Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה אני שומע דבר כזה שלא גוררים רכב מתוך הבניין

אני הזמנתי משטרה שהם הזמינו עיריה ושלפו את הרכב מתוך החניה שלי

גם אותו מקרה של שכן שנידב את החניה שלי להורים שלו שטסו לחופשה, ולא היה ניתן לאתר את הבעלים.

הרכב חיכה לו בחניו העיריה עם דו'ח

אפילו לא נדרשתי להציג מסמכים, על החניה שלי היה שלט עם מספר הבית, הם בדקו וראו שעל דלת האינטרקום מופיע השם משפחה שלי באותו מספר דירה וזהו'.

משטרת/עיריית נתניה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם בן אדם רואה שלט "חנייה פרטית" וחונה אז כנראה שהפתק גם לא יעזור.

מה שמוזר זה שהוא השאיר את האוטו פתוח ועוד ל4 ימים,זה נשמע הזוי או כאילו מישהו פה מנסה לעשות משהו בכוונה.

סתם לסקרנות באיזה סוג רכב מדובר ?

פורסם

תזמין גרר. גרור אותו, וכשהוא ירצה את האוטו שלו בחזרה, תבקש תשלום על הגרירה, לא יותר. גרירה על חשבון משיג הגבול היא דבר מקובל.

הרעיון של מחסום גם כן לא רע. תתקין את המחסום עכשיו, כשהרכב שלו בפנים. תגרום לו לחפש אותך, לבזבז זמן.

עוד אפשרות, חבר השתמש בה- תתקשר למשטרה, תאמר שיש רכב חשוד בחניה שלך. לא סתם רכב שמשיג גבול, אלא רכב חשוד. במקרה ההוא חבלן + פורץ משטרתי סידרו את הבעיה.

אסף.

פורסם

תשאיר לו מכתב על הרכב ותודיע לו שמדובר בחניה פרטית ושאתה מבקש לא להחנות שם יותר.

אם הוא ימשיך, תתקשר למשטרה ותדווח על רכב חשוד שחונה אצלך בחניה. הם כבר ישלחו חבלן שיאתר תוך שניות את בעל הרכב והרכב יפונה משם סביר להניח שהוא כבר לא יחנה לך יותר בחניה. וזה מניסיון אישי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תזמין מחסום עמוד כשהרכב שלו חונה לך בחניה וככה תראה לו מי הבוס8)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

תעשה, תזמין, תגרור, תצמיד פתק, לך למקדונלדס...

הרבה נאמר בשרשור הזה.

ולפותח השרשור, המלצה שלי היא לא להתעסק עם הב"מ.

תזמין פורץ לרכב, תקע מברג בסטרטר, תזיז אותו לחניה כחול לבן ותן לעירייה לעשות את העבודה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
תעשה, תזמין, תגרור, תצמיד פתק, לך למקדונלדס...

הרבה נאמר בשרשור הזה.

ולפותח השרשור, המלצה שלי היא לא להתעסק עם הב"מ.

תזמין פורץ לרכב, תקע מברג בסטרטר, תזיז אותו לחניה כחול לבן ותן לעירייה לעשות את העבודה.

במקום לשלם כסף לפורץ,עדיף לשלם כסף למחסום (כמו שנאמר פה) וככה הוא יפתור את הבעיה לעכשיו ולעתיד.

גם יחסום אותו ויראה לו איך הולכים ברגל כמה ימים וגם יעשה לעצמו מחסום שמקרה כזה לא יחזור בעתיד.

פורסם

מרתיח אותי לקרוא על חוצפה כזו של אנשים.

לפעמים בא לי שיהיה לי רכב גרוטאה שאני אוכל לחסום איתו או להתנקם בכל החוצפנים שהיו נכנסים לחנייה הפרטית שלי (מדי פעם).

כיום אני גר בבניין עם חניה תת קרקעית, שרוב המקרים שלא תקרה טעות כזאת. אבל בכל זאת יש לי נסיון עם מקרים כאלה,במיוחד בחניה הפרטית שלי בעבודה שנכנסים גם אליה כל מיני חוצפנים שבדרך כלל משלמים ביוקר, כי אני מקפיץ אליהם אבטחה.

לדעתי זאת רשלנות של כל הבניין שלכם שאין מחסום שמונע כניסה של גורמים לא רצויים.

היום זה אצלך, מחר זה אצל מישהו אחר, ומחרתיים העדר מחסום יעודד גניבת רכבים מהבניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הפיתרון הכי טוב זה פשוט לחכות לו שהוא יחזור לרצוח אותו ולהחביא אותו בבגאז' של הרכב שלו...

ועכשיו ברצינות:

תחכה שהוא יפנה את החניה, תזמין 2 עמודים שמתחברים לרצפה ותסיים עם הסיפור הזה.

אני לא הייתי מציע לדבר איתו או לפנות אליו בשום דרך.

ואייל מי אמר שצריך גרוטאה בשביל זה...

תקנה ב.מ.וו E30 גם יפה וגם אופה ויש לה פח יותר חזק מקיר לבנים

כבר יצא לי לחסום איזה אידיוט שחשב שבגלל שיש לו מרצדס חדשה אז מותר לו

להחנות בחניה שלי, ותאמין לי שאחרי שהוא הבין שהטמבון שלו ישבר הרבה יותר מהר מהפח של הרכב שלי

הוא לא העז להחנות יותר במקום שלי

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כבר הציעו כאן הצעה מעניינת.

תתקשר למשטרה,תגיד להם שרכב לא מזוהה וחשוד חונה לך בחניה ולא מזיזים אותו(אל תגיד מס' ימים כי אז ישאלו למה רק עכשיו נזכרת להתקשר),תגיד שאתם חושדים שזאת אולי מכונית תופת כי אנשים ראו שגבר בעל חזות ערבית השאיר את הרכב,לפי דעתי המשטרה לא יזלזלו בשיחה ויגיעו עם חבלן,הם יפרצו את הרכב ובמידה ולא יסכימו לגרור אותו לחניון משטרתי או עירוני ,מכיוון שזוהיא חניה פרטית,אז הרכב לפחות יהיה פתוח ותוכל להוזיז אותו.

פורסם
אני לא ילאה אתכם בהוכחות ובהצתדקויות מיותרות מאחר ואני לא מבקש חוות דעת האם אני צודק או לא. קחו בבקשה את הפרטים כעובדות.

מדובר ברכב שחונה אצלי בחניה פרטית (טאבו) במשך זמן לא מבוטל. הוא הופיע לראשונה לפני שבועיים בערך, חנה במשך 4 ימים (ברצף) ונעלם. היום הוא שוב הופיע ולא נראה שהוא הולך להרשות לי לחנות הלילה או בלילות הבאים בחניה שלי.

אני יכול לומר בוודאות שמדובר בבן מיעוטים לא מהאזור. נראה שהוא כבר קיבל כמה דוחות חניה בחודשים האחרונים (רואים את הדוחות בתוך הרכב). לא ברור מה הוא עושה פה ולמה.

אז כמובן שהוגשה תלונה במשטרה, ניסיון לאתר את בעל הרכב לא צלח. לא נראה שלמשטרה יש פתרון מאחר והם לא גוררים רכב שחונה בחניה פרטית בטענה שהוא לא עובר שום עבירת תנועה ולא מפריע. כנ"ל העיריה.

ברור שאחרי הפעם האחרונה שהוא "קיבל" חניה מקורה חינם למשך 4 ימים, הפעם הוא לא היסס ובחר כמובן באותה החניה.

עכשיו, חוץ מלשבור לו את כל החלונות ולחתוך לו את הצמיגים - מה שאני לא אעשה כי (לצערי) אני לא כזה, מה אתם הייתם עושים ?

קיבלת כבר עצות רבות, כך שעצה נוספת מיותרת. בכל זאת יש נקודה אחת שמסקרנת אותי : איך אתה יודע שמדובר בבן מיעוטים ? מספר מיוחד עם האות ע' ? סוג האוטו ? קוראן על הכסא ? סתם סקרנות.

פורסם

קח טוש לורד שחור ותרשום לו על השמשה שזו חניה פרטית ובפעם הבאה הרכב שלו יינזק.

זה יעביר את המסר ולא יגרום לו לרצות לנקום בך.

• תוכן חדש...