Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על רכבי 1.8 טורבו של VAG,לא היה בעיה לקדם הצתה פי 3! כן פי 3 מהניהול המקורי עם דלק טוב! ועדין לא היו שום תיקוני הצתה גם ב2 באר עם טורבו שתומך 450+כ"ס.

הכול תלוי בטיונר שמכוון ובדלק אכותי.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מדבר על רכבי 1.8 טורבו של VAG,לא היה בעיה לקדם הצתה פי 3! כן פי 3 מהניהול המקורי עם דלק טוב! ועדין לא היו שום תיקוני הצתה גם ב2 באר עם טורבו שתומך 450+כ"ס.

הכול תלוי בטיונר שמכוון ובדלק אכותי.

פי 3? מצחיק...

יש מפות הצתה להראות לנו?

קו---------------------------------------

פורסם
פי 3? מצחיק...

יש מפות הצתה להראות לנו?

המפות נשארות אצל הטיונר כמובן,אבל ממבט השוואתי בין סטנדרט למה שהוא בנה הכול היה כפול וחלק אפילו יותר.

עם אני לא טועה ומקווה שלא,היה 13 מעלות במפה המקורית ו40 שהצלחנו להגיע עם 98 +טולול...הבעיה שכנראה לא נוכל לנסוע עם 98 בלבד בהצתות האלו.

פורסם
המפות נשארות אצל הטיונר כמובן,אבל ממבט השוואתי בין סטנדרט למה שהוא בנה הכול היה כפול וחלק אפילו יותר.

עם אני לא טועה ומקווה שלא,היה 13 מעלות במפה המקורית ו40 שהצלחנו להגיע עם 98 +טולול...הבעיה שכנראה לא נוכל לנסוע עם 98 בלבד בהצתות האלו.

הבנאדם יש לו אוטו חדש, בשביל מה אתה מפחיד אותו עם ניסויים למצות את האמ-אמא של המקסימום של המנוע תוך שימוש בדלקים של 100 ומשהו אוקטן כדי להוכיח את הנקודה שלך?

אני חושב שצ'יפ חייב לדעת למצות את הפוטנציאל גם עם אוקטן 95 שמחירו גם ככה לא זול היום, ולעשות את זה תוך שמירה על אמינות, ואורך חיים סביר של המכלולים. (בהנחה שרוב היום אתה ממילא תקוע בתנועה עמוסה ולא יכול "להרביץ").

אני הייתי בודק את השמועות על גיר שהולך מהר בקופרה.

ומבחינת האחריות זה מה שהיה מפחיד אותי, לא האמינות של המנוע וגם לא של הטורבו שממילא לא מתוכנן להחזיק יותר מכמה שנים.

תוספת של 30%-40% לכוח של המנוע בהחלט משמעותית מבחינת גלגלי השיניים.

פורסם
הבנאדם יש לו אוטו חדש, בשביל מה אתה מפחיד אותו עם ניסויים למצות את האמ-אמא של המקסימום של המנוע תוך שימוש בדלקים של 100 ומשהו אוקטן כדי להוכיח את הנקודה שלך?

אני חושב שצ'יפ חייב לדעת למצות את הפוטנציאל גם עם אוקטן 95 שמחירו גם ככה לא זול היום, ולעשות את זה תוך שמירה על אמינות, ואורך חיים סביר של המכלולים. (בהנחה שרוב היום אתה ממילא תקוע בתנועה עמוסה ולא יכול "להרביץ").

אני הייתי בודק את השמועות על גיר שהולך מהר בקופרה.

ומבחינת האחריות זה מה שהיה מפחיד אותי, לא האמינות של המנוע וגם לא של הטורבו שממילא לא מתוכנן להחזיק יותר מכמה שנים.

תוספת של 30%-40% לכוח של המנוע בהחלט משמעותית מבחינת גלגלי השיניים.

מי מפחיד אותו בכלל?לא דיברתי איתו על כלום!

מצידי שיסע גם סטנדרת.

ואני לא מנסה להוכיח כלום לאף אחד ולא חיב לך שום דבר,תאמין כול הזמן אני מרגיש בפורום הזה כאילו אני נמצא באונברסיטה שמנסים לתקן אותך וללמד אותך ייאלה עזוב אותי!

אתה יכול למחוק כול מה שרשמתי פה בתר'ד תודה רבה.

• תוכן חדש...