Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרגיש מטופש להיות "המבוגר האחראי" בשרשור הזה, אבל, מנסיון עם שכן שאהב את החניה שלי (שלו לא היתה מקורה) הדברים האלה לא נגמרים טוב אף פעם.

א. חסמתי אותו וכשהוא צלצל לי בדלת אמרתי לו שאני יוצא ל30 יום אבט"ש בשטחים (הייתי חייל,השנה 1993) וכשאחזור אשחרר אותו. תוך 10 דקות היתה ניידת עם שוטרים שהתעלמו לחלוטין מהעובדה שהוא אצלי בחניה שרשומה על שם הורי בטאבו (שזו עבירת השגת גבול) ואמרו לי שהעבירה היא שאני חוסם אותו ואם אני לא מזיז את האוטו הוא יפרץ ויוזז ואני אעצר (!!!)

ב. הנצחון של הבריון גרם לו להמשיך. הבנתי שמהמשטרה לא תבוא לי הישועה. ירדתי באישון לילה לחניה עם בקבוק (גדול,לא המיכלים הצ'וקומוקו מאייס) של דבק 3 שניות. מילאתי לו את כל המנעולים של האוטו ובתור צ'ופר הדבקתי לו גם את הכפתור של האינטרקום. במצב לחוץ. למחרת בבוקר נסעתי לצ'מפיון מוטורס לקנות לחיפושית שלי: שני פנסים קידמיים,פנס אחד אחורי,וישרים כולל זרועות ואנטנה לרדיו.

ג. עברו כמה שבועות,לא הייתי הרבה בבית, בכ"ז צבא וכאלה. סופ"ש שלם חיכיתי לו יחד עם 2 חברים יס"מניקים שיגיע ויחנה. עבר דירה ה@#$^$ מסתבר שהוא גר שם בשכירות.

15 שנה אחרי אני יכול לומר שמזל שזה נגמר כך. שני חברי קצינים בכירים היום. שטות כזו היתה יכולה לגמור להם את הקריירה. הרי הגיבור הגדול היה רץ להתלונן. כמו שהתלונן שחסמתי אותו.

עמוד. עמוד. עמוד.

לא נכנסתי לקישור. אבל אני מכיר. יש כאלה נחמדים עם שלט. זה עולה גרושים ואפילו די מגניב. ופותר את הבעיה סופית.

לא לחסום את החניה כשהוא בפנים פשוט, תסגור כשאתה יוצא.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בצורה הכי מתורבתת שיש , אנו בני אדם , למה תמיד לחשוב על הורדת צמיגים ושבירת חלונות?

כשהוא יגיע ליסוע ברכב או כשייכנס לחנייה תאמר לו יפה , "אחי תזיז את הרכב בבקשה מפה , זוהי החנייה הקבועה שלי והרכב שלך מפריע נורא" , לאחר שפה שכזו כל בן אדם נורמלי ומתורבת יסיע את הרכב שלו לחנייה אחרת לייד ולא ייכנס לעימות איתך.

במידה והחנייה פרטית שלך , כלומר נמצאת בשטח ביתך אתה יכול להזמין לו משטרה והרכב שלו יגרר למגרש המשטרה.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אני קורא את השרשור הזה ומתרתח.

הכעס שלי הוא לא על הערס שמרשה לעצמו להתנהג כך, אני כועס על המשטרה. העבירות הגדולות מתחילות תמיד בדברים הקטנים: כאן נכנסים לחנייה של מישהו אחר (וצוחקים על ה"אשכנזי" שאח"כ עוד מבקש ממך יפה להזיז את הרכב), שם "שוכחים" לשלם על דברים בחנות, בשלב הפריצות המשטרה עדיין אימפוטנטית ורק כשזה מגיע לשוד ולאלימות נגד קשישים אז הם מניחים בצד את השווארמה ומתחילים לזוז (כתבתי ל"זוז" ולא ל"עבוד" ולא במקרה).

האם חדלי האישים האלה לא מבינים שהאירוע ה"פעוט" הזה יכול בקלות להתדרדר לאלימות קיצונית? הרי לא צריך הרבה כדי להצית את הפתיל וזה יכול להסתיים באירוע שמגיע לחדשות.

במקום למנוע בעיות כשהן עדיין קטנות, נותנים לסיטואציה עם פוטנציאל נפיץ להמשיך ולהתגלגל הלאה.

אסיים בציטוט מספר שופטים שאקטואלי היום יותר מתמיד: "ובעת ההיא אין מלך בישראל ואיש הישר בעיניו יעשה..."

פורסם

צריך להודות בזה, כולנו נקמנים. הדבר הראשון שעולה לכולם לראש זה לעשות לו נזק כלשהו כדי שילמד. כולם הרי יודעים שאם יעשו לו נזק הוא לא ישב על זה בשקט (אף אחד לא היה יושב בשקט על זה) ובגלל שלא צריך להיות גאון כדי לקלוט מי עשה לו את הנזק הזה אז התגובה לא תאחר לבוא. מה הטעם? להכנס למעגל של נקמנות? הרי אף אחד לא יצא פה מנצח או עם חיוך על הפנים.

אני חוזר על מה שאמרתי קודם. תתקין מחסום עמוד אישי ותאמין לי שתצא מכל הסיפור הזה בהרגשה הטובה ביותר.

תעדכן אותנו מה החלטת לעשות:)

פורסם

אני מניח שניתן לגרור את הרכב ולחייב את בעל הרכב בתשלום כאשר הוא רוצה לשחררו.

חוץ מזה הייתי כותב מכתב לעיריה ו/ו למשטרה עם פרוט תלונתי ופשוט מציק להם עד שהם יטפלו בבעיה.

נסיון מוכיח כי אזרח שמתעקש - מקבל התייחסות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש פה כמה שהציעו שהוא יחכה וידבר איתו.

הבן אדם הסביר לכם שהוא לא מופיע לייד הרכב ובטח שהוא לא יחכה לו שם כל היום בכדי לדבר איתו.

הציגו פה אלפי פתרונות,קח אחד ותיישם אותו.

אחרת זה ימשך עוד כמה ימים טובים.

אורן רייס פרסם על זה מאמר לפני מספר ימים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3574576,00.html

נראה לי שלמאמר הזה מגיע אשכול,מה אתם אומרים ?

פורסם

מניסיון קודם, הניסיון הכי טוב שלך יהיה להתקשר למשטרה - ולומר שישנו רכב חשוד, ששוכן בחניה הפרטית שלך, שהונח שם לפני מס' ימים ע"י ערבי (כן מה לעשות זה עובד), ואתה מפחד להתקרב לשם - יעזור אם תעביר את המידע בבניין שלך, מה שיגרום לעוד מס' אנשים להתקשר , וכך תבוא הישועה.

אצלי זה עבד מעולה - הדלקתי את וועד הבית , והיא כבר עשתה בלאגן

פורסם

אתה יכול לעשות מזה כסף, ולא מעט:

בתור עו"ד הייתי ממליץ לך על:

1. לצלם ת'אוטו כמה פעמים ביום עם ציון שעה ותאריך,

2. להגיש תלונה במשטרה על השגת גבול, מטרד

3. לגשת עם התלונה והצילומים למשרד עו"ד, בצירוף הוכחות שהחנייה פרטית

4. המשרד יאתר את בעלי הרכב דרך מס' לוחית הזיהוי ויגיש תביעה משפטית- תבקש גם פיצויים-

5. תוך 24 שעות בעל הרכב יקבל צו להזיז ת'רכב

6. במידה והרכב לא הוזז בפרק הזמן שקבע השופט, המשטרה תזיז אותו ותחייב ת'בעלים בהוצאות

7. אתה תקבל פיצויים ותלך עם חיוך בדרך לבנק

*תקבל פיצוי ללא צורך בהוכחת שום נזק שנגרם לך

*אם כן תוכיח נזק, תקבל פיצוי מוגדל, אלפי שקלים

### נא להימנע מיעוץ לא מבוסס, ומשימוש בת' במקום ב"את ה" ###

### תודה, ההנהלה ###

פורסם
מניסיון קודם, הניסיון הכי טוב שלך יהיה להתקשר למשטרה - ולומר שישנו רכב חשוד, ששוכן בחניה הפרטית שלך, שהונח שם לפני מס' ימים ע"י ערבי (כן מה לעשות זה עובד), ואתה מפחד להתקרב לשם

כל מי שחושב שחבלן יכול לאתר את בעלי הרכב טוב יותר מהמוקד, טועה. כל מי שחושב שחבלן ידרוש לגרור את הרכב, טועה. וכל מי שחושב שחבלן גורם נזק, גם כן טועה.

תסמכו עלי בנושא הזה. אני קצת מכיר את עבודת החבלן מקרוב.

אתה יכול לעשות מזה כסף, ולא מעט:

בתור עו"ד הייתי ממליץ לך על:

1. לצלם ת'אוטו כמה פעמים ביום עם ציון שעה ותאריך, רק במידה ואני באמת מתכוון לתבוע אותו

2. להגיש תלונה במשטרה על השגת גבול, מטרד בוצע. התיק נסגר מחוסר עניין לציבור.

3. לגשת עם התלונה והצילומים למשרד עו"ד, בצירוף הוכחות שהחנייה פרטית

4. המשרד יאתר את בעלי הרכב דרך מס' לוחית הזיהוי ויגיש תביעה משפטית- תבקש גם פיצויים-

5. תוך 24 שעות בעל הרכב יקבל צו להזיז ת'רכב צו שופט עולה קרוב ל5000 שקל.

6. במידה והרכב לא הוזז בפרק הזמן שקבע השופט, המשטרה תזיז אותו ותחייב ת'בעלים בהוצאות

7. אתה תקבל פיצויים ותלך עם חיוך בדרך לבנק

*תקבל פיצוי ללא צורך בהוכחת שום נזק שנגרם לך

*אם כן תוכיח נזק, תקבל פיצוי מוגדל, אלפי שקלים

כל מה שהצעת זה בגדר תביעה. אני מעדיף להימנע מזה מכמה סיבות..

1. בתי המשפט בארץ גרועים מ-א-ד. אין לי טיפת אמון במערכת המשפט.

2. תביעה עולה לא מעט כסף, ולוקחת המון זמן.

3. לא מן הנמנע שבית המשפט יקל עם משיג גבול בחניה מאחר והעבירה איננה חמורה.

4. גם אם בסופו של דבר זוכים, המטרד שבתביעה גדול מאד.

פורסם
צריך להודות בזה, כולנו נקמנים. הדבר הראשון שעולה לכולם לראש זה לעשות לו נזק כלשהו כדי שילמד.

כל מי שלמד את תורת המשחקים מבין שרגש הנקמה הוא הכרחי לצורך ההשרדות של הפרט והחברה בסביבה עויינת.

אלפי שנות אבולציה השאירו בחיים רק את הפרטים שהחזיקו ברגש הזה, האחרים נמחקו.

למה? כי עם אחד שנוקם אף אחד לא מתעסק ואף אחד לא מאיים עליו.

זו הסיבה שארגוני פשע מקפידים לנקום במלשינים בצורה איומה, כשפוחדים מארגון הפשע יותר מאשר מהמשטרע אז הפושעים הופכים לדגים ודגים כידוע לא מדברים (ע"ע סוגיית 'דילמת האסיר').

פורסם

ואני חשבתי ש"דילמת האסיר" היא השאלה- האם להרים את הסבון או לא?

מסכים איתך שלא צריך לשתוק על רמיסה גסה של זכויות אבל ישנן עוד דרכים חוץ מפגיעה פיזית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...