Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משאית ישנה שחונה ביציאה מחצבה...

גילי

כבר התחילו לפרק, וחבל: אין גלגלים, אין קרבורטור, שד יודע מה עוד... הייתי לוקח, אבל בלי רישוי? ...:-(:cry::evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כבר התחילו לפרק, וחבל: אין גלגלים, אין קרבורטור, שד יודע מה עוד... הייתי לוקח, אבל בלי רישוי? ...:-(:cry::evil:

רק גלגל אחד...

קרבורטור? אני מאמין שכל קרבורטור יוכל להחליף את הקרב' הרקוב שהיה שם. חוץ מזה ככל הניראה זה הדבר הראשון שהיית עושה אם היה לך אותה ולא היית מוצא חלקים לקרבו' הזה.

רישוי? אמממ... אפשר לחקור טיפה בבסיס שליד. אני בררתי טיפה, המשאית עומדת שם לא הרבה זמן, עדיין יש עליה מספר צבאי, וניראה כאילו הגיעה לשם בנסיעה. שווה לברר טיפה עליה, אולי אפשרי לעשות משהו.

לא הכל שחור ולבן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

המשאיות האלה, כמו נגמשי ה-BTR, היו ללא הגה כח והנסיעה האולטימטיבית הייתה ישר בלבד.

בדרך כלל הן משמשות כמטרות לטנקים ומטוסים וככל הנראה היא אמורה להגרר לשטח האימונים

פורסם

באסה...:? אגב, מי צריך הגה כח:lol:- גם לי אין, ומסתדרים גם בלי, לפחות כאשר נוסעים ללא עומס, וזה מה שאני עושה הרי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

משאית וולבו במצב טוב ושלם באשדוד

DSC01969.jpg

DSC01968.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
נצפתה עומדת על-יד משק פרטי בפרדס-חנה.

אין לי מושג לגבי בעלים,מצב,שנה ודגם.

נראה כי לא זזה זמן רב.

ישי

ניתקלתי בהודעתך בקשר למשאית דוג' פרגו שראית בפרדס חנה וכבעלים לשעבר של משאית כזו הנני לידע אותך שמשאייות מהדגם הזה היגיעו ברובם עם מנועי ללילנד ומיעוטם עם מנועי פרקינס המשאית שרתה אותי נאמנה משנת 1969 עד שנת 1973 וגם היתה מגוייסת במלחמת יום הכיפורים. אני קניתי אותה בזמנו מאדם שהוביל איתה קש. למשאית היו רלסים בקצה הארגז שעם פתיחתם היה מתקבל ארגז באורך של 6 מ' דבר שכמובן עזר לבעלי המשאיות בזמנו להוביל מכולות שניכנסו אז לשרות. כמובן שלא היו פינים לנעילת המכולות והיינו קושרים אותם עם כבלים. אני מצרף תמונות של המשאית מאותה תקופה ואודה לך אם תוכל לכוון אותי לכתובת המשאית שצילמת במידה וזה עידיין רלוונטי.

בתודה מראש יעקב

‏‏עותק של scan0004.jpg

scan0003.jpg

scan0002.jpg

פורסם
המאקים האגדיים עדיין עובדים כמו גדולים, ויוצא לי לעבוד איתם בליין באופן יומיומי.

יש למשאית האלה נשמה... הרבה נשמה...

אתה מדבר על המאקים אר 600 או דיאם 895?רואים אותם עדיין נוסעים כמובילים מכליות מיים ולשעת חרום,אני זוכר משרותי הצבאי את המאקים,שירתו בנאמנה לקראת עזיבתי את הסדיר הכניסו בדיאם 800 מנוע 440 כוח סוס שהחליף את ה335 שהיה מעט חלש למרכבה אז מה קרה שהגירים לא עמדו בעומס והם התפוררו מצאו פיתרון חלופי אחר כמוביל את המרכבה

עופר בן צבי

פורסם

יעקב שלום,

קודם כל סתם אני שמח לשמוע ממישהו כמוך, שהיה על ההגה בימים ההם, שממש עבד על המשאיות שאנחנו אוהבים להזכר בהן...

לצערי הפארגו בפרדס חנה היה במצב סופני ממש כבר אז, לפני כמה שנים טובות, ועד כמה שאני יודע אפילו ב"ברזל" כבר לא רצו אותו כי היתה יותר חלודה מברזל...

אם תעבור על כל השירשור של המשאיות, תראה שהיתה עוד פארגו כזו, הרבה יותר שלימה, שחמקה לנו מתחת לידיים באופן מאוד מתסכל, ולא נשאר ממנה כלום.

אני לא יודע על אף אחת אחרת שנשארה בארץ, למרות באמת, האמינות המופלגת שלהן.

משום מה אני זוכר שלרובן היו מנועי פארקינס, אבל זה לא מידע מוסמך, אלא תחושה.

ספר עוד על עצמך - באיזה איזור עבדת? עם איזה עוד משאיות? יש לך עוד תמונות?

תודה,

דב קרדו

ניתקלתי בהודעתך בקשר למשאית דוג' פרגו שראית בפרדס חנה וכבעלים לשעבר של משאית כזו הנני לידע אותך שמשאייות מהדגם הזה היגיעו ברובם עם מנועי ללילנד ומיעוטם עם מנועי פרקינס המשאית שרתה אותי נאמנה משנת 1969 עד שנת 1973 וגם היתה מגוייסת במלחמת יום הכיפורים. אני קניתי אותה בזמנו מאדם שהוביל איתה קש. למשאית היו רלסים בקצה הארגז שעם פתיחתם היה מתקבל ארגז באורך של 6 מ' דבר שכמובן עזר לבעלי המשאיות בזמנו להוביל מכולות שניכנסו אז לשרות. כמובן שלא היו פינים לנעילת המכולות והיינו קושרים אותם עם כבלים. אני מצרף תמונות של המשאית מאותה תקופה ואודה לך אם תוכל לכוון אותי לכתובת המשאית שצילמת במידה וזה עידיין רלוונטי.

בתודה מראש יעקב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
יעקב שלום,

קודם כל סתם אני שמח לשמוע ממישהו כמוך, שהיה על ההגה בימים ההם, שממש עבד על המשאיות שאנחנו אוהבים להזכר בהן...

לצערי הפארגו בפרדס חנה היה במצב סופני ממש כבר אז, לפני כמה שנים טובות, ועד כמה שאני יודע אפילו ב"ברזל" כבר לא רצו אותו כי היתה יותר חלודה מברזל...

אם תעבור על כל השירשור של המשאיות, תראה שהיתה עוד פארגו כזו, הרבה יותר שלימה, שחמקה לנו מתחת לידיים באופן מאוד מתסכל, ולא נשאר ממנה כלום.

אני לא יודע על אף אחת אחרת שנשארה בארץ, למרות באמת, האמינות המופלגת שלהן.

משום מה אני זוכר שלרובן היו מנועי פארקינס, אבל זה לא מידע מוסמך, אלא תחושה.

ספר עוד על עצמך - באיזה איזור עבדת? עם איזה עוד משאיות? יש לך עוד תמונות?

תודה,

דב קרדו

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...