Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט אם להחליף את הוקטרה שלי שנת 01' מנוע 2.2

בשברולט אלרו משנת 02' מנוע 2.2

שתי המכוניות באות עם אותו מנוע בדיוק, מצוין חזק וחסכוני ECOTEC בהספק 147כ"ס

אשמח לקבל תגובות, המלצות, ביקורת..

פורסם

הייתי נשאר עם הוקטרה.

האלרו לא תיתן לך שום ערך מוסף , להפך.

אם כבר להחליף אז לוקטרה צורה חדשה ( מודל 2003 ).

היתה לי אותה , רכב מדהים ומהנה במחיר מגוחך בשוק יד שנייה תודות ללוי יצחק.

מה שכן , אוכלת לא מעט ולא זולה באחזקה. אבל בשביל להנות צריך לשלם.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

אני מאד מרוצה מהוקטרה,

יציבה מרווחת מפנקת חסכונית עם ביצועים לא מביישים

אך בנסיעת מבחן באלרו מורגשת חווית נהיגה אחרת

האלרו נוטה לתת היגוי, שזה לא בעייתי אלה נחמד, אמנם לא כמו זריקות זנב אבל נחמד

עם תאוצה של 8 שניות מ0-100קמ"ש,

מה עוד שהאלרו הרבה יותר נוחה מהוקטרה בנסיעה רגועה..

אשמח לקבל עוד תגובות..

פורסם

מאיפה נתון של 8 שניות ב-0 ל-100 ועוד בדגם 2.2? אין לי את הנתונים, אבל נתון הזה לא ניראה הגיוני. בדוק שוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האלרו לא עושה 8 שניות ל-100 עם ה- 2.2, אולי ה - 3.4 עושה זאת. המאליבו עם מנוע 3.5 עושה 8 שניות

לא הייתי מחליף את האופל, לדעתי עדיפה בהרבה על השבי, אגב עוד שנתיים גם האופל תהיה שווה יותר במחירון.

נתון נוסף - הגרמניות "מזדקנות" טוב יותר מהאמריקאיות , האופל תעשה פחות בעיות ופחות עלויות אחזקה, גם הפלסטיקים לא יתפרקו כמו בשבי.

מקווה שעזרתי

פורסם

עדיין לא נראה הגיוני, תראה לי עוד רכב עם המשקל של האלרו, יחס העברה של מכונית משפחתית ולא ספורטיבית ומנוע 2.2 בלי טורבו או סופרצארג'ר שעושה 0-100 ב- 8 שניות? אין כאלה, אז אלרו ? ?

נניח שאתה צודק, אז בכמה עושה זאת האלרו 3.4 ליטר, 6 שניות? לא הגיוני נכון?

פורסם

צא מהסרט בבקשה. אם לאלרו יש אותו מנוע כמו לווקטרה שלך, אין שום סיכוי שהיא מאיצה מהר יותר, ובטח שלא באופן משמעותי. 8 שניות זה נתון לא הגיוני ולא נכון לרכב כזה, נקודה.

בנוסף - לא הצלחתי להבין איזו חווית נהיגה מורגשת בנסיעת מבחן באלרו, ולמה אתה מחשיב יותר תת היגוי כאלמנט חיובי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמע לי יש אלרו 2.2 ואני יכול להגיד לך דבר כזה:

0 - 100 האלרו לא תעשה ב 8 שניות גם עם תיתן לה שוט של NOS האוטו כבד ומרגישים את זה

האוטו לדעתי עושה משו בסביבות 10 -11 שניות ל 100 אבל עזוב אותך שטויות זה לא המטרה של האלרו

האוטו מרווח מאד הרבה תוספות צודק הבן אדם שאומר שיש היגוי יתר במקרים מסוימים לדעתי אוטו די נחמד נראה טוב רק חבל שאין לו שוק ויש לו ירידות ערך גבוהות בוא נסכם בקצרה ובכלליות בלי יותר מדי פרטי פרטים

יתרונות : מרווחת - תוספות - נראית טוב - התנהגות כביש סבירה - והכי חשוב לדעתי בטיחותית מבחינת מסה כלומר בגלל שהפח והמבנה מסיבי זה יכול "לעזור" לך חס וחלילה במקרה תאונות

חסרונות : הרגשת כבדות - די ממוצעת מבחינת דלק - אחזקה יקרה - שוק לא משו בכלל - ירידת ערך - בטח שלא עושה 8 שניות ל 100 - דרך אגב גם ה 3.4 לא מגיעה לביצועים כאלה המנוע הזה הוא מנוע חלש מאד המוציא בסביבות 170 כוח (2.2 - 140 כוח) שזה דבר די אבסורד מבחינת גודל מנוע זה

זהו מקווה שעזרתי עם תרצה לדעת עוד דברים על האלרו אתה מוזמן שאול

פורסם

בעיקרון הוקטרה זכתה מקום ראשון במבחן של מכוניות מנהלים במגזין "הגה" בזמנו,

האלרו לא הייתה בין הראשונים.

אופל זה אוטו עם לא הרבה שוק וגם תקלות לא חסר, הייתה לי אסטרה בזמנו.

למרות שעיצובית, האלרו הוא אוטו ממש מרשים לדעתי ומספק את הסחורה.

Polo 2012

פורסם

מצאתי באחד המגזינים הישנים שלי, כתבה על אלרו 2.4 16V.

יש קצת נתונים טכניים:

משקל עצמי: 1480ק"ג

מהירות מירבית: 200 קמ"ש

אורך: 4742ממ

בסיס גלגלים: 2719ממ

צריכת דלק (ליטר ל-100ק"מ - מי שרוצה מוזמן להמיר) - כביש: 7.1 עיר: 13.4 מעורב: 9.4

מנוע: 2392סמ"ק 16V

הספק: 141/5800כ"ס

מומנט: 199/4200נ"מ

אין נתונים על 0 ל-100.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שכח מהמנוע ה 2.4 הפסיקו לייצר אותו מ 02 מנוע גרוע ביותר המנוע 2.2 איקוטק יותק חזק ומרשים ממנו עובדתית ורישומית

למרות הבדל של 200 סמ"ק

הנה מפרט של ה מנוע 2.2 של האלרו דומה מאד למפרט של המנוע 2.4 שמעליי זה רק יוכיח לך שהמנוע 2.2 יותר טוב מה ה 2.4 קבל באותו סדר:

מהירות מירבית ותאוצה - 10.8 למאה 200 קמש גג (למנוע 2.4 11 שניות למאה)

צריכת דלק - עירוני (9.8) בינעירוני ( 7.4) מעורב (8.7)

מנוע - 2198 16V

הספק 141/5600 (RPM - כוח סוס)

203/4000 ( מומנט)

כפי שאתה רואה אין בכלל ספק שהמנוע 2.2 יותר טוב מה 2.4

• תוכן חדש...