Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שברולט קווליר שנת 97

התקנתי קסנון,אך הורידו לי אותו ,ונתנו לי הורדה מהכביש.

לאחר זמן קצר הרכבתי שוב ואני רוצה לישאול,אם יש אפשרות שמישרד הרישוי

יתן לי אישור על הקסנון?

ומה אני צריך לעשות כדי שיהיה חוקי?

ושכל פעם שוטרים לא יעצרו ויעשו בעיות,או שיצטרח להיכנס לסימטאות שרואה שוטרים.

תודה לעוזרים

Honda civic Coupe 95'-My Lov-e-e-e-e=]

פורסם

לא תוכל לאשר בכל דרך. רק רכב שהגיע מהיצרן עם קסנון יכול לקבל אישור על הפנסים.

מה שכן תוכל לעשות זה להתקין שפריצרים שלפחות לעין בלתי מזויינת (אנשים שיודעים שהקאווליר זה רכב ישן ופשוט מדיי בשביל להגיע עם קסנונים) זה יראה חוקי.

רק שתהיה מודע לעובדה שאתה בסכנה גדולה כרגע, פעם הבאה שיעצרו אותך שוטר אתה מקבל שלילה במקום, הזמנה למשפט וכנראה גם החרמה של הרכב לחודש (תלוי במצב רוחו של השוטר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין דרך לאשר לרכב שלך קסנון.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
לא תוכל לאשר בכל דרך. רק רכב שהגיע מהיצרן עם קסנון יכול לקבל אישור על הפנסים.

מה שכן תוכל לעשות זה להתקין שפריצרים שלפחות לעין בלתי מזויינת (אנשים שיודעים שהקאווליר זה רכב ישן ופשוט מדיי בשביל להגיע עם קסנונים) זה יראה חוקי.

רק שתהיה מודע לעובדה שאתה בסכנה גדולה כרגע, פעם הבאה שיעצרו אותך שוטר אתה מקבל שלילה במקום, הזמנה למשפט וכנראה גם החרמה של הרכב לחודש (תלוי במצב רוחו של השוטר).

הוא לא מקבל שום שלילה . במקרה הכי גרוע יקבל כנס 1000 שקל ועוד הורדה! שלילה בטוח לא....

פורסם

מה הטעם בלהוציא כסף על בלוף זול כמו שפריצרים? אתה חושב ששוטר שיעצור אותו יתקרב למכסה מנוע ויראה שפריצרים, ישנה את דעתו וילך חזרה? לא צריך להיות גאון ולנחש. פותחים מכסה מנוע ורואים מתנד מתח מחובר באזיקונים. מפה ועד להורדה מהכביש הדרך קצרה מאוד...

ומה אני צריך לעשות כדי שיהיה חוקי?

אתה באמת צריך עזרה עם השאלה הזו?

פורסם
הוא לא מקבל שום שלילה . במקרה הכי גרוע יקבל כנס 1000 שקל ועוד הורדה! שלילה בטוח לא....

בפעם הראשונה שעוצרים אותך אז כן. בפעם השניה שעוצרים אותך על אותו דבר אתה מקבל שלילה והזמנה למשפט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בכל מקרה קסנון על פנס קדמי כמו שלך אני לא יודע עד כמה יעיל.

אצלינו בקאוואליר 2000, הפנס הקדמי שקוף וכשהוא דולק פועלות גם נורות חנייה גם אצלך?

בכל מקרה,קסנון זה לא ממש חוקי.

אבל עדיין לא הייתי מוריד אותו,תבדוק אם הקסנון של מסנוור אולי זה למה שוטר עצר אותך....

פורסם

למה עולה יותר מהרכב?:/

אצלי יש גם אנג'ל אייז אז לא מסנוור בדקתי ושאלתי חברים שאמרתי להם לינסוע מימולי.

בעיניין של המנורות של פיליפס הלבנות הם יתאימו לי לאנג'ל אייז?

המנורות שלי זה H1.

Honda civic Coupe 95'-My Lov-e-e-e-e=]

פורסם
שלא לדבר על העובדה הפשוטה, שבהגזמה מסויימת כל המערכת זו עולה כמו האוטו שלך...

ומה אתה שמאי רכבים?

גם אלפא סוד לא רכב יקר,ועדיין אני רואה אנשים שמשקיעים ברכב מודל 82 צמיגים בשווי של 3000 אלף שקל.

מה זה משנה כמה הרכב עולה?

קטנוניות.

פורסם

יש אישור שאפשר להוציא על איג'ל אייז שהם מגיעים עם קסנון, הוא שווה בערך כמו אישור של דוד פתוח אבל לפעמים זה עובד.

פורסם
בפעם הראשונה שעוצרים אותך אז כן. בפעם השניה שעוצרים אותך על אותו דבר אתה מקבל שלילה והזמנה למשפט.

לא בראשונה, לא בשניה וגם לא בעשירית.

אין שלילת רשיון נהיגה ו/או הזמנה לדין על נסיעה עם פנסי קסנון ו/או אי אלו ליקויים אחרים ברכב בבדיקות יזומות.

הזמנה לדין תקבל רק במקרה ונסעת ברכב שקבל הורדה שלא במסגרת הזמן הקצוב שנתנו לך.

• תוכן חדש...