Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה מדהימה מYNET בקשר למשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיף, פשוט כיף לקרוא.

סוף סוף מישהו הרים את הכפפה המלוכלכת שהמשטרה זרקה על מרוץ הראלי.

אני מקווה אבל, שבאמת יזורז החוק לספורט מוטורי.

פורסם
כיף, פשוט כיף לקרוא.

סוף סוף מישהו הרים את הכפפה המלוכלכת שהמשטרה זרקה על מרוץ הראלי.

אני מקווה אבל, שבאמת יזורז החוק לספורט מוטורי.

כן, זה ממש לא צפוי שזה מה שייכתוב אוון יעקובסון... :roll:

ביום שנקבל כתבה כזו מאילנה דיין (ולא אוון), ובערוץ 2 (ולא בערוץ הרכב של ווינט, שאותו ממילא קוראים אנשים חובבי מוטוריקה) - אולי משהו יזוז.

פורסם

אני לא מבין משהו אחד!!!!!!

מישטרה אין מספיק שוטרים כדי לעצור את הפשע המאורגן

אבל למישטרה יש כוח אדם לילכוד נהגים מירוץ(חפים מי פשע)או צעירים שנוהגים בלילה עם

אור כחול באוטו או כול מיני שיפורים....

שילכו ליתפוס פושעים או גנבים שפורצים לרכבים(אני גם קורבן לדבר).. ולא אנשים תמימים..

אולי כול הקטע בפ"ת היה דיי מסוכן כי אנשים עומדים 5 מטרים מי מכוניות שנוסעות 200 פלוס.... :roll:

פורסם

קל לה לשים יד על מרוצי ראלי במקום עבריינים שהורגים אנשים תמימים, קל לה לעמוד על צד הדרך בכבישים הכח תמימים והכי בטוחים ולהרביץ פלאשים במכוניות יוקרה סמויות,המדינה מלאה בזבל והמשטרה מתעסקת ב"קקה"....

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
קל לה לשים יד על מרוצי ראלי במקום עבריינים שהורגים אנשים תמימים, קל לה לעמוד על צד הדרך בכבישים הכח תמימים והכי בטוחים ולהרביץ פלאשים במכוניות יוקרה סמויות,המדינה מלאה בזבל והמשטרה מתעסקת ב"קקה"....

ואיך בדיוק כבודו וכל השאר המתלוננים יודעים בדיוק את סדרי העבודה של

המשטרה וכמה היא משקיעה בתפיסת עבריין (מניאק) זה או אחר?

כמה כבר משאבים עלה לה לעצור את אותו מירוץ?

הוזנק הליקופטר, טעות נכון, אבל צריך להבדיל,

ועדיין זאת משטרת התנועה וזאת המשטרה שצריכה לטפל בדברים האלה.

אגב, מה אתם אומרים על הדברים הנ"ל:

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-2421-280-5954699,00.html

יחד עם זאת שהיתה אבטחה, ואמבולנס ובלה בלה בלה,

עדיין לא היה ביטוח!

הבהרה:

אני בעד, לא אכפת לי, אני רק מנסה לתת נקודת מבט שונה :idea:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

תראה את המצב במדינה ותבין-נראה לך שאם היו משקיעים כמו שהם מדברים כל הזמן בתקשורת הדברים היו נראים ככה?...

תתעורר!! :multi:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

היום דיברתי בפעם XX עם אחד ממפיקי חדשות ערוץ 2 (אני עובד עם חדשות 2 וערוץ 9). הם לא מעוניינים בספורט מוטורי וכל מה שקשור בו :evil: אבל: זה לא אומר שאני אפסיק לנסות, וסנונית ראשונה כבר בדרך ותפורסם בנפרד.

אז בינתיים - תחזיקו לי אצבעות :)

לב

Spirit In The Dark

פורסם

יחד עם זאת שהיתה אבטחה, ואמבולנס ובלה בלה בלה,

עדיין לא היה ביטוח!

אם היית מתעמק קצת יותר היית מבין שאתה טועה.

ציטוט של לנצ'יהוליסט מת'רד אחר באותו הנושא:

"כל(!!) הרכבים והמשתתפים מבוטחים בביטוח בינלאומי לכל פגיעה, עלות הביטוח למירוץ מגיעה ליותר מאלפיים דולר!! (וגם היום היה ביטוח לכל מקרה שיכול לקרות)"

• תוכן חדש...