Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה תתן לזה לקרות פעם אחת,זה גם יקרה פעם שניה,ושלישית,וכן הלאה.

אנשים רואים דברים מהצד,אני לפחות הייתי מוריד לו את הגלגלים ושם אותו על בוקים.

כשהוא יחפש את הגלגלים שלו,הוא ידע למי לפנות.

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפתרונות שאתם מציעים לו פשוט נוראיים. אין לכם מושג באיזה סוג של אדם מדובר, ומה יהיו ההשלכות לפעולות האלה.

הפתרון הכי טוב הוא כמו ברוב הסיטואציות בחיים - לשחק אותה טמבל. תתקשר למשטרה, תדווח על רכב חשוד שנעזב ע"י אדם לא מזוהה, תגיד שאתה חושד שמדובר במכונית תופת. הם צריכים לטפל בזה כמו במקרה של חפץ חשוד. שיפנו את כל הבניין, יפרקו את האוטו, ואז תהיה בטוח שהם יגררו אותו ועל כל הטרחה גם יקנסו את התחמן כך שלא יחשוב עוד לחנות ככה (אם יישאר לו מה לחנות).

פורסם

יש לי חניה פרטית עם שלט "חניה פרטית" ועם המספר של האוטו.

פעם אחר פעם השכנים חנו לי בחניה ואפילו דיברו עם האורחים שלהם שיחנו רק בחניה שלי, במטרה שאני אתייאש ושהם יוכלו לספח את החניה שלי לשטח שלהם, מכיוון שלכל אחד יש 2 מכוניות. אמי התייאשה ובמשך יותר מ- 10 שנים חנתה על הכביש הראשי.

בתחילת 2004 הוצאתי רישיון נהיגה, ועם קבלת הרישיון אשכרה יצאתי למלחמה. כל רכב שהחנה בחניה- נחסם. האורחים, השכנים עצמם מצאו את הרכב שלהם חסום.

אחרי חצי שנה של מלחמת התשה (באמת!), ואחרי שלא התייאשתי בשום צורה כלשהי הגיע היום הגדול.

הגעתי הביתה לאחר שבוע טירונות קשה בהרי כרמיאל וראיתי יונדאי גטס חונה דווקא בחניה שלי, שכל החניות בצד פנויות וכמובן הרכב נחסם לאלתר.

חצי שעה אח"כ יוצאת בעלת הרכב (אורחת של הדיירים) ומתחילה לצרוח מלמטה. "מה אתה חוסם אותי, חוצפן! אין לך בושה?!"

פה כבר קיבלתי הלם של החיים שלי והתחלתי לצרוח עליה בחזרה, בצורה שכל השכנים יצאו החוצה למרפסות לצפות במחזה.

המארח יצא החוצה והחל לצרוח עליי גם בחזרה, בינתיים הזזתי את הרכב וזאת עם הגטס ברחה מהר מהמקום.

תוך איומים שהוא איים עליי "חכה אני אראה לך מה זה, אני אשבור לך את העצמות..." ועוד כמה איומים כלפי נזקים לרכב, (הוא באמת התכוון, אח שלו ישב בכלא על רצח. לקחתי את הסיכון...) התחלתי להתווכח איתו, המשפט שהיה הכי זכור לי זה "אתה רוצה מלחמה? אתה תקבל את האמא של המלחמות. מעכשיו אני מערב משטרה!"

השכן נכנס הביתה בבושת פנים, אני עדיין נשארתי שם כמה דקות ונכנסתי פנימה.

מאז היו 4 שנים של שקט, עד שלפני חודש החליטה שכנה אחרת לבדוק אותי וחנתה לי בחנייה במשך יומיים רצוף.

ביום השני חזרתי מהעבודה וחשבתי שהיא כבר הזיזה את הרכב, ואני קולט את הרכב שלה אצלי בחנייה.

אני צופר- אף אחד לא יוצא. יום שישי ב- 14:30 בצהריים.

חסמתי את הרכב שלה, יצאתי ממנו (אפילו בלי לשים מגן שמש ובלי להוריד את הפאנל של הרדיו) וציפצפתי לה בדלת. היא פתחה בפיג'מה, כל הבית חשוך (שנת צהריים...), ובלי לומר מילה היא התנצלה והזיזה את הרכב.

שבוע אח"כ היא החנתה את הרכב שוב, הפעם הרכב לא היה ברשותי ולא היה לי עם מה לחסום אותה.

כשאני גר בקומה שנייה, והיא בקומה הראשונה, הגיע להזמן להכניס למערכה את הכיסאות של הפינת אוכל, והתחלתי לגרור אותם מעל הסלון של הדירה שלה. בדיוק אחרי 10 דקות היא יצאה, עשתה רוורס ועברה לחנייה ליד.

אלו סוג האנשים שאסור להראות להם שאתה חלש, אחרת הלך עליך.

אני בחיים שלי לא רבתי לא מילולית, לא בצעקות ובטח ובטח שלא מכות. אבל על דבר כזה לא יכולתי לשתוק.

פורסם

יש רק משהו אחד לא ברור לי בסיפור שלך...שאתה רושם חניה פרטית עם מס רכב.. הכוונה היא חניה בטאבו? כי אם ז\ה בטאבו אז למה לא לשים פשוט עמוד או כל דבר אחר למניעת כניסת זרים?

פורסם

אכן מקרה מרתיח דם.

העצה שלי היא לא להתעסק איתו בכלל וברגע שהוא משחרר את החניה להזמין אחת ולתמיד מחסום אישי או עמוד כזה כמו שהיציעו לך, רק במידה והחניה הזו רשומה בטאבו ! .

שום נקמה ושום כלום לא יעזור, אתה רוצה לא לישון בלילות? למה לך את הדברים האלה ?

ותסגרו כבר את הנושא הזה :roll:

פורסם
שאתה רושם חניה פרטית עם מס רכב.. הכוונה היא חניה בטאבו? כי אם ז\ה בטאבו אז למה לא לשים פשוט עמוד או כל דבר אחר למניעת כניסת זרים?

יש לי מסמכים מהקבלן (אני יד ראשונה בדירה) ושרטוטים שמאשרים שזאת החנייה שלי. בזמנו אפילו הקבלן בעצמו הפיק שלטים שעליהם כתוב השם משפחה כדי שלכל משפחה יהיה שלט בחנייה.

לגבי הטאבו אני חושב שלא, משום שהקבלן פשט את הרגל וברח מבלי לרשום את הדירות והחניות בטאבו.

כל הרחוב, כל הבינינים וכל החניות לא רשומות בטאבו, אבל כל אחד שם לעצמו שלט. מדובר ברחוב ללא מוצא רק לדיירי הרחוב עם חניות פרטיות, שלמעלה באגף העליון יש מיליון חניות על הכביש וכל אחד יכול להחנות שם, אלו חניות לא פרטיות. אז יוצא שאני לא יכול לסגור שום חנייה.

למעשה שלחו לי לא מזמן מכתב שאם אני רוצה אני יכול לרשום את הדירה והחנייה בטאבו אז זה בטיפול.

פורסם

עצתי הידידותית היא דבר ראשון(וחבל שזה לא נעשה עד היום) לרשום את החניה בטאבו ואם צריך עזרת עורך דין ,אז להעזר,לפי מה שאתה אומר שילמתם עבור החניה ולכן היא אמורה להיות שלכם בטאבו..זה משמעותי יותר אם תרצו למכור את הדירה.

דבר שני ניתן לשים שער חשמלי למניעת כניסת זרים לחנייתץ הבניין ולך אישית עמוד בחניה הפרטית.

• תוכן חדש...