Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני הייתי מנסה להעזר בגרריסט חבר תמורת תשלום סימלי שיזיז את האוטו 2 רחובות ליד + פתק על הקיר.

עבירה או לא אין לי מושג אבל אני יכול להיות בטוח שהבחור לא יעיז לחשוב לעצור את הרכב שם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי חברים,

אתם מציעים לבנאדם כאן עצות שעלולות לסבך אותו.

אני אגיב על ההצעות ה"יותר רכות ומתחשבות" שהצעתם:

1. לשים עמוד בעוד הרכב הזר חונה שם.

2. לגרור אותו לאנשהו

בואו נצא מנקודת הנחה שאותו זר איננו שומר חוק (כי אם הוא שומר חוק, הרי יספיק שבעל החניה יבקש ממנו יפה).

מה יעשה אותו זר שאינו שומר חוק?

יגיד לבעל החניה "תוריד את העמוד עכשיו \ קח אותי למקום שגררת את הרכב, אני לא משלם"

תאמינו לי שבעל החניה לא ירצה לעשות לו דווקא ולריב איתו, במידה ויראה שאותו בנאדם חמום מוח.

סתם מקרה שעלול להגמר רע.

מה שכתבתי תקף גם למקרה שבעל החניה יזמין חבלן וכו'.

אם בעל הרכב הזר אכן חמום מוח, הוא יכול לקחת את הרכב, להעלם, ולחזור בעוד כמה חודשים כדי לנקום.

עצה ממני- אם אין לך גב ואנשים שיעמדו אחרייך, תהיה אזרח טוב ותמתין.

פורסם
עדיין חונה. הרכב לא זז מהמקום.

מה שאתה מתאר כאן זה מצב בלתי אפשרי ואבסורדי ברמה שלא תיאמן.

לא ייתכן שרכב יחנה אצלך בחנייה כ"כ הרבה זמן ולא תעשה כלום!

איפה אתה גר?

תלך לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגורייך ותבקש לדבר עם מפקד התחנה.

אני לא צוחק. רק עם מפקד התחנה או לפחות עם קצין בכיר כלשהוא.

תסביר לו שיש לך רכב שחונה בחנייה שלך כבר שבוע והשוטרים לא עושים עם זה כלום.

במקביל, תפנה לקצין פניות הציבור של המשטרה.

מה זה פה? אצ'קלונה?

אולי הוא יבוא יישב אצלך בסלון?

פורסם

מסכים עם נקמצ'י- תתחיל ללחוץ על המשטרה- המצב בלתי סביר בעליל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תקשיבו ידידי,

אני רוצה להעלות כאן נושא בתקווה שמישהו יעשה עם זה משהו.

יש פירצה מאוד גדולה בחוק במה שנוגע לחנייה פרטית.

המשטרה אינה יכולה להתערב ע"י רישום דו"ח שכן חנייה פרטית אינה נחשבת לדרך ע"פ חוקי התעבורה, ולכן לא ניתן לאכוף שם חוקי תנועה.

מצד שני המחוקק ע"מ לא לגרוע מחומרת העבירה הגדיר חנייה בחנייה פרטית כהסגת גבול לכל דבר ועניין.

אבל מה הבעיה? ת'אכלס, אף אחד לא יישלח לכלא עקב עבירה זאת ואחרי הגשת תלונה שהוא עניין מוסבך ומעצבן כשלעצמו היא נסגרת. וזה גם די מובן לי.

לפי דעתי צריך להפעיל לחץ, אולי עצומה או משהו, שהחקיקה בנושא תשתנה.

זה לא כזה ביג-דיל.

תכף בחירות, חברי הכנסת רוצים לעשות משהו, ובמקום להמציא לנו חוקים מפגרים על אפודים ופסים זוהרים, אולי נעשה חקיקה שתבוא לטובת האזרח הקטן.

אני יודע שהמון אנשים גולשים כאן בפורום.

אם מישהו יודע איך מארגנים עצומה כזאת אני הראשון שיישמח לחתום.

פורסם

ניתן להזיז את הרכב בקלות ממקומו ללא צורך לפרוץ אליו, יש גלגליות מיוחדות להרמת 4 הגלגלים ואז הרכב נהיה נייד כמו עגלה של סופרמרקט רק קצת יותר כבדה ,אז בזהירות אם לא רוצים לפגוע ברכב.

מגלגלים את הרכב לחניה חוקית (או לא) באיזור ומתקינים עמוד רצפה עם מנעול.

7097406-0-display.jpg

פורסם

במקרה של חניה בחניה פרטית, גרירה על חשבון החונה היא מקובלת, ואפילו חוקית. למי ששאל למה שהגרריסט יחכה שבעל הרכב ישלם- התשובה היא שהגרירה היא לא ל"סתם" מקום, אלא למגרש גרירות. מי שגר בת"א, למשל, יודע את שם החברה שגוררת עבור העיריה, והם (החברה, לא העיריה) יבואו לגרור גם בשבילך. האוטו נעול במגרש שלהם, ובשביל להוציא אותו בעל הרכב צריך לשלם כמה מאות שקלים. כאמור, זה מקובל לגמרי.

אסף.

פורסם

לפני שנתיים בערך, ישבתי בבית משפט לתביעות קטנות, בהמתנה למשפט.

בקיצר היה שם משפט שהתובע היה בחורצ'יק (חוצפן ותכף תבינו למה), שחסם חניה של זוג מבוגרים,

לטענתם הם ניסו למצוא אותו, ואחרי שהתיאשו שמו קרטון בין הפגושים ודחפו את הרכב שלו למרכז הכביש.

הבחורצ'יק הביא דו"ח שמאי שיש לו נזק של חמש אלף ש"ח.

הבעיה היחידה של הבחור שהוא לא זכה בכל התביעה, היתה כי הוא התחצף לשופטת (לענ"ד שלא שאשמתו הוא פשוט לא ידע עברית טוב.) ומכיון שכך השופטת קבעה שהזוג צריכים לשלם לו משהו כמו 200 ש"ח כמדומני, בכמה תשלומים כי אסור להם לקחת את החוק לידים.

אבל אני רוצה להזכיר שאם הוא לא היה מתחצף לשופטת ומעצבן אותה לדעתי הוא היה זוכה בכל הסכום.

אז בהצלחה לכל אלה שמציעים שיקח את החוק לידים יש סיכוי שהוא יפסיד במשפט.

פורסם
אז בהצלחה לכל אלה שמציעים שיקח את החוק לידים יש סיכוי שהוא יפסיד במשפט.

אז מה נעשה?

תיתן תשובה, פתרון כלשהו.

למשטרה אי אפשר לפנות.

לעייריה אי אפשר לפנות.

מה אני יעשה? ייפנה לבית משפט, יחכה שנה למשפט בשביל שיוציאו לי רכב מהחנייה הפרטית שלי?

חקיקה מפגרת שלא משאירה אפשרות אחרת לאזרח.

אם באמת העירייה הייתה מתחילה להתעסק ומרוויחה כסף על גרירת רכב מחנייה פרטית למגרש שלה וגובה כסף מהנגרר בעת שיחרור הרכב אז תאמינו לי שבזה אנחנו פותרים את כל הצרות.

פורסם

מבחינת החוק- מותר לך לפעול לבדך בכח סביר אם אדם מנסה להשתלט על שטח שלך ואף ניתן לחייב אותו בהוצאות שנגרמו לך בשל כך (גרירה). לפי סעיף החוק אתה יכול להסתייע בשוטר בשביל לפנות את אותו "מתנחל".

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

פשוט מקומם.

אני כבר מזמן הייתי עושה משהו בנדון, לא הייתי נותן לו גם יום אחד לחנות שם.

(כבר יש לי נסיון עם כמה מקרים כאלה)

באחד מימי שישי , יצא לי להתקל במעשה חצוף אפילו יותר מזה , בחניה בבניין של ההורים שלי.

רכב מסוג קנגו פשוט החנה מול המחסום של הכניסה לאורך כל סוף השבוע ולא איפשר ל30 דיירים לצאת או להכנס.

הגרר העירוני נקרא לשם ולא הסכים להעמיס את הרכב כי הבעלים לא היה (קשקוש כזה עוד לא שמעתי : כשגוררים לך את הרכב ודורשים ממך אחר כך קנס לא מחכים לבעלים שיגיע)

בסופו של דבר מספר דיירים ביצעו ברכב לינץ' והביאו אותו למצב שניתן לשחרר את בלם היד ולדרדר אותו לאיפשהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייתי מוכר את האוטו שלו.

ואני לא צוחק.

מוכר את הרכב לחלקי חילוף.

אנחנו שילמנו על חנייה,בזמנו 1000 דולר.

מישו רוצה לחנות שם?

אני מוכן להשכיר לו את החנייה.

אני לא סנטה קלאוס,אני לא אשלם ואחרי יום עבודה אני אשבור את הראש עם חנייה.

פורסם

למכור את הרכב לברזל או חלקי חילוף - רעיון גדול! איך לא חשבו על זה קודם?

למען האמת זה הגיוני. במחיר הזה הוא שילם שכירות על החנייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...