Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף טוב,הכל טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקצב הזה אבא שלך מעיף עוד חצי שנה את האלמרע ומביא תמא טורבו LX....

את האמת, גם אבא שלי להפתעתי מבסוט מהוולקן, יש לו רק דברים טובים להגיד על האוטו ביחס לאקסית, ה-GTI.

או שהוא יעיף את אימא (שלא נוהגת על ידנית).

לגבי האקסית...אני חושב שההורים שלי,בקטע הזה,הגשימו חלום.עבורם הראלי היתה התגשמות קולקטיבית של כל מה שרע עלי אדמות.

אני נסעתי בה מהר מדי,הוצאתי עליה יותר מדי כסף ולא היה מקום מאחור

(אם הם רק היו יודעים....הגעתי לחיפה אתמול בארבעים דקות כי נסעתי 150 כל הדרך,אני מתכוון להוציא כמה שרק יבוא לי ....ואני לא חושב שהם היו מרוצים אם הם היו יודעים מה עושים מאחור כשיש מקום...... :oops:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תיהיה בטוח שהם לא יודעים מה עושים כשיש מקום מאחור ,גם הם פעם היו צעירים.....

לך תדע,אולי אתה נוצרת במושב אחורי ?............. :wink:

שיהיה המון מזל טוב על המכונית החדשה !!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ברוך הבא למועדון מחזיקי לנצ'יה!

אתה מוזמן בזאת לקבלת הפנים המסורתית לחברי מועדון חדשים. אל תשכח כפפות גומי וחומר סיכוך לבחירתך...

וחוץ מסחתיין על האוטו, סחתיין על האבא! הדבר החיובי היחיד שאבא שלי יכול להגיד על הלנצ'יה שלי הוא "טוב, נו, נתנחם בזה שלפחות הילד לא לוקח סמים". ועדיף שיישאר בבורותו :wink:

פורסם

האמת שזה דווקא לא רע כמו שזה נשמע.....

אתמול בדרך הביתה מישהו עצר אותנו בפקק של קיסריה כמעט פיזית ודרש לדעת אם אני מוכר,מישהו עם תמה טורבו עשה לי סימן שכנראה אמור להביע משהו ("יש לי בעיות חשמל!!! הצילו") ובתחנת הדלק המתדלק רצה לדעת אם אני "מוכר את הרובר"....

פורסם
האמת שזה דווקא לא רע כמו שזה נשמע.....

אתמול בדרך הביתה מישהו עצר אותנו בפקק של קיסריה כמעט פיזית ודרש לדעת אם אני מוכר,מישהו עם תמה טורבו עשה לי סימן שכנראה אמור להביע משהו ("יש לי בעיות חשמל!!! הצילו") ובתחנת הדלק המתדלק רצה לדעת אם אני "מוכר את הרובר"....

רובר?

חזיז ורעם!

מי רוצה לקנות רכב לא אמין כמו רובר?

אגב, לי כבר קראו אופל וסובארו.

ושאלה שהעניין הזה מעלה במוחי הקודח - במידה ואני מגלח את הסמלים מהאוטו שלי, יותר מכך, במידה ואני מדביק עליו סמלים של טאטא - האם הטעות בזיהוי של פקחי עיריה תעמוד לצידי בערעור על הדו"ח? :twisted:

יותר מכך - הרכב שלי מצויין כצבוע בצבע בז' ברשיונותיו, למרות שהוא לבן פנינה (או לבן, בלשון פקחים שרואים ב CGA). אז אם אני מקבל דו"ח לטאטא לבנה כשלמעשה מספר הרכב הוא של לנצ'יה בז' הדו"ח הזה יתפוס?

פורסם

יתפוס אתה יודע מה....

עוד מעט מגיע הפילטר.אז נוכל גם להעיף את הממיר שיושב לי כמו פקק מעצבן על הנשמה- ונלך גם לפרלנג קצת את המחשב...

פורסם

איזה כיף לכם.

אנשים חושבים שהתמא היא וולבו :roll:

מילא סאאב (שאליה באמת קיים דמיון לא מועט), אבל וולבו?! :mad:

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
עוד מעט מגיע הפילטר.אז נוכל גם להעיף את הממיר שיושב לי כמו פקק מעצבן על הנשמה- ונלך גם לפרלנג קצת את המחשב...

כן, כן.

ולזרוק את המושב האחורי ולהרכיב באקטים.

היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו? לקחת טמפרה ולעשות ממנה קוואדרופורטה?

מה יהיה איתך?

אני כבר רואה אותך נוהג בגיל 55 על וולוו סטיישן מונמכת עם באקט קטן לנכד...

פורסם

האמת שאנחנו מדברים על זה הרבה.

כל פעם שאני רואה WRX סטיישן בכביש,אני חושב טוב טוב איפה אני אהיה עוד 10 שנים מהיום.....

באר וחצי גדישה,אינטרקולר קידמי,פול גאז בשני,לילדים נשברה המיפרקת.הלברדור נמרח על הדלת האחורית.

אבא מרוצה....

לגבי הדדרה- זה כולה פילטר אגזוז . למה לא לנצל את הטיפ טיפה פוטנציאל שיש בה?

זה כמו לדעת שיש לך עוד 5 ס"מ אם רק תשים את המשחה הנכונה. אז...לא תעשה את זה?

פורסם

זה כמו לדעת שיש לך עוד 5 ס"מ אם רק תשים את המשחה הנכונה. אז...לא תעשה את זה?

לא!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...