Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסתי הכל... בהתחלה המינוס היה מחובר לבורג של הבאגז' שקרוב לרמקול אז הרחקתי אותו שיפשתי את הצבע וחיברתי בתחתית הבאגז' והרעש נשאר... הרחקתי את החוטים של הרמקולים מהחוטים של המתח ואפילו שהם מתקרבים למגבר הם עדיין הכי רחוקים שהם יכולים להיות ועדיין הרעש נשאר... מה לעשות?

פורסם

אצלי ברכב הכבל+ ( 4G ) והכבל של הרמקולים ( 1.5 מ"מ ) עוברים ביחד בצד שמאל

בצד ימין הארסיאי והכבל רמקול עוברים ביחד ואין שום רעשים או הפרעות.

(דרך אגב העובדה שהלכתי מהתחלה על 4G תחסוך לי הרבה עבודה וכסף שנוסיף סאב)

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

omri_t, הודעה זואולוגית אחת נוספת ודי:

יש לי חבר שיש לו כלבה וחתול שישנים יחד, אוכלים יחד, ושומרים אחד על השני בצורה מדהימה. הייתי בהלם שראיתי את זה.

פורסם

צריך לשלול בעיות אחת אחת:

מתחילים מהכבלים: תעביר אותם באויר ולא על הריצפה (חשוב! לא לנתק ולחבר RCA כשהמערכת פועלת, יכול לגרום לנזק למגבר ולגרום לרעשים הנ"ל)

אם עדיין קיים הרעש תחבר רמקול קואקסיאלי (עדיף מקומפ') ישירות למגבר כדי לשלול ספיחת רעשים של הסלילים שבקרוסים שבקומפ'.

מתחדשת*

פורסם
omri_t, הודעה זואולוגית אחת נוספת ודי:

יש לי חבר שיש לו כלבה וחתול שישנים יחד, אוכלים יחד, ושומרים אחד על השני בצורה מדהימה. הייתי בהלם שראיתי את זה.

אם כבר פותחים נושא כזה... יש לי שכן עם חתולה וכלב... הכלב זאב גזעי משהו ענק והוא הביא אותו שהוא גור והחתולה גידלה אותו ושיחקה איתו עכשיו שהוא כבר ענק אז כשהיא הולידה והלכה לטייל אז היא השאירה את הגורים שלה בתוך הפה שלו והוא שמר עליהם ככה עד שהיא חזרה

• תוכן חדש...