Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתרון הוא מאוד פשוט,

1. מצא מישהו שיודע לפרוץ לרכב ללא נזק, במקרה הגרוע תזמין פורץ מקצועי ותגיד לו ששכחת את המפתחות.

2. שחרר את בלם היד, העבר לניוטרל, ועדיף גם לשם מגשים של מקדונלדס מקדימה כמו שהוצע לך קודם, ככה שתוכל לנווט ולסובב את הרכב.

3. דחוף את הרכב עד הרחוב, בצורה שיפריע לתנועה ולכביש הציבורי.

4. צלצל לעירייה ותדווח על רכב שחוסם את הרחוב.

העירייה תגרור את הרכב ואתה לא נאלצת לעסוק בונדליסם.

פתרון קל יותר - קשור את הרכב עם כבל לרכב אחר - רצוי 4X4 ושלוף אותו מהחניה לכביש ציבורי - שם תחזור לסעיף 4 :-)

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הפתרון הוא מאוד פשוט,

1. מצא מישהו שיודע לפרוץ לרכב ללא נזק, במקרה הגרוע תזמין פורץ מקצועי ותגיד לו ששכחת את המפתחות.

2. שחרר את בלם היד, העבר לניוטרל, ועדיף גם לשם מגשים של מקדונלדס מקדימה כמו שהוצע לך קודם, ככה שתוכל לנווט ולסובב את הרכב.

3. דחוף את הרכב עד הרחוב, בצורה שיפריע לתנועה ולכביש הציבורי.

כנראה שרובכם לא הבנתם אותי. הרבה תגובות היו בסגנון הזה אבל לצערי אני לא מתכוון לעבור על החוק.

אולי יש אנשים (כמו זה שבגללו נפתח השרשור) שלא ממש אכפת להם הסיכוי, ואפילו הקטן ביותר, לתיק פלילי, אבל אני לא מאלה.

תודה לכולם על התגובות.

פורסם

האמת הברירות אשר בידך בצורה חוקית אינן רבות, וזאת תודות לפעילותה הקדחתנית של משטרת ישראל.

חונה לך בחניה לטווח ארוך, גרר ולהוציא את הרכב , לשים אותו בצד השני של העיר על אדום לבן, העיריה כבר תמצא אותו.

אם תחכה לחוק, אתה שנים תחכה לחניה שלך חזרה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא מבין מה ההתלבטות. אתה לא רוצה לעבור על החוק? תזמין גרר. הוא יגרור את הרכב והבעלים יאלץ להתמודד עם זה לבדו ולשלם את הוצאות הגרירה והחניה במגרש.

פורסם

יניב

עברו 6 ימים מאשר שפרסמת את ההודעה.

הנבלה עדיין אצלך בחנייה?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
הפתרון הוא מאוד פשוט,

זו הצעה מאוד גרועה, לערב אזרח חף מפשע בדבר פלילי, ללא ידיעתו.

פורסם

בנאדם נורמטיבי ושומר חוק מגלה רכב בחנייה הפרטית שלו.

מה אתם מציעים ? להרוס, לשבור ,לקרוע לו את הצורה, לשרוף ,לנתץ ,לחסום ,נקמה!

אבל מה אם אותו זר אינו נורמטיבי ושומר חוק? ומה אם אותו זר ינקום על הנקמה?

הרי הזר יודע איפה אתה גר וגם איזה רכב יש לך. אתה לא יודע עליו כלום.

אף אחד לא שמע פה על מקרי רצח בגלל חנייה?

פתרונות? רק במסגרת החוק. רצוי להפעיל קשרים במשטרה, אם אתה מכיר שוטר דבר איתו ,יש כאן עבירה של השגת גבול והמשטרה צריכה לגרור אותו -אבל- אותו זר ידע שאתה התלוננת ועלול לנקום.

מה עושים ? סבלנות כשהוא יעלם שים עמוד.

נכון שזה פיתרון פחדני משהו אבל אני מעדיף להיות אריה פחדן בחיים מאשר שפן אמיץ שתלוי בקצה מחזיק המפתחות של איזה עבריין מקצועי.

פורסם

כשאני פעם חסמתי רכב באיזה אתר נופש פרטי, הוא לא ניסה לחפש אותי אלא שבר לי חלון והזיז את הרכב.

למחרת כשראיתי את אותו הרכב שברתי לו חלון בחזרה. מאז לא שמעתי ממנו.

אני הייתי מדביק לו פתק עם בקשה לא להחנות שם יותר ומחכה בסבלנות שהוא יבוא להוציא את הרכב.

אם זה יקרה שוב, אז אני לא רואה ברירה חוץ מלהזיז לו את הרכב אל מחוץ לחנייה הפרטית (ללא פגיעה ברכב). אם זה לא יובן, מה שנשאר לך זה להזיז שוב את האוטו ולהתקשר למשטרה ולדווח על רכב לא מוכר וחשוד שחונה ברחוב לידך.

כל זה אם אתה לא רוצה להשקיע בסוג של חסימה כמו שהציעו לך פה, אני באופן אישי לא מוכן למגן את השטח והבית מפני חולרות אלא אם הם משלמים בעבור המיגון.

ודרך אגב, אם האדם הוא אכן עבריין (כמו שאתם רומזים כל הזמן שהוא עלול להיות), גם אם תשים מחסום והוא החליט שאתה הפראייר שתספק לו את החנייה - הוא יפנה את המחסום בדרך זו או אחרת. ואז מה?

בריאות לכולם!

פורסם
אני לא מבין מה ההתלבטות. אתה לא רוצה לעבור על החוק? תזמין גרר. הוא יגרור את הרכב והבעלים יאלץ להתמודד עם זה לבדו ולשלם את הוצאות הגרירה והחניה במגרש.

גם זה עבירה על החוק.

יניב

עברו 6 ימים מאשר שפרסמת את ההודעה.

הנבלה עדיין אצלך בחנייה?

עדיין חונה. הרכב לא זז מהמקום.

פורסם

שמע- אתה חייב להתקשר למשטרה/עיריה ולהתלונן על רכב חשוד שחונה אצלך חניה ולא זז ממקומו כבר תקופה ארוכה מאוד.

מבחנתך אין מדובר בהשגת גבול גרידא כי אם בסיכון בטחוני/פלילי כלשהו.

זרום עם זה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האם יש משהו חשוד ברכב כמו חוטי חשמל או בלוני גז לידו או משהו בסגנון שיכול להקפיץ כוחות לשם? זה חשוב כי הרכב יכול לשמש רכב מילוט לפורצים בסביבה במקרה הטוב ובמקרה הרע רכב תופת. זו חובה להודיע למשטרה על רכב חשוד.

האם אתה יכול לראות מדבקות של מוסכים שטיפלו ברכב אולי תתקשר למוסך - הם יכולים למסור שם הבעלים אם יהיו נחמדים...

פורסם

תתפלא מה המשטרה\עיריה יכולות לעשות אם הן רק רוצות.

סיפור קצר (ישן אבל עדיין רלוונטי..):

איש אחד התכונן ללכת לישון. אשתו הביטה החוצה מהחלון ואמרה לו שהוא השאיר את האור במחסן דלוק. האיש אמר לה שהוא בכלל לא היה במחסן באותו יום. הביט החוצה וראה שפורצים לו למחסן.

מיד הרים טלפון למשטרה, אך המוקדנית ענתה לו שכרגע אין ניידות באיזור שלו, ואין מי שיטפל בקריאה.

האיש ניתק את הטלפון, נשם שתי נשימות עמוקות וחייג למשטרה שוב. "אני צילצלתי לפני כמה דקות והודעתי שפורצים לי למחסן" הוא אמר. "רציתי לומר לכם שאתם כבר לא צריכים למהר. יריתי בהם".

תןך 5 דקות כבר היו שש ניידות אצלו בחצר הבית + ניידת מז"פ. כמובן שהפורצים נתפסו מייד.

"חשבנו שאמרת שירית בהם" אמרו לו השוטרים. "חשבתי שאמרתם שאין ניידת בסביבה" ענה להם האיש.

פורסם
גם זה עבירה על החוק.

עדיין חונה. הרכב לא זז מהמקום.

תמשיך לשמור על החוק, החוק אם לא שמת לב לא בדיוק שומר עליך..

גרור את הרכב לצד השני של העיר ותן לו לחפש את הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
גם זה עבירה על החוק.

להזמין גרר לרכב שחונה בחניה שלך זו עבירה על החוק? ממתי? גם אם כן, לא חושב שמישהו יעשה לך על זה משהו.

זה קרה לא פעם ותמיד הבנאדם שהזמין את הגרר יוצא צודק.

פורסם

לכל אלו שהציעו גרירה.

למה נראה לכם שהגרר יסכים לגרור את הרכב ללא תשלום,הוא יחכה עד שבעל הרכב יבוא וישלם לו ? ממש לא.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...