Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

מה צריך לדעת בעת קניית רכב חדש מסוכנות? איפה אפשר ליפול בפח? האם יש דבר כזה לקבל הנחה על רכב חדש בסוכנות או לבקש איבזור נוסף במתנה? האם כאשר אני בוחר צבע לא סטנדרטי, אני צריך לשלם תוספת על הצבע? מה הטיפים שאתם יכולים לפני הקניה?

תודה רבה לכולם!:-D

פורסם

מה לגבי "תוספת על הצבע"? דבר כזה קיים או שהמחיר שהיבואן נותן זהו מחיר סופי, שכולל את מגוון הצבעים המוצעים?

פורסם

בדרך כלל התוספת היא עבור צבע מטאילי (בסביבות 1500 ש"ח).

יש רכבים שבקניתם אפשר לקבל רדיודיסק, רמקולים או קודן במתנה.

או לפרוס חלק לא גדול מהסכו"ם בתשלומים ללא ריבית.

הכל תלוי במדיניות של היבואן והסוכנויות.

יש גם רכבים שאפשר לקבל הנחה כספית בקניה כאשר אתה מוכן לשלם את כל הכספים בתשלום אחד (הונדה ג'אז, סיויק היברידי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה לגבי "תוספת על הצבע"? דבר כזה קיים או שהמחיר שהיבואן נותן זהו מחיר סופי, שכולל את מגוון הצבעים המוצעים?

לאחרונה שקלתי רכישת LAND CRUISER, טויוטה ביקשו 3,500 אלף ש''ח תוספת על צבע מטאלי. לאומת זאת מיצובישי לא ביקשו תוספת.

אתה יכול להתמקח חופשי כמו בשוק. מה שתקבל זאת שאלה אחרת. השוק כרגע במיתון קשה, אני מאמין שכל יבואן עושה מאמצים עדירים למכור את הרכבים, לכן תקבל תנאים מועדפים בטוח. איפה שלא תקבל הנחות וכד' - תצא, ותלך לסוכנות אחרת. כרגע אתה המלך, סוכנויות רכב כמעט ולא מוכרות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

על טויוטה הייתי מוכן לשלם כפול ושהרכב יגיע בלי טמבונים ולא לקחת מיצובישי בחינם

למיצובישי לפי דעתי יש מספר קטן של רכבים משנים מסוימות שכדאי לקנות כל השאר לפי דעתי זבל

וזה מתבטא באיכות ובהנדסת אנוש של כל הרכב פשוט שמיים וארץ בין שני החברות

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
על טויוטה הייתי מוכן לשלם כפול ושהרכב יגיע בלי טמבונים ולא לקחת מיצובישי בחינם

למיצובישי לפי דעתי יש מספר קטן של רכבים משנים מסוימות שכדאי לקנות כל השאר לפי דעתי זבל

וזה מתבטא באיכות ובהנדסת אנוש של כל הרכב פשוט שמיים וארץ בין שני החברות

אני לא בטוח אם אי פעם לפחות ישבת או בלנד קרוזר ופאג'רו BK. אולי אתה מדבר על השוואת לנסר מול קורולה? אני השוואתי שני רכבים מעל 300,000 ש''ח. הטויוטה מגיע בצבע שחור או לבן ומיצובישי בכל הצבעים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...