Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הקורבן הינו פיג'ו 205

יש לי באוטו מערכת של קלריון DXZ665mp#r, שתי יציאות למגבר.

מאחורה קיימים שתי רמקולים של פיוניר 400W 80W R.M.S

מקדימה יש לי קומפוננט 5.25 של c.d 65W r.m.s שאני לא הולך להגביר

עכשיו ההיתי רוצה המלצה לסאב 12 אינץ ומגבר 4 ערוצים שיתחבר לסאב ולרמקולים האחורים ואני רוצה ששניהם יפציצו.

אני רוצה לקנות משהו בין 800 ל-900 שקל אולי 950

תודה מראש

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

עכשיו ההיתי רוצה המלצה לסאב 12 אינץ ומגבר 4 ערוצים שיתחבר לסאב ולרמקולים האחורים ואני רוצה ששניהם יפציצו.

אני רוצה לקנות משהו בין 800 ל-900 שקל אולי 950

אין חיה כזאת אתה צריך לעלות את התקציב מגבר 4 עורצים של חברה נורמלית עולה 600+ וסאב טוב עולה מינימום 500 שקל

פורסם

עם אני יעלה את התקציב לסביבות ה-1200 עד 1500 שקל בלחץ כבד מאוד

אפשר לקבל בבקשה הצעות?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

כי הקומפוננט נשמעים מצוין++ בכול ווליום

אבל האחוריים קודם כול לא מנוצלים אפילו עד החצי וחוץ מזה אני רוצה לשפר את האיכות שלהםבעזרת המגבר

עדיין מחכה להמלצות

פורסם

אתה תאבד מאד מהבמה הקידמית שלך ולדעתי לא תהייה מרוצה, זה כרגע מה שוקרה אצלי באוטו ובהחלט צריך להגביר את הקדימיים גם כשנראה לך שלא.

שתשים סאב ההבדל יהיה משמעותי ואתה תשים לב למה שאמרתי. מניסיון שקורה כרגע אצלי ברכב אך יתוקן.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

עבר כבר שהוע וקצת ולא קיבלתי אפילו לא המלצה אחת.

אפשר בבקשה המלצה נורמלית.

אני מחר הולך לקנות.

פורסם

וואי יש פה אנשים ******

כול מה שביקשתי זה המלצה לא מה אתה מצפה ולא כלום טוב לא טוב למה לא טוב.

אפשר בבקשה???

פורסם

אני מנסה לעזור לך, על מנת שתנמיך ציפיות ולא תתאכזב.

ברמת המחירים הזו, אין ממש הבדלים משמעותיים בין המותגים השונים, ולפעמים גם לא בהספקים המוצהרים שלהם.

ספציפית מה שהבאת, אני לא מוצא שום מילה עליו. נסה לחפש משהו מוכר יותר, שאנשים מכירים, וישמחו לתת לך חוו"ד על זה.

כשאתה כותב: " ביצועים מבחינת הפצצה ודיוק" - אתה פשוט צריך קצת להיות ריאלי. זה הכל.

עריכה: מדוע אתה רוצה להגביר את האחוריים, ולא את הסט הקידמי?

פורסם

כי אני רוצה להעלות את האיכות של האחוריים.

שאלה אולי קצת טיפשית אבל זה הורס את המגבר עם אני מחפש 4 רמקולים על 2 יציאות?

פורסם

אז תנו לי בבקשה המלצה למגבר אני לא יגיד טוב סביר+ עד המחיר 500 550 שקל

• תוכן חדש...