Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נכנסתי לסקודה כדי לרכוש רכב חדש אחרי שקבלתי הבטחה שאני אקבל מחיר מחירון על רכב שלי (גם סקודה)

בדקתי את המחירון ומדובר במחיר של בערך 80,000 ש"ח לאוקטביה קומבי דיזל שנת 2005. הם טענו שהמחירון הוא

רק 50.000 ש"ח מאחרי שיש ק"מ גבוה (235,000 ק"מ). אחרי התיעצות עם אנשים "מבינים" אני מסופק אם באמת יש

להוריד כל כך הרבה (כמובן שיש להוריד) ממחירון הרכב. מה דעתכם?

תודה על ההתייחסות

פורסם

האוטו 2005 ועשה 200000 ק"מ זה לא נשמע מבטיח במיוחד

ישנה ירידה במחירון וירידה דיי גדולה לאוטו שעשה במקום 60-70 אלף, 235000

תבדוק במחירון של לוי יצחק כי לפי זה הם הולכים,יש בYNET במדור רכב אפשרות לבדוק ONLINE

פורסם

למה אתה חושב שמגיע לך מחירון של רכב שעשה כ 60K? הרי ניצלת את האוטו פי 4. לדעתי היו יותר מהוגנים אתך. אני לא הייתי נוגע ברכב כזה אם הוא לא היה נמכר בפחות מחצי מחיר המחירון. לא חסר מכוניות בשוק.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

המחירון סלחן הרבה יותר לרכבי דיזל מרכבי בנזין במה שקשור לק"מ.

תשיג/תקנה מחירון לוי יצחק או בדוק דרך YNET מה המחירון, וכמה מורידים אחרי כמה ק"מ.

כמו שנאמר אם הרכב הוא רכב חברה זה מוריד עוד אחוזים ניכרים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

על פי תמונת המצב שאתה מציג פה קח כל מה שנותנים לך עכשיו כי בספק אם תמצא מי שישלם לך על הרכב הזה יותר.

רכבים בשוק לא חסרים ובמקרים כאלה אפשר יהיה לגלגל את הרכב הזה הלאה רק בהצגת מחיר אטרקטיבי אם בכלל !

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

היי, הקילומטר' לא מוגזם ורק מעט גבוה מהממוצע השנתי למכוניות מסוג זה.

אם הרכב רשום כפרטי - מחיר המחירן עם שיקלול ק"מ גבוה לפחות ב 15000 מההצעה שקיבלת.

אפילו אם הרכב היה מונית, עדיין מחיר המחירון עם שקלול ק"מ גבוה ממה שהציעו לך.

נסה למכור את הרכב לשוק החופשי, להערכתי, אם הוא במצב מצויין, אפשר לקבל תמורתו כ 60000 ש"ח.

פורסם
היי, הקילומטר' לא מוגזם ורק מעט גבוה מהממוצע השנתי למכוניות מסוג זה.

גם אם הוא קיבל את הרכב במאי 2004 מדובר על 4 שנים ו-235 אלף ק"מ - כמעט 60 אלף ק"מ לשנה! אם זה "רק מעט גבוה מהממוצע השנתי למכוניות מסוג זה" אני צנצנת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, כמה לדעתך עוברת מכונית דיזל פרטית בשנה ?

עריכה - הכוונה למכונית חדשה, כלומר בשנותיה הראשונות על הכביש.

בעלי מכוניות כאלו שקנו יש שניה/ שלישת ומעלה בדרך כלל נוסעים פחות.

פורסם

אני לא יודע מה הממוצע המדויק, אבל אני משוכנע שהוא לא גבוה כל כך. אולי חצי מזה.

בכל מקרה, עם כל שנאתנו ללוי יצחק, הכל עובד לפיו, אז בוא נסתכל על מה שהוא אומר:

עבור רכב פרטי בעל מנוע דיזל שאינו בבעלות חברה יש להפחית 25% ממס' הק"מ המופיע במד האוץ ולהציב את המספר המתקבל בטבלת הק"מ. כך שה-235 אלף ק"מ של הרכב של פותח השרשור מתורגמים ל-176 אלף ק"מ, שזה כ-44000 בשנה - עדיין סכום גבוה לכל הדעות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה בדיוק מה שאני עשיתי, ולאחר החישוב הנ"ל מתקבל מחיר סביב 65000 ש"ח, שרחוקים מאוד מ 50000 שהציעו לו בטרייד אין.

לגבי ממצע הקילומטרז' - אני חושב, שאצל היד הראשונה בשלושת השנים הראשונות על הכביש הממוצע הוא 45-50 אלף לשנה, ולאחר מכן זה יורד לאיזור 30 אלף.

פורסם

ברור שיציעו לו פחות בטרייד-אין. צריך להיות תמים מאוד כדי לחשוב שיציעו לו מחירון (אלא רק אם הוא קיבל התחייבות בכתב).

בנוגע לממוצע - נשמע לי מופרך מאוד. על בסיס מה אתה מחשב את זה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני לא מחשב, זה פשוט הרושם שקיבלתי, כשחיפשתי מכונית דיזל בת 4-5 שנים למכירה.

פורסם

הציעו לו סכום סביר , הרכב עם קילומטרז' גבוהה בהרבה מהמוצע השנתי .

אל תשכח שהם מציעים לך 50 K זה כי עוד יש להם למכור את הרכב הזה וגם הם צריכים לעשות ממנו קצת רווח של לפחות 10-15 אחוז אם לא יותר ואז אתה מגיע בערך למחיר הריאלי של הרכב (כמובן אחרי ההורדה של הקילומטרז).

פורסם

עשיתי כמו שהצעתם וקנית את המחירון של לוי יצחק. יש שם לוח על כמה להוריד ועשיתי את החשבון (אחרי ניכוי של 25% של הק"מ כיון שמדובר בדיזל. יש להוריד 10% ל103.000 ק"מ ועוד 3% לכל 10.000 ק"מ יותר מזה) אבל בסוף כתוב שם שאפילו

בק"מ גבוהה כמו שלי אין להוריד יותר מ-20% ממחיר הרכב.

פניתי לסוכן סקודה ואמרו שלמרות שהלוח של לוי מקובל אצלם אבל פרט זה שאין להוריד יותר מ-20% אינו מקובל אצל אף אחד.

אני לא הבנתי בדיוק את ההסבר או הגיון בזה, הרי סוף סוף הלוח מבוסס על הנחה זו

אגב, יש לי בכתב שאני צריך לקבל מחיר מחירון על הרכב, אם זה משנה וגם הרכב רשום על שמי ויאנו של חברה.

• תוכן חדש...