Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת רעה על סמל"ת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחכה מ-2003 לשיחה מסניף חיפה נוגע לנסיעת מבחן על 147. ביחס לסניף הזה היחס בסניף המרכזי פשוט מלכותי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לכל מי שמחכה לנסיעת מבחן יש לי הצעה

יש את הגרנדה פונטו בהרבה חברות השכרה ידני/אוטומט

חבל שאתם לא תהנו מהרכב הזה רק בגלל סוכני מכירות עצבניים

לדעתי שווה להשקיע בערך 200 שקל ולקבל את הרכב הזה ליום שלם

אני אישית נהגתי בו רק בגרסה ידנית 1250 סמ"ק ולדעתי הוא מומלץ (מרווח נוח חסכוני ואיכותי)

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אני לא מסכים איתך.

לדעתי זה לא אמור להתנהל ככה. אתה קונה רכב בהרבה מאוד כסף אתה צריך לקבל שירות 100% אתה לא מקבל אותו? אל תקנה מאותה חברה לא חסרות מכוניות טובות בארץ שלנו משלל יצרנים.

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

מניסיון עם סניפים מרכזיים[באזור גוש דן] של פיג'ו, טויוטה, ניסאן, סובארו, מיצובישי, ניסן, סוזוקי, דייהטסו וסיטרואן[ומטרו באגף האופנועים],

איך שאתה נכנס, מגיח נציג מכירות, לפעמים גם 2, בחלק מהמקומות היו אנשים לפני ונציג פנה אלי וביקש ממני להמתין מספר דקות.

באים, נחמדים[בפיג'ו היה אחד קצת קרציה אבל נסבל], נותנים לך להרגיש את האוטו, מציעים נסיעת מבחן עוד באותו היום[בטויוטה חיכינו 10 דקות עד שהרכב יחזור - בסובארו עשיתי חארקות בחניון ברח' המסגר עם B3].

במיצובישי[תל אביב], נפלנו על נציג מכירות שפרש באותו החודש מהחברה,

משום מה, המחיר בפועל היה רחוק מהמחיר מחירון. =]

----

פורסם
לכל מי שמחכה לנסיעת מבחן יש לי הצעה

יש את הגרנדה פונטו בהרבה חברות השכרה ידני/אוטומט

חבל שאתם לא תהנו מהרכב הזה רק בגלל סוכני מכירות עצבניים

לדעתי שווה להשקיע בערך 200 שקל ולקבל את הרכב הזה ליום שלם

אני אישית נהגתי בו רק בגרסה ידנית 1250 סמ"ק ולדעתי הוא מומלץ (מרווח נוח חסכוני ואיכותי)

נגיד השקעתי והשכרתי את הרכב, ונגיד והתאהבתי ברכב מעל הראש והזמנתי אחד, למה שאותם האנשים של סמל"ת יתייחסו אלי במקרה של בעיה אחרי הרכישה?

כמו שיש סוכן מכירות עצבני בחברה הזאת, יכולים גם להיות נותני שירות אחרים עצבניים ואם מראש כשאתה רוצה לקנות מוצר לא מתייחסים אליך, מה גורם לך לחשוב שאחרי הקניה מישהו יסתכל עליך בכלל?

אני יודע כמה לקוחות יכולים להיות בלתי נסבלים כי ניהלתי עסק ועמדתי מול לקוחות, שירות לפני וגם אחרי הקניה חייב להיות תמיד 100 אחוז! אחרת תשכח מאותו לקוח ומהחברים שלו. תהיה בטוח שאותו אחד שהחלפתי לו מוצר למרות שהוא גרם לנזק (והיתי יכול להתנער ממנו אחריות) חזר שוב רק בגלל השירות ושלח גם חברים שלו.

אני למשל מוכן לשלם לפעמים קצת יותר אם אני יודע שאני מקבל שירות טוב במקום ספציפי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נא ציינו באיזה סוכנות של סמל"ת (ראשית בת"א, חיפה וכו') ואני אראה זאת לגורם בסמל"ת שמעוניין לטפל בזאת ולשפר את השרות שלהם. רק כך נוכל לתקן ולשנות את המציאות העגומה שהוצגה כאן.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

חייב לציין שיש מחיר לנוחות ולחיסכון-האוטו עגלה שחבל על הזמן.

תגובת הדוושה מזכירה את הגטס דור 1..האוטומטית..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
חייב לציין שיש מחיר לנוחות ולחיסכון-האוטו עגלה שחבל על הזמן.

תגובת הדוושה מזכירה את הגטס דור 1..האוטומטית..

אתה צודק למרות שאפילו בחיפה הרכב היה סביר

אני יכול לומר שלא עיכבתי את התנועה

חבל שאין פה 1400 טורבו אברט'...

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

אם אתה סוחט את המנוע כדי לא לעכב את התנועה, זאת אומרת שצריכת הדלק כבר לא ממש חסכונית, מה עשית בזה?

אני אומר לך את זה מניסיון עם פונטו שנת 2001 שהיתה לי גיר רגיל.

in the face

with a chair

פורסם
עוד מקרה:

אני: שלום. אני רוצה בבקשה להזמין חלק לפיאט אונו.

הפקיד: המחסנאי לא נמצא, תבוא יום אחר.

אני: אבל אתה לא יודע על מה מדובר, אולי יש לכם פה ולא צריך את המחסנאי.

הפקיד: איזה חלק?

אני: אני צריך את המתג של המזגן המקורי של האונו.

הפקיד: מה מה זה?! איזה כפתור יש למזגן הזה בכלל?!

אני: בוא לאוטו, הוא בחוץ, אני אראה לך.

הפקיד יצא החוצה לאוטו.

הפקיד: מאיפה אני יביא לך כפתור כזה?! אין כבר כזה להזמין, אי אפשר. תלך למכונים למזגנים, הם יעשו לך כזה אוניברסלי (?!?!?)

אם אני אצליח להשיג אני אגיד לך. (כמובן שלא הצליח, לא נראה לי שניסה).

המקרה שלי עם חברת לובינסקי:

אני: שלום, אני רוצה להזמין ידית לגיר הילוכים אוטומטי לקסנטיה דור I כי הציפוי התקלף.

המחסנאי: אתה לא יכול להזמין ידית בנפרד, צריך להזמין יחד איתה את המנגנון של הכבלים, 1500 ש"ח.

או:

אני: צריך טרמוסטאט למנוע 2000 מדגם XU10 8V לקסנטיה, מס' שלדה ככה וככה

המחסנאי: זה בא עם הבית טרמוסטאט, 1200 ש"ח.

אז גם לובינסקי חושבים שהלקוחות שלהם עשויים מכסף

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה הקשר עכשיו ללובינסקי ולזה שהלקוחות עשויים כסף?

תכלס אם תרצה להזמין יזמינו לך, בניגוד לסמל"ת שלא מוכנים להזמין.

יש חלקים שלא באים בנפרד וחייבים לקנות על הדרך חלקים נוספים ביחד איתם וזה מייקר, אבל שירות טוב אתה תקבל בלובינסקי, ואני אומר לך מניסיון שאני אפילו בורג בודד הזמנתי מהם (עשו הזמנה מצרפת כי לא היה במלאי).

in the face

with a chair

• תוכן חדש...