורה, בשביל הקורולה. גם אם זה הפוך, אני עדיין מעדיף מגאן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בהתלבטות בין מגאן לקורולה כדאי ללכת על הטויוטה עדיפות לשנתון 2005. בחברה בה אני עובד ישנם יותר מאלף רכבי ליסינג, חברת הליסינג הזמינה את כל בעלי המגאן (כמה מאות) לבוא ולהחליף את הרכב לפני הזמן עקב עלויות האחזקה הגבוהות, בעיות חשמל מהמוזרות ביותר, גירים מאד בעיתיים ועוד, לא סתם חברות הליסינג ימכרו אותם במחירים מאד מצחיקים. חוץ מזה שרמת האבזור של דגמי הליסינג ( שזה כמעט כל המגאן בארץ) היא פשוט עלובה, אין אפילו מראות חשמליות!!!!.

הקורולה עדיפה בהרבה, אם מוצאים אחת טובה, השנתון זניח.

פורסם
מגאן:

בעד- מודל, גודל, נוחות, בטיחות, מראה חיצוני.

נגד- מוניטין אמינות לא גבוה.

קורולה:

בעד- מוניטין אמינות.

נגד- מודל, גודל, נוחות, בטיחות, מראה חיצוני.

לא יפה להתעלם (מסיבות ברורות) מ"בעדים" של הקורולה, ו"נגדים" של המגאן:

מגאן:

בעד- זולה לקניה, מרחב, נוחות, בטיחות, מראה חיצוני.

נגד- מוניטין אמינות לא גבוה, מנוע ,גיר, איכות בניה, מזגן.

קורולה:

בעד- מוניטין אמינות, שמירת ערך, מנוע,גיר, מזגן, איכות בניה.

נגד- יקרה לקניה, בטיחות, מראה חיצוני.

פורסם

קורולה 2006 צפופה מדי עבור 5 אנשים.

מכונית טובה שלא מתאימה לצרכים של השואל.

פורסם
לא יפה להתעלם (מסיבות ברורות) מ"בעדים" של הקורולה, ו"נגדים" של המגאן:

מגאן:

בעד- זולה לקניה, מרחב, נוחות, בטיחות, מראה חיצוני.

נגד- מוניטין אמינות לא גבוה, מנוע ,גיר, איכות בניה, מזגן.

קורולה:

בעד- מוניטין אמינות, שמירת ערך, מנוע,גיר, מזגן, איכות בניה.

נגד- יקרה לקניה, בטיחות, מראה חיצוני.

אין שום בעיה במנוע של המאגאן , לעומת זאת המנועים של הקורולות הם לא שיא האמינות.

מזגן ? , אין שום בעיה , אולי אתה מתבלבל עם ה 3.

איכות הבניה היא לא ברמה של הגולף, אבל אין כל בעיה איתה, הרכב בשום פנים ואופן לא מתפרק ואו קרוב לזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שלום לך

מבחינת הבטיחות אני לא חושב שיש מקום להשוואה, המגאן היא המנצחת מהבחינה הזו.

הקורולה 2003-2007 מחזיקה ב חמישה כוכבים למבוגרים, ארבעה לילדים ולהולכי רגל נדמה לי שלושה.

אך עדיין, אם אני לא טועה למגאן 2006 יש מערכת בקרת יציבות שהיא המכריאה.

מבחינת אמינות אין כל ספק שהקורולה עדיפה יותר, היא מאוד אמינה בטח שלעומת המגאן, ושומרת ערך יותר.

המגאן 1.5 D הידנית היא מאוד חסכונית יחסית למתחרות ולכן, אם אתה מעדיף חיסכון מעל לאמינות, ושמירת ערך אז עדיפה המגאן.

לגבי מקומות איחסון, המגאן מסוגלת להכיל בתוכה יותר מטען.

שלומי.

• תוכן חדש...