Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מבקש את עזרתכם בעצה על סוג רכב חדש מסוג מיני וואן (עלי להכניס 3 כיסאות תינוק בבת אחת), רצוי בג'ז די גדול בעיסקת ליסינג תפעולית.

תקציב עד 200,000 ש"ח

על איזה רכב אתם ממליצים?

פורסם

פורד גלאקסי יתאים לדרשותיך בדיוק (והוא גם מבית "דלק מוטורס" מה שמבטיח מחירי ליסינג נוחים למדי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני באופן אישי הייתי הולך על הפורד SMAX , מכול מקום ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על הרכב לפני ההחלטה.

אם אתה רוצה ללכת על תקציב צנוע יותר גם הפיאקאסו תעשה את העבודה, גם מונדאו סטיישן החדשה לא תתקשה לאכלס 3 מושבי בטיחות מאחור, במחיר של כ 147K ש"ח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
פורד גלאקסי יתאים לדרשותיך בדיוק (והוא גם מבית "דלק מוטורס" מה שמבטיח מחירי ליסינג נוחים למדי)

האם הייתה בוחר בגלקסי או במקס ומה ההבדל העקרוני בניהם? קראתי מבחן על הגלקסי והתאור בן לא היה מחמיא במיוחד ("כמו פיל מתנדנד ברוח הגורם לרצון להקאה ליושבים מאחור...")

פורסם

אני חושב שאתה נתפס על כל מילה שכותבים וזה דיי טעות כי יש דברים שכותבים מתוך טעם אישי.

הבדל העיקרי בין הגלאקסי וה S MAX הוא הגודל:

הגלאקסי הוא מיניוואן שממשך את שושלת ה MPV בדלק מוטורס אשר מצויד בשבעה מקומות,

רכב נוח מאוד לנסיעה, מאובזר, בטיחותי ומעוצב בטוב טעם לטעמי.

ה S MAX הוא בסך הכול מיני גלאקסי אשר מצויד בניגוד לגלאקסי בחמישה מקומות.

אבזור פחות או יותר זהה, אבזור בטיחותי זהה, וכך גם הנוחות

תא המטען הוא גורם דיי משפיע לפי בקשותיך עקב וב SMAX תא המטען קטן יותר ואני לא חושב שהוא יצליח להכיל בתוכו

שלוש עגלות וזאת אחת הסיבות שאתה צריך לבחור בגלאקסי שתא המטען שלה יותר גדול.

כמובן ששני הרכבים לא חסכוניים בדלק והאזקה מעט יקרה.

שלומי.

פורסם
אני חושב שאתה נתפס על כל מילה שכותבים וזה דיי טעות כי יש דברים שכותבים מתוך טעם אישי.

תא המטען הוא גורם דיי משפיע לפי בקשותיך עקב וב SMAX תא המטען קטן יותר ואני לא חושב שהוא יצליח להכיל בתוכו

בוא נגיד בעדינות שאתה לא מדייק..

ההבדל העיקרי הין הגאלקסי ל SMAX הוא לא הגודל , אלא צורת ההגשה של שני הרכבים.

האחד אמריקאי טיפוסי על כל המשתמע מכך , והשני הוא רכב אירופאי מהודק עדיף כמעט בכול המישורים מאחיו האמריקאי אולי למעט הגודל האבסולוטי.

את ה SMAX ניתן להשיג גם עם מנוע דיזל מוגדש.

פורסם

האחד אמריקאי טיפוסי על כל המשתמע מכך , והשני הוא רכב אירופאי מהודק עדיף כמעט בכול המישורים מאחיו האמריקאי אולי למעט הגודל האבסולוטי.

פותח השרשור מחפש גודל, שלושה תינוקות, שלושה עגלות? שלושה עגלות ייכנסו ב S MAX?

שלומי.

פורסם

פותח השירשור ביקש מקום ל 3 כיסאות בטיחות, לא דובר על עגלות.

מעבר לזאת, המונדאו סטישן תתן את הפיתרון ללא בעיה עם תא מטען ענק , עדיף אף על הגאלקסי.

פורסם

shlomi6280 כתב:

שניכם טועים, שניהם אירופים (מבוססי רצפת מונדיאו), לשניהם 7 מקומות ושניהם מוצעים גם עם מנוע דיזל מוגדש (טורבו דיזל בשבילך, מסופקני אם נמכרות כיום מכוניות עם מנועי דיזל שאינם מוגדשים).

ההבדל הוא בעיקר בגודל: הגלאקסי הוא מיניוואן בגודל מלא כדוגמת המאזדה MPV ואיו ה S-MAX הוא קצת יותר קצר, קצת יותר נמוך, קצת יותר מהיר וקצת יותר ספורטיבי. תא המטען שלו גם קטן יותר והוא קרוב יותר לקטגוריית המיניוואנים הקומפאקטיים כמו גראנד סניק ופיקאסו.

פורסם
שניכם טועים, שניהם אירופים (מבוססי רצפת מונדיאו), לשניהם 7 מקומות ושניהם מוצעים גם עם מנוע דיזל מוגדש (טורבו דיזל בשבילך, מסופקני אם נמכרות כיום מכוניות עם מנועי דיזל שאינם מוגדשים).

ההבדל הוא בעיקר בגודל: הגלאקסי הוא מיניוואן בגודל מלא כדוגמת המאזדה MPV ואיו ה S-MAX הוא קצת יותר קצר, קצת יותר נמוך, קצת יותר מהיר וקצת יותר ספורטיבי. תא המטען שלו גם קטן יותר והוא קרוב יותר לקטגוריית המיניוואנים הקומפאקטיים כמו גראנד סניק ופיקאסו.

אם תשים לב זה מה שאני אמרתי.

ההבדל העיקרי הוא הגודל!!!

שלומי.

פורסם

רק לחבר אותך למספרים, הגאלקסי ארוך ב 5 ס"מ בלבד מה SMAX, וגבוהה ב 3 ס"מ בלבד.

תא המטען של הגאלקסי הוא 308 ליטר לעומת 285 ליטר של ה SMAX, אני לא רואה פה יתרון מוחץ כלשהוא.

על מנת להכניס נתונים מוחצים לטובת המונדאו סטיישן, נפח תא המטען עומד על 1685 ליטר, פי 5 מהגאלקסי.

פורסם

תא המטען של הגאלקסי הוא 308 ליטר לעומת 285 ליטר של ה SMAX, אני לא רואה פה יתרון מוחץ כלשהוא.

על מנת להכניס נתונים מוחצים לטובת המונדאו סטיישן, נפח תא המטען עומד על 1685 ליטר, פי 5 מהגאלקסי.

אני נאלץ להסכים איתך

המודו תהיה בחירה הגיונית יותר.

רכב מדהים, מאובזר, מרווח ובטיחותי.

בואו לא נשכח שהמחיר יותר מוזל יותר.

שלומי.

פורסם

הSMAX קצת יותר קטנה בכל כיוון. המשמעות של גובה גדול יותר היא תנוחת ישיבה זקופה יותר שדורשת פחות מקום באורך. בנוסף, החלק העליון של הדופן האחורית בSMAX משופע לפנים, בניגוד לGALAXY שבה הוא כמעט מאונך. המשמעות של 2 הדברים היא שמושבי השורה השלישית בSMAX אינם מספיקים למבוגרים, ואילו בגלאקסי הם בהחלט מספיקים, או לחילופין ניתן להגדיל את שטח המטען מעבר ל308 ליטר על חשבון המרווח בשורה השלישית ועדיין ניתן יהיה לשבת בה בנוחות סבירה.

כמעט לכל המיניוואנים יש תא מטען קטן - למעט מפלצות כמו רודיוס, או גירסאות ארוכות של המיניוואנים האמריקאיים שאורך כולם מעל 5 מטרים.

לגבי המונדיאו, ההשוואה ההוגנת תהיה לנפח המטען של גאלאקסי וSMAX כאשר השורה האחורית מקופלת. עם זאת אני בהחלט מסכים שלצורך פותח האשכול אין יתרון משמעותי למיניוואן על פני סטיישן.

מכונית שיכולה לענות לצרכים היא הונדה FRV שכוללת 3 מושבים מרווחים מאחור (וגם שלישי נוסף מלפנים) ו440 ליטר בתא המטען

פורסם

ההונדה FR-V שווה בדיקה

6 כיסאות שזזים לפי נוחיותך + בגאז' גדול...

אנחנו הבאנו כזה לפני שבועיים לאחר התלבטות בינו לבין ה S-MAX...

וה GALAXY כל כך מכוער נראה כמו רכבת

• תוכן חדש...