Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ילאה אתכם בהוכחות ובהצתדקויות מיותרות מאחר ואני לא מבקש חוות דעת האם אני צודק או לא. קחו בבקשה את הפרטים כעובדות.

מדובר ברכב שחונה אצלי בחניה פרטית (טאבו) במשך זמן לא מבוטל. הוא הופיע לראשונה לפני שבועיים בערך, חנה במשך 4 ימים (ברצף) ונעלם. היום הוא שוב הופיע ולא נראה שהוא הולך להרשות לי לחנות הלילה או בלילות הבאים בחניה שלי.

אני יכול לומר בוודאות שמדובר בבן מיעוטים לא מהאזור. נראה שהוא כבר קיבל כמה דוחות חניה בחודשים האחרונים (רואים את הדוחות בתוך הרכב). לא ברור מה הוא עושה פה ולמה.

אז כמובן שהוגשה תלונה במשטרה, ניסיון לאתר את בעל הרכב לא צלח. לא נראה שלמשטרה יש פתרון מאחר והם לא גוררים רכב שחונה בחניה פרטית בטענה שהוא לא עובר שום עבירת תנועה ולא מפריע. כנ"ל העיריה.

ברור שאחרי הפעם האחרונה שהוא "קיבל" חניה מקורה חינם למשך 4 ימים, הפעם הוא לא היסס ובחר כמובן באותה החניה.

עכשיו, חוץ מלשבור לו את כל החלונות ולחתוך לו את הצמיגים - מה שאני לא אעשה כי (לצערי) אני לא כזה, מה אתם הייתם עושים ?

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב לא מפריע לתנועה ולא עובר שום עבירה? ונמצא בשטח הפרטי שלך?

אני הייתי מזיז אותו קצת כדי שכן יפריע לתנועה, אם יש לך מכר עם רכב שטח\טנדר\משאית - זה יעזור. אם לא - גם רכב ליסינג יכול להוות פתרון.

האם הרכב אוטומטי? האם הילוך משולב?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דיברת איתו? השארת לו פתק?

אולי הוא חושב שהחניה עזובה?

אתה לא חייב לחתוך לו את הצמיגים, בשביל התחלה תבטיח לו שזה בדיוק מה שתעשה אם הרכב שלו ימשיך לחנות בחניה הפרטית שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כלכך הרבה אנשים אמרו לי את זה, אבל בפעם הקודמת שהוא חנה פה. אז הוא שכח לנעול את האוטו.

היום הוא נעול אז זה רק במשיכה ואין לי כלכך איך למשוך אותו. אגב, גיר אוטומט. במצב חניה.

פורסם
דיברת איתו? השארת לו פתק?

אולי הוא חושב שהחניה עזובה?

לא דיברתי איתו כי אין לי מושג מי זה. אני גם לא יודע מה הוא עושה פה.

אני יכול להבטיח לך שהחניה לא נראית עזובה. זה חניה מתחת לבית ויש בה עוד רכבים. ואם זה לא מספיק, יש שלט חניה פרטית.

פורסם

במקרה שאת החוק לא מעניין הסיפור שלך, והם לא כל כך טורחים לעשות משהו בנדון, אתה צריך לקחת את החוק לידיים, כנס לרכבו גם אם זה דורש פריצה ותזיז אותו מהחניה שלך, כשהוא יהיה באמצע הכביש או במקום שמפריע לתנועה, המשטרה / עירייה יטפלו בזה תוך כמה רגעים ואז הוא ימצא את הרכב שלו באחד ממגרשי הגרירה.

פורסם
לא דיברתי איתו כי אין לי מושג מי זה. אני גם לא יודע מה הוא עושה פה.

אני יכול להבטיח לך שהחניה לא נראית עזובה. זה חניה מתחת לבית ויש בה עוד רכבים. ואם זה לא מספיק, יש שלט חניה פרטית.

הוא חנה 4 ימים, לא אמרו לו כלום, לא השאירו פתק, לא גררו את הרכב, לא חתכו צמיגים - מבחינתו החניה עזובה ואפשר להמשיך לחנות בה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יכול להציע לך פתרון שיגרום לך להפסיק לדאוג מהנושא הזה אחת ולתמיד. כשאתה אומר חניה מקורה אתה מתכוון לחניה לרכב אחד עם קירות/עמודים משני הצדדים? אם כן, אז בפעם הבאה שהרכב יעזוב (והוא יעזוב), תתקין מחסום אישי בחניה שלך. לדעתי זה יותר משווה את ההשקעה הכספית.

הנה לינק לדוגמא עם מחסומים (מחסומי עמוד). תתקשר ותבקש הצעת מחיר, זה יחסוך לך הרבה דאגות לעתיד.

http://www.ofergates.com/lhe/acontent%20catalogue/c4852.php

פורסם
במקרה שאת החוק לא מעניין הסיפור שלך, והם לא כל כך טורחים לעשות משהו בנדון, אתה צריך לקחת את החוק לידיים, כנס לרכבו גם אם זה דורש פריצה ותזיז אותו מהחניה שלך, כשהוא יהיה באמצע הכביש או במקום שמפריע לתנועה, המשטרה / עירייה יטפלו בזה תוך כמה רגעים ואז הוא ימצא את הרכב שלו באחד ממגרשי הגרירה.

אתה צודק , אבל , וזה אבל גדול אל תפרוץ לו לרכב, פשוט תזמין גרר שיזיז את הרכב שיעמוד באמצע הכביש או שימקם אותו באמצע המדרכה...

אם תפרוץ לו לרכב עוד יאשימו אותך בפריצה והוצאות עליך למרות שאתה צודק לחלוטין (לצערינו כמו המקרה של שי דרומי)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הרכב אוטומטי ואין לך איך לגרור אותו?

הנה 2 אופציות יצירתיות:

אני מניח שלא מדובר על משהו סופר חדש (אגב מה סוג הרכב?)

תתכופף מחת לבלמים האחוריים ומצא את הכבל של בלם היד, תחתוך אותו.

הנה עשית חצי עבודה.

תשאיל ממקדונלדס הקרוב לביתך 2 מגשים, תרים את האוטו על ג'ק שים את המגשים מתחת לגלגלים הקדמיים, תביא כמה חברים ותדחפו את הרכב לכביש.

*את תשכח להצמיד פתק שחתכת לו את הברקים.

אם אתה מהטיפוסים המשעממים שלא אוהבים לעשות שטויות:

פשוט תזמים גרר שיזיז אותו למרכז הכביש ותתקשר למשטרה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני לא ילאה אתכם בהוכחות ובהצתדקויות מיותרות מאחר ואני לא מבקש חוות דעת האם אני צודק או לא. קחו בבקשה את הפרטים כעובדות.

מדובר ברכב שחונה אצלי בחניה פרטית (טאבו) במשך זמן לא מבוטל. הוא הופיע לראשונה לפני שבועיים בערך, חנה במשך 4 ימים (ברצף) ונעלם. היום הוא שוב הופיע ולא נראה שהוא הולך להרשות לי לחנות הלילה או בלילות הבאים בחניה שלי.

אני יכול לומר בוודאות שמדובר בבן מיעוטים לא מהאזור. נראה שהוא כבר קיבל כמה דוחות חניה בחודשים האחרונים (רואים את הדוחות בתוך הרכב). לא ברור מה הוא עושה פה ולמה.

אז כמובן שהוגשה תלונה במשטרה, ניסיון לאתר את בעל הרכב לא צלח. לא נראה שלמשטרה יש פתרון מאחר והם לא גוררים רכב שחונה בחניה פרטית בטענה שהוא לא עובר שום עבירת תנועה ולא מפריע. כנ"ל העיריה.

ברור שאחרי הפעם האחרונה שהוא "קיבל" חניה מקורה חינם למשך 4 ימים, הפעם הוא לא היסס ובחר כמובן באותה החניה.

עכשיו, חוץ מלשבור לו את כל החלונות ולחתוך לו את הצמיגים - מה שאני לא אעשה כי (לצערי) אני לא כזה, מה אתם הייתם עושים ?

אם תבצע את אחד המעשים הוונדליסטיים שכבר המליצו לך,הוא לא יתבע אותך, אבל רוב הסיכויים שאת הרכב שלך (שתעמיד באותה החניה) בעתיד תמצא עם בלם יד או צמיגים חתוכים (ואולי לא פעם אחד). וזה, אני מבין, לא בדיוק מה שאתה רוצה.

תשאיר לו פתק או, אם זה לא יעזור והרכב שלו ימשיך לחנות אצלך, תקנה עמוד (כמו שגולף המליץ לך).

אני מדבר מתוך הגיון בריא והכרות קרובה עם הקליינטים כמו שלך, תאמין לי שאתה לא בנוי לזה.

פורסם
אם תבצע את אחד המעשים הוונדליסטיים שכבר המליצו לך,הוא לא יתבע אותך, אבל רוב הסיכויים שאת הרכב שלך (שתעמיד באותה החניה) בעתיד תמצא עם בלם יד או צמיגים חתוכים (ואולי לא פעם אחד). וזה, אני מבין, לא בדיוק מה שאתה רוצה.

זה בדיוק הסיבה שאני נמנע מלגרום לו נזק.

• תוכן חדש...