Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של עד 20 אלף עכשיו לא הכי מעניין אותי בטיחות או מהירות גבוהה.

בסך הכל אני מחפש רכב לצעירים שיראה טוב לנסיעות קצרות ושלא יתקלקל ויהיה אמין.

חיפשתי כל מני מכוניות, פיז'ו אני לא אוהב מסיבות שונות וחשבתי על יונדאי אקסנט 3 דלתות מודל 97.

אני רוצה לשמוע חוות דעת עליה וגם על מכוניות 3 דלתות בכללי כי אמרו לי שזה לא יהיה נוח. בנוסף אתם יכולים גם להציע מכוניות אחרות אבל עם הסבר למה עדיף את מה שהצעתם.

פורסם

בנוגע לרכב אין לי דעה או היכרות עם הרכב.

בנוגע לדלתות - אני בעלים של איביזה שלוש דלתות. הכל תלוי בתדירות בה אתה מסיע אנשים מאחור. לדוגמא: אני סטודנט, את רוב השימוש באוטו אני עושה לבד, או עם חברה שלי. זו השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

זה לפעמים נורא מעצבן שאי אפשר לעצור בצד ולהוריד את זה שמאחורה בלי לחכות, אבל זה תלוי כמו שאמרו בתדירות בה אתה מסיע מאחורה וגם בסיבה, לפעמים יש מכוניות שבאות רק ב3 דלתות, ולפעמים יש כאלו שפשוט זה יותר יפה. במקרה של האקסנט לדעתי היא נראית מגוחכת ב-3 דלתות, וגירסאת ה5 דלתות יותר יפה ויותר נוחה, לגבי אמינות וכו' אין לי מושג.

• תוכן חדש...