Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח תנועה, שוטר משקר, מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי דוח תנועה מעצבן על עקיפה בכביש דו סיטרי.

השוטר משקר בכמה רמות:

1 טוען שעקפתי משאית, אוטובוס ורכב פרטי

2 טוען שהמשאית שעקפתי נתנה בלימת חרום והוא כמעט נכנס בה כי נסע מאחוריי

3 טוען שהורדתי משאית ממול לשוליים

אני טוען

1 עקפתי רק אוטובוס ורכב פרטי בשתי עקיפות נפרדות

2 לא היתה בכלל משאית לפני האוטובוס

3 המשאית ממול היית רחוקה ולא סיכנתי אותה ואת עצמי.

השאלה מה עושים?

מי שלא היה בזמן המיקרה יכול רק להסתכל על העובדות הכתובות ולנסות לדמיין מה קרה. אבל בסוף זאת מילה שלו, מול מילה שלי וברור שברוב המיקרים בית המשפט יפסוק לטובתו.

נעזוב את המקרה הזה כי זאת זה לא משנה מי צודק

אם היה נעשה לכם עוול הסיגנון דומה, האם הייתם משלמים, צוברים נקודות ושוכחים? או נלחמים על חפותכם בתקווה לזיכוי ולוקחים סיכון של הפסד בבית משפט וקבלת עונש יותר חמור?

אגב איזה עונש בית משפט יכול לגזור עלי אם הוא מוצא אותי אשם?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

2 דברים

אחד שיקלך אם לגשת למשפט או לא

למה שהשוטר רשם יש יותר משקל בבית המשפט

אם העובדות שהוא רשם הם כמו שאתה אמרת,עדיף לך לשלם,מצד שני האם הוא היה לבד בניידת?

האם הוא ציין מיקומו וקשר עין עם הרכב שלך עד לעצירה מלאה?

לא חסר דברים שמידה ואתה יודע על מה להסתכל אתה יכול להפיל את הדו"ח בבית המשפט.

אבל וזה אבל גדול במידה ואתה לא מצליח הכל תלוי במצב הרוח של השופט והעבר התעבורתי שלך,זה יכול להיות גם יותר חמור מקנס,זה יכול להגיע גם לשלילה.

פורסם

עדיף לך לא להכנס למצב כזה,

הכרתי המון אנשים שהלכו עד הסוף עם כך וכמובן שתמיד המילה של השוטר תפסה בבית המשפט.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אני שהייתי נהג חדש (לפני כשנה וחצי) עצר אותי שוטר בטענה שלא עצרתי בתמרור עצור.

אני וחברי היינו בהלם, כנראה השוטר ראה נהג צעיר אז הוא הרשה לעצמו.

השוטר נתן אזהרה (למרות שלא נותנים אזהרה לנהג חדש), לא התווכחתי ספגתי והלכתי הביתה, כן בעצבים אבל מילה שלי למול שלו.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

1 השוטר היה לבד ברכב

2 הוא לא שוטר תנועה אלה מתחום המודיעין(כך טען)

3 לא חתמתי כי טענתי שאני לא מבין מה הוא כתב והוא לא כתב שאני לא חותם כי אני לא מבין מה כתוב, רק גיחך ואמר שבתי המשפט אוהבים את אלה שלא חותמים.

4 הוא כתב לגבי קשר עין

5 הקלטתי את השיחה עם השוטר ושומעים מעט חילוקי גירסאות ביננו על הסיבה לדוח וגם הבדלים בין המוקלט לכתוב (גם הבדלים בגירסה שלו וגם הבדלים בגירסה שלי)

6 הוא כתב את מספר הרכב שבו הוא נהג במיקום של תיאור נסיבות המקרה (שאותם כתב לאחר ההודעה שמסרתי, האם תקין? גם את תיאור העובדות הוא השלים לאחר שמסרתי את גרסתי)

7 הוא לא כתב את הפרטים שלו מלבד חתימה מקושקשת

8 יש לי היסטוריה יחסית בלי הרבה נקודות

אבל עזבו את המיקרה הספציפי.

אם קורה לכם שמאשימים אתכם בדבר ואתם בטוחים בחפותכם האם תלכו למשפט (אני מוכן גם להיכנס לפוליגרף) אבל פוחד להסתבך יותר

פורסם

ממליץ לך בחום להיוועץ בעורך דין.

אחד טוב שמתמחה בתחום הנ"ל.

יתכן, ואין הרבה מה לעשות.

וגם אם תקבל עליך את חומרת הדין.

אולי יש מקום לפנות למח"ש - שכן לדבריך הוא משקר.

שוב, רק עו"ד.

פורסם

אל תעשה את זה - כי אחרייך ידפקו עוד רבים.

תתייעץ עם עו"ד גם אם זה יעלה לך קצת הייעוץ, זה שווה את הנסיון - ככה גם תזכה את עצמך וגם תשאיר לו תיק אישי מלוכלך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
עדיף לך לא להכנס למצב כזה,

הכרתי המון אנשים שהלכו עד הסוף עם כך וכמובן שתמיד המילה של השוטר תפסה בבית המשפט.

או שתפרט או שתקבל אזהרה על ייעוץ לא מבוסס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אל תעשה את זה - כי אחרייך ידפקו עוד רבים.

תתייעץ עם עו"ד גם אם זה יעלה לך קצת הייעוץ, זה שווה את הנסיון - ככה גם תזכה את עצמך וגם תשאיר לו תיק אישי מלוכלך.

זה לא ישאיר לו תיק אישי מלוכלך.

הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לו זה שהוא לא יוכל יותר לרשום דוחות תנועה, ובשביל שזה ייקרה, צריך שאחוז גבוה מאוד מהדוחות שלו יחזור, כלומר, שכל הדוחות שלו כביכול גרועים, והסיכוי שזה ייקרה נמוך, מאוד מאוד נמוך.

Xbox12341

פורסם

עם קצת מניפולציה של עו"ד אפשר להביא למצב שבו בית המשפט קובע שהשוטר שיקר - ועם זה לפנות למח"ש.

או שאני חי בסרט?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני כשקיבלתי דו"ח שלא הגיע לי אמרתי אני הולך איתם עד הסוף, הגשתי בהתחלה עירעור, לא עזר. הגשתי בקשה להישפט, קיבלתי תאריך למשפט, לפני כמה ימים חיכתה לי בתא קולי הודעה משמחת ש"הדו"ח נגנז ואין מה ללכת איתו לבית משפט". כנראה ברגע האחרון הם הבינו שהם הולכים לעשות מעצמם צחוק בבית משפט. אבל במקרה שלי זה היה דו"ח דפוק ברמה יותר קיצונית - קיבלתי דו"ח על חוק שלא קיים.

פורסם

סרט בצבע!

מניסיון אישי שלי, הלכתי למשפט (לא בענייני תעבורה) וזו הייתה סיטואציה של מילה שלי מול מילה של שוטר.

מבלי להכנס לפרטים, לא עשיתי את העבירה שיוחסה לי, לא חושב ש / מרגיש ש / נדמה לי ש וכו.. ידעתי אז ואני יודע היום שהעברה לא התבצעה! לשוטר שעמד במרחק מסוים ממני ובזוית מסוימת היה נראה שכן עשיתי את העברה.

מבחינתו זה הספיק בכדי למלא לי דו"ח שהגיע אלי בדואר (הוא לא טרח לדבר איתי בזמן ביצוע העברה).

התייעצתי עם עו"ד וניגשתי למשפט (קנס מקורי 250שח). השופט "מאוד התרגש" מהעדות הכנה שלי, החליט שהשוטר צודק ונתן לי קנס של 1500שח (הדבר קרה לפני כ10 שנים).

שורה תחתונה: שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

אני טוען שאם לא מאשימים אותך בעבירה שדינה מאסר או קנס של אלפי שקלים, פשוט תרדו מהעץ של להילחם בתחנות רוח.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
עם קצת מניפולציה של עו"ד אפשר להביא למצב שבו בית המשפט קובע שהשוטר שיקר - ועם זה לפנות למח"ש.

או שאני חי בסרט?

אם השוטר טעה, הדבר נגרם מטעות עובדתית (אין כאן עבירה על החוק או בעיה משפטית כלשהי). לעולם לא יצליחו להגיע להוכיח שהשוטר שיקר. גם השוטר יודע להגן על עצמו, ותאמין לי שיש בתחנת המשטרה מספיק יועצים משפטיים שיסייעו לו במידה וייצטרך.

למח"ש זה לא יגיע. מקסימום מקסימום קת"צ (קצין תלונות הציבור).:-D

Xbox12341

• תוכן חדש...