Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש לזכרו של Colin McRae

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Lanark-Prodrive-Convoy-3-1.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=EeR8AdpS5I0

חברים נכבדים,

מועדון STI לקח על עצמו להרים אירוע לזכרו של Colin McRae.

באנגליה מתארגנת שיירה בסוף החודש של למעלה מ- 1000 אימפרזות שייצאו בבוקר מביתו של קולין ויגיעו למפעל PRODRIVE בשעות אחה"צ.

אנחנו כאן בארצנו הקטנה החלטנו לארגן "מפגש" לזכרו.

המפגש יתקיים ביום שישי ה - 05/09/08 במתחת של קניון איילון (רמת גן), מהשעה 16:00 עד 19:00.

החנייה תחולק ל-2, חלק אחד יהיה לחנייה כללית, והחלק העיקרי שאליו תינתן הכניסה רק לבעלי סובארו.

את האירוע מארגן ליאור מלץ.

כולכם כמובן מוזמנים.

בתודה מראש,

וועד מועדון STI

בקשה קטנה/גדולה - אנא שימרו על הגעה רגועה ושקטה, אנו לא רוצים "השתוללויות" ו"רייסים" באירוע :!:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישר כח!

כאוהד שרוף של הנהג האלוהי הזה, אשמח להיות נוכח במפגש הנ"ל.

כדי לקבל מושג על מימדי המפגש הבריטי וגם פרטים נוספים, ניתן להיכנס לפה./

האם, במקרה, מתארגנת רכישה קבוצתית של מוצרי המפגש (מדבקות\חולצות)?

האם יש תכנית\ לו"ז מסוים למפגש הנ"ל?

טוב לראות שגם בארץ מישהו הרים את הכפפה ומארגנים לו מפגש מחווה שכזה, שהולם, ולו בקצת, את כישרונו מאחורי ההגה ואת אישיותו.

תודה מראש על כל פרט נוסף,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

כול הכבוד שמישהו ארגן על עצמו לעשות מפגש לזכרו ישר כוח!!

מאמין שאני אגיע!

ועוד דבר קטן איך קוראים לשיר בקטע?:oops:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

יש תופעה מוזרה ונחמדה, שיש רק לקהילת סובארו בעולם.

משום מה, מי שקונה סובארו על כל דגמיה, תמיד מרגיש שהוא חבר של בעל סובארו אחרת, וזה ידוע בכל העולם, כ-"סובארו חברים", בכל העולם קהילת סובארו נחשבת למאוחדת ביותר גם אם לא באמת מכירים אחד את השני.

וגם בארץ יש את זה, ומועדון STI בא להדגיש זאת :wink:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
גם בעלי אימפרזות רגילות (07 1.5RX) מוזמנים ? :roll:

בוודאי שכולם מוזמנים, אבל הכניסה למתחם החנייה המאורגן יינתן רק לבעלי GT, WRX, STI.

גם בשיירה באנגליה זה כך.

מקווים שתבינו :oops:

פורסם

משום מה, מי שקונה סובארו על כל דגמיה, תמיד מרגיש שהוא חבר של בעל סובארו אחרת, וזה ידוע בכל העולם, כ-"סובארו חברים", בכל העולם קהילת סובארו נחשבת למאוחדת ביותר גם אם לא באמת מכירים אחד את השני.

אם אתה אומר, :roll:

אז ברשותך שאלה:

למה לא כמו כל מועדון אחר בארץ, כל דגמי הרכב של אותה היצרנית (גם המבוגרות יותר, וגם הצעירות)

לא ביחד ? כחברים תחת אותה היצרנית ?

*מועדון STI

*מועדון סובארו קלאסיק

פורסם

אכן קהילת סובארו בעולם ידועה בקשריה המיוחדים, ולמזלנו יפנאוטו השכילו להבין זאת והם תמיד איתנו יד ביד ולאורך כל הדרך.

ונראה לי שאין מקום מתאים יותר להכניס את הסרטון הנ"ל:

פורסם
אם אתה אומר, :roll:

אז ברשותך שאלה:

למה לא כמו כל מועדון אחר בארץ, כל דגמי הרכב של אותה היצרנית (גם המבוגרות יותר, וגם הצעירות)

לא ביחד ? כחברים תחת אותה היצרנית ?

*מועדון STI

*מועדון סובארו קלאסיק

כי זה כבר מפגש מסוג שונה, שאין לנו כל בעיה להרים גם אותו.

הפעם מכיוון שזה לזכרו של COLIN, אנו נשאיר את החנייה הספציפית רק לרכבי הטורבו.

פורסם

לא התכוונתי למפגש ספציפית.

פשוט alon123456 כתב : "בכל העולם קהילת סובארו נחשבת למאוחדת ביותר"

אז שאלתי לגבי ה"איחוד" אייך זה שיש שני מועדונים מפוצלים תחת אותה יצרנית בארץ.

ואם אתה כבר מתכוון למפגש הזה ספציפית, אז סתם רציתי לדעת אם בעבר היה בכלל פעם מפגש משותף ?

פורסם
לא התכוונתי למפגש ספציפית.

פשוט alon123456 כתב : "בכל העולם קהילת סובארו נחשבת למאוחדת ביותר"

אז שאלתי לגבי ה"איחוד" אייך זה שיש שני מועדונים מפוצלים תחת אותה יצרנית בארץ.

ואם אתה כבר מתכוון למפגש הזה ספציפית, אז סתם רציתי לדעת אם בעבר היה בכלל פעם מפגש משותף ?

למיטב זכרוני, לשני המועדונים היו מפגשים בעבר, תקנו אותי אם אני טועה.

שנית, כעקרון, כבר מהשם ניתן להסיק שהמועדונים מדברים על משהו אחר לגמרי, זה סובארו קלאסיק, מכוניות ישנות ואספנות של סובארו, וזה STI, GT, WRX ...

אומנם אלו מועדונים נפרדים, אבל קשה לי להאמין שביום מן הימים שני המועדונים לא יצליחו להרים אירוע\מפגש יחדיו.

חוץ מזה, עזוב את הארץ, תסתכל בעולם, האם אתה יכול לתת לי עוד סרטון כדוגמאת מה שהביא EGOMER שמדבר על יצרנית אחרת ? לא, ויש סיבה לזה.

תחפש מידע, תקרא באינטרנט, ותראה על מה בעלי סובארו בכל העולם מדברים, זה קשר שאי אפשר להסביר, אבל ברגע שיש לך סובארו, את מרגיש אחד מהחברה של סובארו, משהו שלא הרגשתי במכוניות שהיו לי בעבר, פשוט ככה.

אין לי הסבר לזה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
כול הכבוד שמישהו ארגן על עצמו לעשות מפגש לזכרו ישר כוח!!

מאמין שאני אגיע!

ועוד דבר קטן איך קוראים לשיר בקטע?:oops:

Evanescence - my immortal

מומלץ ביותר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בתור הבן אדם היחיד כנראה שהיה חבר בשני המועדונים האלה (ועדיין בסובארו קלאסי) אני יכול להגיד שאין שום קשר בין 2 המועדונים.

בכמה מפגשים הראשונים של סובארו קלאסי ביקום ב 2004 (בשיתוף עם המועדון של גל שיזם את המפגש, כשעוד היה חלק מהמועדון) כמה חברים של מועדון STI באו לתמוך, יש לי אפילו סרטון על דיסק.

חוץ מתצוגה משותפת של כל דיגמי סובארו בעבר ועד היום אין שום דבר שאפשר ממש לעשות.

לחברי סובארו קלאסי יש מניע נוסטלגי \ ריגשי לרכבים ובגדול בלי לפרט יותר מדי, רואים ברכבים את התמורה הכי טובה לכסף כדי להגיע מנקודה A ל B.

חברי מועדון STI רואים ברכבים שלהם את התמורה הכי טובה לכסף להגיע במהירות מנקודה A ל B :wink:

חברי מועדון סובארו קלאסי ברובם אינם בעלי אמצעים, והרכבים שלהם משמשים אותם ביום יום, רובם אינם במצב תצוגה והאמת שזה כל היופי בהם (אי אפשר להסביר את זה).

חברי מועדון STI הם אנשים אמידים שאין להם בעיה להחזיק רכבי ספורט מיוחדים, לטפל בהם ולנצל אותם עד הסוף בהנאה.

מה שלמדתי ממועדון STI (כמו איך לנהוג מהר ובשיקול דעת וכל התיאוריה שמסביב) לא קשורה למה שלמדתי ממועדון סובארו קלאסי (כמו איך לטפל באוטו ולהיות "קשוב" אליו).

מדובר בשני עולמות שונים (סובארו של ה"עם" וסובארו ה"נינג'ה") שרק הסמל מחבר ביניהם.

חוץ מזה אני עדיין מסכים עם אלון, מועדון STI וקלאסי לא צריכים להיות מועדון אחד כדי להוכיח את התיאוריה.

*אל תכעסו עלי אם כתבתי משהוא לא נכון על אחד המועדונים, ניסיתי לסכם הכל במשפטים בודדים.

149695115UtKkFE_ph.jpg

pic08.JPG

pic25.JPG

pic16.JPG

yakum04_4_06_04.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...