Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בהנחה שההספק שיש לי מה HU הוא מספיק לי מבחינת עוצמת השמיעה, האם חייבים לחבר רמקולים שהם קומפוננט דרך מגבר או שאפשר ישירות לHU. כלומר אני יודע שזה אפשרי אבל השאלה שלי היא האם זה משפיע על איכות השמיעה? האם חוץ מלהגביר את העוצמה המגבר משפיע גם על איכות הסאונד? (בהנחה כמובן שיש לי קרוסים חיצוניים או קרוסים ב HU )

תודה

פורסם

לחבר קומפוננוט לHU אפשרי אומנם אתה לא תנצל את הרמקולים אבל אפשרי

יש כמה סוגי קומפוננטים שעובדים יפה גם בלי מגבר

ומגבר לא רק מגביר את העוצמה אלה גם משפר את האיכות כי בשביל להגביר צריך צליל איכותי.

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

י ש אחוז עיוות גבוה והספק נמוך רק אם אתה מנסה להגיע איתו להספקים גבוהים, אבל אם העוצמה של ה HU מספקת אותי אז זה לא אמור להגיע למקומות האלו לא?

פורסם

שלילי.

ההגברה הפנימית של הרדיו דיסק לא איכותית וגם אם אתה שומע בווליום סביר אתה לא מנצל את מלוא הפוטנציאל של הרמקול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי אז אני אקשה כאן בעוד שאלה, מה שחשוב לי זה כמובן איכות השמיעה ופחות לפוצץ ב RMSים. אז השאלה היא אם עדיף בכל זאת קומפוננטים שמחוברים ל HU ללא מגבר מול רמקולים רגילים? האם עדיין יש הבדל משמעותי בין קומפוננטים ללא הגברה מול רגילים?

פורסם

אני חושב שרמקול רגיל בסביבות ה20-30RMS יתן לך תוצאה טובה יותר מאשר קומפוננט 80RMS כי לרדיו דיסק יהיה קשה להגביר סט שכזה.

פורסם

אני אישית חושב שקומפ' חלש יחסית ונציל (לדוגמת הפולס) עדיין יביא לתוצאה טובה יותר מאשר רמקול רגיל גם אם מדובר בהגברה של ה HU

ולשאלתך הראשונה: האיכות תיפגע משמעותית (וגם הניצילות) כמובן שזה גם תלוי בצורה ישירה ב HU שברשותך, למגבר של ה HU יש עיוות מאוד גדול, מנסיון :wink:.

יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

תקשיב אם אתה הולך להגביר את הקומפוננטים בעתיד, אז תקנה זוג ותחבר אותם ל HU.

או שתקנה זוג רמקולים רגילים בלי הגברה בינתיים , תחבר ל HU ומתי שתרצה מערכת יותר רצינית, תחליף את הרמקולים הרגילים לזוג קומפוננט. אבל פשוט חבל על הכסף ולכן עדיף כבר לשים זוג קומפוננט מקדימה.

לי יש גם זוג מקדימה שעובד ללא הגברה ואני שומע טוב יחסית לקומפוננט בלי הגברה. כמובן כאשר אגביר אותו ישמעו בהרבה יותר טוב , ואני אנצל את הרמקולים יותר טוב.

פורסם

זוג אחורי וזוג קדמי רגיל +טוויטרים, לא רואה אפילו צורך לציין את הדגם כי אלו באמת דברים פשוטים. ורדיו דיסק של פנסוניק גם יחסית פשוט. אבל התוכנית שלי היא כמובן להעלות את האיכות, ולכן בתור התחלה רכשתי כבר סאב (שבניתי לו תיבה בעצמי, שמתי כאן ת'רד עם תמונות) JL AUDIO 10W3V3 עם מונובלוק JL AUDIO 250/1. כםי שאתם מבינים חשוב לי האיכות ופחות להפציץ. אני הולך לקנות בקרוב HU של פיוניר DEH-7050BT בגלל התמיכה הטובה שאמורה להיות לו לחיבור IPOD וכמובן יש לו BT ,קרוסים ויציאות להגברה ב 4 V .

אני לא רוצה לקנות עוד מגבר כי זה כבר יהיה לי כבד כלכלית ולכן אני מתלבט האם לקנות קומפוננטים פשוטים יחסית ולחבר ישיר ל HU ע"מ להשיג איכות יותר טובה של שמיעה או לחבר אותם לרמקולים שכבר יש לי.

אז מה אתם אומרים ייתן סאונד יותר איכותי מבין השניים?

פורסם

אוקיי,לא מבין רק למה השקעת במגבר מונובלוק שבמקום זה יכול להשקיע במגבר 4 ער' ולחבר גם סט קומפוננט וגם את הסא בגישור.

קומפוננט יתן לך איכות אבל לא יעבוד טוב על HU, הבעיה היא כלכלית כפי שציינת אז תיקנה קומפוננט בתקציב שיש לך,ובעתיד כשהתקציב יעלה תשים עוד מגבר 2 ער' לקומפוננט.

סטס.

• תוכן חדש...