Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאן נעלמו מועדוני הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ד"א, אם דבריי לא היו ברורים, אותי שיעשעה רק החלפת השם והסרטון שהתלווה אליה.

האתר עצמו, הפורטל, הפורום - כולם ברמה גבוהה מאד לדעתי. וזה עוד לפני שפגשתי את האנשים.

בכל מקרה, כל עוד ימשיכו להופיע שם שרשורים כמו זה, שישנו את השם שלהם כמה שבא להם. :mm_yeah:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה המקום להציע (בראש ובראשונה?) לפתוח מועדון אוטוביאנקי ישראל?

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם

היי - אנחנו עוד כאן :)

קשה להאמין שמועדון פיאט (אונו) שורד למרות הכל...

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ואולי זה המקום להגיד שלמי שיש כוונות רציניות לפתוח מועדון רכב תחת carsforum מוזמן לעניין אותי בנושא.

אני לא מדבר על מועדון כמו אוטוביאנקי עם כל הכבוד אלא מועדנים רציניים שרוצים להיות מאוגדים במקום אחד.

פורסם

שלומי, שאני אבין, יש לך משהו נגד אוטוביאנקי?

בנוגע למועדון אוטוביאנקי- הייתי שמחה.

בזמנו אפילו פתחתי אתר קטן ושלחתי קישור לבעלי אוטוביאנקי אחרים שאני מכירה. ההענות לא הייתה גדולה בכלל!

לא אכפת לי לנסות שוב, אבל עד שישראל תגלה מחדש את נפלאות האוטוביאנקי, כפי שהחלה להעריך לאחרונה את המיני, יש עוד זמן.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
שלומי, שאני אבין, יש לך משהו נגד אוטוביאנקי?

התשובה נמצאת בגוף השאלה.

בזמנו אפילו פתחתי אתר קטן ושלחתי קישור לבעלי אוטוביאנקי אחרים שאני מכירה. ההענות לא הייתה גדולה בכלל!

פורסם

כאחד שניסה בעבר הדי רחוק להקים כמה מועדוני רכב (קלאסיים בעיקר - טריומף ופיאט לדוגמא) חובה עלי לציין שהעיניין לא פשוט כלל.

אמנם היום קל מאד להקים מועדון רכב, בניגוד לעבר שלא היו טלפוניים סלולאריים ותיקשורת בין מחשבים היתה נראית כמו מדע בידיוני :-) והיה צריך להקדיש לכך זמן אינסופי ממש.

העיניין הוא לא הקמת המועדון, שזה עיניין פשוט מאד - פירסום כמה הודעות בפורומים שונים והזמנה למפגש, אלא מציאת מכנה משותף בין החברים בו, וזה יכול להתרחש רק בקבוצות אנשים שמעריצים את המותג\דגם\סוג רכב ששבעלותם.

דוגמא מצויינת מהווה פיול סלאט ומועדון אלפא אומיאו כמו גם מועדון הרודסטארים.

ללא מכנה משותף מספק העיניין גווע לרוב די מהר ומה שנישאר לרוב זה אתר אינטרנט שנפח הפעילות בו יורד אט אט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

וזה יכול להתרחש רק בקבוצות אנשים שמעריצים את המותג\דגם\סוג רכב ששבעלותם.

שזה לצורך העניין, דבר נזיל לחלוטין.

למשל, פג'ו, מותג שעד לא מזמן היה ראוי בהחלט למועדון מעריצים לא ייצרה שום רכב ספורטיבי טוב בשנים האחרונות וההערצה למותג אובדת, אז איפה העתיד ?

גם אלפא בשנים הרעות שלה איבדה את מירב מעריציה ונשארה עם מספר פנאטים שלא מוכנים לשחרר את האחיזה.

הערצה של מותג מסויים זה דבר נחמד אבל לא משהו להאחז בו.

פורסם

יודע מה, אתה צודק.

מאז שיוצרו הפיג'ו הספורטיביות האחרונות שהיו ראויות חלפו עברו עשר שנים, וגם השנים הרבות שחלפו מאז שיוצרו אלפות אמיתיות (ולא, ה 33 ממש לא היתה ראוייה לסמל הזה) לאט לאט צימצמו את נפח הפעילות של המועדונים.

חבל, אבל זו המציאות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חברה אתם צריכים להבין שמגוון הפעילויות הוא דיי מצומצם. כמה אפשר ללכת לערד, למגרש הנטוש של מסלולים ולעשות עוד ג'ימיקאנות ומפגשים דומים ?

מועדונים מצמצמים פעילויות או יותר נכון מקיימים פעילויות בתדירות נמוכה יותר על מנת שלא לגרום מיאוס בקרב החברים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בסופו של דבר, אני מאמין שהדבר המהותי להמשך קיומו של מועדון רכב באשר הוא, הוא המרקם האנושי שנוצר בין חבריו.

לי, למשל, יש יחסי חברות קרובים מאוד עם אנשים שהכרתי דרך המועדון שבו אני חבר. מיותר לציין שיחסים אלה הם מעבר שמבוסס על תחום הרכב בלבד, ואני רואה בהם חברים מאותו סגמנט של שאר החברים שלי שכלל אינם קשורים לתחום הרכב.

בעיקר בגלל זה חשוב לי להגיע למפגשים של המועדון ולהשתתף בפעילויות. מעבר לאהבה לתחום, זה נטו מפגש ופעילות של כיף עם האנשים שאני אוהב להיות איתם.

לראייתי, זוהי הסיבה שהמועדון שבו אני חבר קיים כבר מעל חמש שנים ברצף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יודע מה, אתה צודק.

מאז שיוצרו הפיג'ו הספורטיביות האחרונות שהיו ראויות חלפו עברו עשר שנים, וגם השנים הרבות שחלפו מאז שיוצרו אלפות אמיתיות (ולא, ה 33 ממש לא היתה ראוייה לסמל הזה) לאט לאט צימצמו את נפח הפעילות של המועדונים.

חבל, אבל זו המציאות.

פיג'ו ייצרו עד שנת 2003 מכוניות חמות ראויות. הרכב עליו אני מדבר ספציפית הוא 106 GTI והראלי דור 2. פשוט מאוד היבואן בארץ החליט להפסיק את הייבוא בשנת 99.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מועדון PSI בהליכי שדרוג בגלל בעיות בדאטא-בייס של האתר.

המועדון עדיין קיים, ויחזור בכוחות מחודשים בימים הקרובים, בנוסף לכמה ארועים שיתקיימו עוד בחודש הקרוב.

אסף, האיש שעל כתפיו מונחת האחריות לפתיחת האתר מחדש, וחבר בניהול PSI

שלומי- אני אצור איתך קשר לגבי שיתוף.

• תוכן חדש...